3 Alesan Tarjamahan Mesin Henteu Deukeut kana Tarjamahan Manusa

tarjamahan basa mesin manusa.png

Mangtaun-taun ka pengker, kuring émut sadaya situs anu kalebet tombol tarjamah otomatis anu uih na. Anjeun bakal klik tombol dina situs sanés Inggris sareng éta ampir teu kabaca. Tes anu pangsaéna nyaéta narjamahkeun hiji paragraf tina basa Inggris kana basa anu sanés… teras deui kana basa Inggris pikeun ningali kumaha bédana hasilna.

Bisi, upami kuring narjamahkeun alinea kahiji tina basa Inggris kana basa Spanyol sareng deui nganggo Tarjamah Google, ieu naon hasilna:

Mangtaun-taun ka pengker, kuring émut kana situs-situs kancing éta kaasup tarjamahan mesin anu pikareueuseun. Anjeun pencét tombol dina situs sanés basa Inggris sareng éta jarang dibaca. Bukti anu pangsaéna nyaéta narjamahkeun hiji paragraf tina basa Inggris kana basa anu sanés ... teras deui kana basa Inggris pikeun ningali kumaha bédana hasilna.

Dina hiji léngkah saderhana, anjeun tiasa ningali sakumpulan akurasi sareng verbiage lemes anu leungit. Watesan tina tarjamahan mesin sami sareng anu parantos mangtaun-taun. Tarjamahan mesin kirang konteks, kamampuan pikeun ngungkulan ambiguitas, sareng kurangna pangalaman. nu mesin henteu dididik sareng 20+ taun dina bidang atanapi topik khusus anu parantos mekar ngadeukeutan. Kecap henteu ngan saukur ditarjamahkeun, ditapsirkeun dumasar kana topik sareng pangalaman panulis sareng pamaca.

Tangtosna, panarjamah manusa moal pas dina saku anjeun, sareng aranjeunna mungkin henteu tiasa ngiringan anjeun ka réstoran Thailand anu asli atanapi liburan peuntas laut, janten ieu anu kami nyarankeun: Nalika anjeun peryogi hasil langsung, sareng aranjeunna henteu ' henteu kedah sampurna, teu kunanaon nganggo Google Tarjamah. Pikeun naon waé dokumén bisnis atanapi komérsial, atanapi naon waé anu kedahna tepat, langkung saé tetep sareng panarjamah manusa.

Ieu tés head-to-head ti Verbalink anu nyayogikeun sababaraha papanggihan sareng prakték pangsaéna Tarjamahan Mesin versus Tarjamahan Manusa.

Tarjamahan Mesin Vérsi Tarjamahan Lisan

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.