Kemajuan Manusa sareng Dunya Téhnologi Dell

Dell Téhnologi Dunya

Upami anjeun ukur merhatoskeun téknologi ngalangkungan sumber média mainstream, anjeun panginten panginten mobil otonom ngabunuh jalma, robot nyandak padamelan urang, sareng téknologi ngarahkeun urang kiamat. Salaku pamasar, kuring pikir éta penting pisan yén urang henteu ngan ukur nengetan aplikasi pembunuh salajengna di ditu, urang kedah niténan kumaha téknologi mangaruhan kahirupan sareng paripolah konsumen sareng bisnis.

Fakta ngeunaan transformasi digital anu sabalikna pisan.

Hayu urang mimitian ku kendaraan otonom. Manusa terus nabrak mobil fatal, maéhan rata-rata 3,287 urang Amerika unggal dinten. Mobil anu cerdas henteu ngabunuh ... aranjeunna bakal ngahemat nyawa. Nyatana, kuring perkirakeun yén parantos aya. Di jalan kuring ka Dell Tech World di Las Vegas, kuring nyerat catetan di jalan anu ngajelaskeun sababaraha fitur tina Chrysler Pacifica anyar Abdi nyéwa. Kuring henteu ragu fungsi otonom mobil éta ngirangan résiko kuring pikeun kacilakaan sapanjang perjalanan 5,000-mil kuring.

Nyandak padamelan? Sanaos unggal kamajuan téknologi ngaleungitkeun kabutuhan pikeun sababaraha padamelan, padamelan anyar aya di dieu. Tilu puluh taun ka pengker, teu aya anu ngabayangkeun (kalebet kuring sorangan) yén kuring bakal ngajalankeun agénsi digital sareng ngahasilkeun podcast pikeun perusahaan anu dimimitian ku ngajual komputer buatan bumi kaluar tina garasi. Kuring gaduh rébuan kolega anu saé-santunan pikeun padamelan anu henteu pernah aya sababaraha dekade ka tukang.

Kuring tiasa janten minoritas nalika ngeunaan automation. Abdi pesimis anu yakin yén otomatisasi henteu nyandak padamelan; éta ngaleungitkeun halangan pikeun langkung. Salaku bagian tina musim ieu tina Luminar podcast, kami diwawancara pangadeg DAQRI, perusahaan kanyataan anu ditambuh anu ngagabungkeun perangkat lunak sareng perangkat keras dina sistem anu disebut Worksense.

Ngagabungkeun pagawé anu terampil sareng platform AR sapertos DAQRI anu tiasa ngungkabkeun catetan, pitunjuk, bahkan nyambungkeun anjeun ka ahli sacara real-time ... sareng pagawé éta tiasa tiasa ngalakukeun pangropéa anu pancegahan sareng koréktif kana alat anu bahkan aranjeunna henteu ngagaduhan latihan. . Janten, éta tiasa ngajantenkeun kasempetan damel urang, sanés ngagantikeunana.

Téknologi janten épisién ogé. Ngaronjat panyimpenan, kakuatan komputasi, sareng tingkat mindahkeun data kalayan propil kakuatan anu ngirangan nyata ngabantosan pikeun ngirangan tanaga per unit kerja, henteu nambahan. Sareng éta ngabantosan kami pikeun ngarobih industri tradisional anu teu urang bayangkeun tiasa diciptakeun deui. Aerofarms, salaku conto, ningkatkeun hasil kebon ku 390% ku mindahkeun éta di jero rohangan, nyetél lampu anu murah, lampu terjangkau disetél ka unggal pepelakan sareng ngirangan kabutuhan cai 95%. Pertanian di jero rohangan tiasa ngajantenkeun pangan bergizi terjangkau sareng tiasa diaksés ku unggal jalma di planét.

Kuring terus ngingetkeun palanggan kuring yén kami aya dina gelombang anyar transformasi téknologi. Daya komputasi anu tiasa diukur, konéksi nirkabel berkecepatan tinggi, sareng panyimpenan tanpa wates muka panto gerbang pikeun kacerdasan buatan, diajar jero, diajar mesin, ngolah basa alam, sareng anu Internét tina ieu Hirup.

Henteu payu? Google nembé ngaluarkeun démo na Google Asisten anu kedah ngarobih pipikiran anjeun. Asisten Google aya di ujung depan - maréntahkeun alat IoT anjeun pikeun masihan pasini pikeun anjeun. Kahebohan tina kamajuan ieu sacara harfiah tiasa ngubur pesaing Google sapertos Apple sareng Amazon upami aranjeunna henteu tiasa ngajaga. Sanaos éta sigana henteu masuk akal, émut yén jalma henteu pernah nganggap Nokia sareng Blackberry bakal kaleungitan dominasi na, ogé.

Pelajaranna henteu aya ngan ukur perusahaan téknologi, éta mangrupikeun palajaran pikeun unggal perusahaan. Unggal produk sareng jasa di planét ieu tiasa ditingkatkeun atanapi diganti ku téknologi tesis. Unggal perusahaan tiasa ngadamel koneksi ka konsumén anu teu aya sateuacanna. Sistem HVAC bumi abdi digentoskeun minggu payun ku sistem anu langkung énggal sareng langkung épisién.

Sedengkeun kuring ngarepkeun bumi anu langkung tiis sareng tagihan énergi anu langkung handap, kamajuan anu paling ageung nyaéta perusahaan masang sistem termostat sareng sistem monitoring anu tiasa diprogram. Sistem ieu disertakeun ku garansi 10 taun… sareng sistem monitoring saéstuna bakal ngingetkeun perusahaan HVAC kuring upami aya masalah. Perusahaan jasa ieu ayeuna ngagaduhan koneksi langsung 10 taun ka palanggan na ngalangkungan platform ieu - kalayan henteu kedah platform pihak katilu pikeun spam kuring. Ieu sistem ingetan palanggan anu pangsaéna, kantos. Sareng, salaku konsumén, kuring nampi sambunganana!

Penting pisan pikeun perusahaan anjeun mimiti mikirkeun kumaha anjeun tiasa ngadopsi sareng ngadominasi industri anjeun sateuacan perusahaan anjeun luntur janten warga oblivian.

 

 

 

 

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.