Kumaha Hyperlink Nomer Telepon Dina Jangkar Tag

Depositphotos 41021729 s

Réréncangan kuring bakal nyepak tina ieu, sabab kuring jarang ngajawab telepon abdi ... tapi hé ... ieu ngeunaan ngabantosan Anjeun pausahaan, teu milik! Kalayan lonjakan anu ageung dina iPhones, Android sareng smartphone anu sanés, waktosna anjeun mimiti ngaoptimalkeun situs anjeun pikeun dianggo dina browser mobile.

Pausahaan ningali sabagian ageung sémahna dugi ka alat sélulér. Gaduh halaman wéb responsif anu katingali saé dina alat sélulér sanés pilihan deui, éta kabutuhan.

Ieu hiji hal anu sering ditingali nalika ngawangun pangalaman mobile… hyperlinking nomer telepon Anjeun sahingga pangguna sélulér ngan saukur tiasa mencétan éta sareng ngamimitian telepon. Sintaksisna rada saderhana:

13172039800

A has jangkar tag kalayan tautan wéb nganggo URL dina nilaina, tautan email dianggo mailto… Sintaksis kanggo nomer telepon saderhana siga. Kuring geus diuji nilai kalawan jeung tanpa kurung, perioda sarta dashes sarta sagalana nembongan dianggo dina duanana iPhone jeung Droid. Najan kitu, kuring nyarankeun kaasup kodeu nagara dina nomer telepon tur miceun kabeh dashes, spasi, atawa titik dina nilai href.

Upami anjeun resep ngukur sabaraha jalma anu ngaklik tautan ieu, anjeun tiasa maca tulisan kami ngeunaan kumaha carana tambahkeun Acara Google Analytics nganggo Google Tag Manager.

35 Komentar

  1. 1

    Genius Doug! Rencanana pikeun ngamimitian nganggo éta dina sadaya situs klien kuring. Oke lamun kuring masangkeun ieu dina blog abdi? Tangtu masihan anjeun pangarang pinuh. Geulis pisan! 😎

  2. 2

    Janten naha aya alesan pikeun henteu nempatkeun tanda kurung, titik, atanapi tanda hubung dina nomer telepon? Sareng naha nomer telepon html sapertos tag judul? Naha aya kauntungan SEO pikeun ngalakukeun tag judul dina kode href?

  3. 3

    @edeckers Standar RFC3966 sigana henteu ngadukung kurung tapi ngadukung seueur pilihan sareng simbol sanés pikeun telepon internasional, ekstensi, jsb:
    http://www.ietf.org/rfc/rfc3966.txt

    Sedengkeun pikeun SEO, abdi teu ningali naha henteu! Panginten nami bisnis + "nomer telepon" tiasa janten cara anu saé pikeun nerapkeun!

  4. 4

    Hai, éta trik anu saé tapi kuring nyobian ieu sareng Firefox masihan kuring pesen kasalahan anu awon anu nyarios yén éta henteu terang kumaha maca tautanna. Pikeun kuring, teu patut pesen kasalahan anu awon nalika aya anu ngaklik tautan dina desktop ngan ukur gaduh telepon sélulér tiasa ngaksés tautan. "Long-pencét" dina nomer telepon dina Android sarta eta otomatis nyoba nelepon nomer atoh. Naha kuring salah? Dupi aya karya sabudeureun?

  5. 7
  6. 8

    Hatur nuhun pisan. basajan kawas ceuk anjeun, acan efisien. Anjeun tiasa ngaléngkah sababaraha léngkah sareng ngajantenkeun éta numbu ka ikon sareng ngadamel judul dina tag jangkar pikeun nampilkeun nomer telepon anjeun sareng petunjuk salajengna pikeun pangguna anu ngalayangkeun beurit dina ikon. Nuhun sakali deui!

  7. 9
  8. 11
  9. 12
  10. 14
  11. 15

    Ngan ukur koreksi saderhana ... anjeun nyarios anjeun nyarankeun kami "nyimpen sadayana tapi nomer saleresna dina nilai href"

    Kuring yakin anjeun hartosna "simpen sadayana tapi nomer saleresna OUR OF nilai href"

    Atanapi anjeun ngan saukur mencet sakumpulan tanda baca 🙂

  12. 16
  13. 17

    Hatur nuhun Douglas, Naon Bar Media Sosial anu anjeun anggo? Blog anjeun katingali saé sareng anjeun gaduh seueur kontén anu saé. Abdi hoyong nyambung dina Google Plus. nuhun sakali deui

  14. 19

    Kuring masih henteu terang tina kolom ieu, kumaha cara ngirim email nomer telepon - kana telepon sélulér, janten bos kuring ngan ukur tiasa ngetok sareng nelepon.

    • 20

      Hai Dee, parangkat lunak email anjeun kedah ngadukung HTML sareng kamampuan pikeun nambihan hyperlink anu dijelaskeun di luhur. Tulisan ieu langkung seueur ngeunaan kumaha ngalakukeun ieu dina situs wéb sélulér, sanés email.

  15. 21

    Hai Douglas, kumaha ieu tiasa dianggo pikeun telepon internasional? Naha anjeun pikir langkung saé ngagunakeun nomer internasional (contona +44), atanapi kode area lokal?

    • 22

      Jujur, Ben, kuring yakin éta tiasa dianggo sacara sampurna. Kuring yakin loba nelepon internasional ngagunakeun kode wewengkon lokal. seniman scam Nigeria geuwat datang ka pikiran. 🙂

  16. 23

    Hai, Naha hashtag tiasa dianggo salaku hyperlink pikeun ngamimitian telepon? Kuring ngadéngé éta disebutkeun poé séjén tapi teu katempo eta. Hatur nuhun!

  17. 25

    Kumaha kuring nyieun tombol "nelepon ayeuna" dina program pamasaran email sapertos Microsoft Publisher? Ogé kumaha kuring bakal nempatkeun kana mailchimp?

  18. 26
  19. 28
  20. 29
  21. 30
  22. 31
  23. 32
  24. 33
  25. 34

    Pisan informatif tutorial! Sabenerna, kuring resep aspék "klik pikeun nelepon widget" tinimbang "nomer telepon clickable" hadé. Saatos nyobian plugin Callback Tracker dina situs kuring, kuring ningali langkung seueur hasil kalayan kamampuan pikeun nyauran petunjuk kuring, tibatan nelepon kuring. Pribadi, abdi ningali eta sakumaha diperlukeun dina paling situs. Ieu tautan kana plugin https://callbacktracker.com/plugins/wordpress-click-to-call-plugin-install-tutorial/

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.