KEUNTUNGAN BESAR… Rahasia Diungkabkeun Ayeuna!

clickheretoorder1

Pencét IEUH pikeun Pesenan ku Joel CommHenteu, situs abdi henteu diserang ku spammer. Ieu masih Doug nyerat tulisan ieu sareng kuring ngalakukeun éta dina kabébasan sorangan.

Naha anjeun kantos pencét halaman wéb anu ngiklankeun yén aranjeunna bakal ngungkabkeun sadaya rahasia masalah anu anjeun pilari pikeun direngsekeun? Halaman dimimitian ku sababaraha téks anu ditulis, formulaic anu nyerep anjeun, gambar anu kandel, kasaksian anu narik… narik anjeun ka handap halaman dugi ka magis ngangkat kartu kiridit anjeun tina saku anjeun.

Nalika kuring damel di bisnis surat langsung, kuring nonton karajinan Pat Coyle salinan panjang surat anu ngahontal tingkat réspon anu luar biasa. Kuring yakin sobat sareng panulis naskah Dek Erik mangrupikeun kipas sareng panulis salinan panjang ogé. Paduli produk saleresna, bakat panulis ieu luar biasa ... anjeun ampir dihipnotis ku akhir surat.

Kanggo sababaraha pemasar, jenis panulisan salinan ieu menjijikeun sareng, kadang-kadang, aranjeunna yakin éta licik. Abdi henteu tiasa nyarios yén kuring satuju. Kuring tiasa gampang mikawanoh éta nalika ningali, tapi kadang hésé pikeun dipaling. Kuring parantos ngaunduh (sareng mayar) pikeun sababaraha ebook dina waktos kuring - sareng kuring yakin kuring ngagaduhan artos artos.

Seueur jalma ieu marketer inpormasi, wheeling sareng ngurus ebook, webinar sareng konferensi. Aranjeunna muka sababaraha rasa gratis anu nyedot anjeun sareng tiasa ngarobih anjeun puluhan rébu dolar nalika anjeun angkat tina konperénsi.

Biayana relatif, sanaos ... upami anjeun ngagaduhan bakat promosi ti jalma-jalma ieu sareng anjeun kersa nempatkeun sagala anu anjeun gaduh… anjeun tiasa ngasilkeun seueur artos. Nalika kuring ningali pamiarsa blog sareng situs kuring, kuring tiasa nyerah seueur artos ku henteu nuturkeun jejak Joel sareng janten pamasar inpormasi nyalira.

Kaseueuran jalma ngaitkeun salaku Milyuner Internét sareng pikasieuneun dot-com akhir taun 1990an ... Tapi sakumpulan alit Pelopor Pamasaran Internét anu anteng nyiptakeun rejeki online bari aya Yahoo atanapi Googled istilah "ngasilkeun artos online". Seueur diantara aranjeunna ngawangun karajaanna sakitar opat kecap saderhana tapi kuat pisan ... Pencét DI dieu pikeun mesen.

Joel Comm urang Penjual Terbaik New York Times, Pencét IEUH pikeun mesen, anu teu naskah pamasaran atanapi buku ngeunaan cara janten jutawan. Sabalikna, éta katingal anu matak dina sajarah mimiti Internét sareng jalma-jalma anu mimiti nguntungkeun didinya - sababaraha diantarana henteu kantos anjeun kantos nguping. Sakumaha Mark Joyner nyatakeun, "Ieu mangrupikeun sakumpulan jalma leutik anu, dina awal révolusi téknologi, ningali kasempetan sareng néwak éta."

Aya Pamasar Internét sareng Pamasar Internét. Kuring terang yén éta sora sami, tapi sering hiji kelompok ningali anu sanésna sapertos budak sakola swasta anu nyentak ka batur ti sakola umum. Dina hal ieu, sanaos sering budak sakola umum anu éléh… mindahkeun kauntungan anu ageung ku cara anu teu tradisional. Éta ampir disada siga anu sanés dina waktos luhur sareng luhur ... tapi papacangan sadayana sukarela sareng éta industri anu ageung.

Kuring henteu ningali pisan kana Pemasar Internét ieu. Hayu urang tingali sajarah sareng, contona, ngabandingkeun Corey Rudl (RIP) ka Pets.com, jelas saha anu ngagaduhan kakuatan tetep sareng bakat. Éta ogé jelas saha anu nyéépkeun artos sareng nyéépkeun pendapatanna. Kuring kagum pisan bakat-bakat pangusaha ieu dina usaha ngembangna usaha luar biasa, lintas antar-pangunjung kana silih alih-alih (tibatan bersaing), silih asah sareng silih ngadidik ngeunaan naon anu tiasa dianggo sareng sacara sampurna ngagunakeun unggal pakakas anu dipikagaduh pikeun uji sareng ngahasilkeun salinan anu ngarobih.

Abdi sanés purist Marketing anu moyok ka pengusaha ieu, saur katabahan sareng carita na matak pikaresepeun. Buku Joel mangrupikeun carita demi carita ngeunaan sababaraha tersukses di internét marketer. Carita ngeunaan jalma anu bobo waé wengi ngawasa karajinanna, murag bobo di damel, dipecat teras janten jutawan mangrupikeun inspirasi anu hébat pikeun pengusaha mana waé. Maca carita bakal ngompa getih anjeun! Rata-rata CMO atanapi Diréktur Pamasaran tiasa seueur diajar ti grup ieu.

Dinten Salasa wengi kuring réngsé Super Crunchers dina pesawat ka San Fransisco sareng kuring réngsé Pencét IEUH pikeun mesen isuk ieu dina hiber deui - sadaya 279 halaman. Éta bacaan anu saé - pastikeun pikeun nyokot éta nalika anjeun ngagaduhan kasempetan.

Kuring malah ngarasa ebook dina waktos anu caket kuring!

2 Komentar

  1. 1

    Pos anu luar biasa, Doug! Abdi tiasa ngawartosan buku-buku éta leres-leres "ngompa anjeun." Sareng hal na, kuring terang PASTI jenis salinan anu anjeun maksudkeun. Kuring semi-sakola di dinya nalika tumuh di agénsi iklan pamasaran langsung dimana kuring ngagaduhan tumpukan saham sampel anu bakal dilangkungan, dina raraga milarian inspirasi MY kanggo paket surat langsung kuring salajengna, sareng sababaraha buku hideung ageung ku sababaraha jalmi sepuh anu sakuduna janten guru dina masalah pamasaran langsung. (Abdi masih budak jaman harita, nembé diajar ngeunaan legenda DM anu nyiptakeun hal-hal sapertos Johnson Boxes sareng snap-paks.) Pokokna, kuring ditantang nulis serat 6 halaman anu ngajual langganan ka Consumer Reports (éta "hurup panjang" konsép). Tulis éta atuh, tapi klién henteu pernah ngirimkeunana. Kuring masih diajar karajinan kuring harita, sareng éta pasti nangtang.

    Abdi émut nalika kuring mimiti maca serat langsung, henteu pernah nampi nyalira nalika SMA sareng kuliah (kuring mangrupikeun panulis serat anu resep ka pulpen di luar negeri, réréncangan sareng dulur), panginten hurup-hurupna disada injil.

    Leres, ebook disada saé! Udag!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.