Biaya Manusa Analisis Data

Screen Shot 2012 04 07 at PMN 6.46.04

Henteu ragu éta analisis data ngagaduhan laba anu luar biasa tina inpéstasi ... tapi tanpa alat anu diperyogikeun, hal-hal janten mahal. Kami parantos ngalakukeun keyword sareng analisis kalapa pikeun salah sahiji klien kami langkung ti 3 minggu ayeuna - ngagabungkeun hiji ton data, langkung ti 100,000 kecap konci, sareng prioritaskeun sacara manual. Éta mahal sareng urang teras-terasan milarian alat BI salajengna pikeun ngabantosan urang ngaminimalkeun waktos sareng biaya ngalaporkeun éta.

ti infographic:

Intuisi sareng visi henteu kunanaon, tapi usaha anu nyandak kaputusan strategis kalayan data ngartos pasarna langkung saé sareng ngalaman pertumbuhan anu langkung gancang. Data kecerdasan bisnis (BI) tiasa ngabantosan usaha pamasaran, inovasi, sareng fokus produk, sareng nomer anu leres parantos aya dina seueur titik tindakan sapanjang organisasi. Tapi ngumpulkeun sareng ngalaporkeun data ieu sacara manual tiasa janten prosés anu mahal. Dina raraga masihan terang ngeunaan masalah ieu, urang parantos ningali sakadar sabaraha ngalaporkeun manual anu tiasa ngarugikeun bisnis rata-rata.

Kolom Lima Media ngembangkeun infographic ieu pikeun Domo ngamangpaatkeun analisis sareng data na ti Salary.com. Domo mangrupikeun alat intél bisnis énggal (daptar dina situsna kanggo ngaluncurkeun).

Data dina Dolar 1 20 12

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.