Nomer Telepon Hyperlink pikeun Ngotéktak Mobile

Depositphotos 41021729 s

Réréncangan kuring bakal nyepak tina ieu, sabab kuring jarang ngajawab telepon abdi ... tapi hé ... ieu ngeunaan ngabantosan Anjeun perusahaan, sanés milik abdi! Ku lonjakan gedéna iPhones, Droids sareng smartphone sanés, saleresna waktuna anjeun ngawitan ngaoptimalkeun situs anjeun kanggo pangguna dina panyungsi mobile. Kami nembe nyiptakeun pangalaman pangguna anu béda pisan pikeun klién, ngaleupaskeun versi sélulér tina aplikasi wéb anu kami ngawangun aranjeunna sareng ngaoptimalkeun pikeun dianggo dina iPhone sareng Droid.

Sedengkeun perusahaan anjeun panginten henteu tiasa mampuh ngembangkeun deui situs anjeun kanggo panggunaan sélulér, aya hiji hal saderhana anu anjeun tiasa langsung ngalaksanakeun: hyperlink nomer telepon anjeun sahingga pangguna sélulér ngan saukur tiasa mencétan éta sareng ngamimitian telepon. Sintaksisna rada saderhana:

3177594940

A has jangkar tag kalayan tautan wéb nganggo URL dina nilaina, tautan email dianggo mailto… Sintaksis kanggo nomer telepon saderhana siga. Kuring parantos diuji nilaina sareng tanpa aya tanda kurung, jaman sareng dash sareng sadayana katingalina tiasa dianggo dina iPhone sareng Droid. Nanging, kuring masih bakal ngawatesan nomer telepon pikeun ngan nomer saleresna dina nilai href.

Pikirkeun sabaraha mobil nabrak anjeun anu tiasa nyalametkeun jalma-jalma ngarah henteu kedah nyobian ngapalkeun atanapi nyerat nomer na!

35 Komentar

  1. 1

    Genius Doug! Rencanana pikeun ngamimitian nganggo éta dina sadaya situs klien kuring. Oke upami kuring masangkeun ieu dina blog kuring? Tangtosna masihan anjeun pangarang lengkep. Asik pisan! 😎

  2. 2

    Janten naha aya alesan TEU nempatkeun kurung, periode, atanapi dash dina nomer telepon? Sareng nomer telepon html sapertos tag judul? Naha aya manpaat SEO pikeun ngalakukeun tag judul dina kode href?

  3. 3

    @edeckers Standar RFC3966 henteu nembongan ngadukung kurung tapi ngadukung sajumlah pilihan sareng simbol sanés pikeun nelepon internasional, ekstensi, jst:
    http://www.ietf.org/rfc/rfc3966.txt

    Sedengkeun pikeun SEO, kuring henteu ningali naha henteu! Sugan nami bisnis + "nomer telepon" tiasa janten cara anu saé pikeun nerapkeun!

  4. 4

    Hai, éta trik keren tapi kuring nyobian ieu sareng Firefox masihan kuring pesen kasalahan awon cenah teu terang kumaha maca tautan. Pikeun kuring, éta henteu pantes pesen kasalahan anu awon nalika aya anu ngeklik tautan dina desktop pikeun ngan ukur telepon sélulér pikeun tiasa aksés kana tautan. "Pencét panjang" dina nomer telepon dina Android sareng sacara otomatis nyobian nelepon nomer kumaha waé ogé. Naha abdi lepat? Naha aya padamelan di sakitar?

  5. 7
  6. 8

    Hatur nuhun pisan. saderhana sapertos anu anjeun carioskeun, tapi épisién. Anjeun tiasa ngaléngkah sababaraha léngkah sareng ngajantenkeun tautan kana ikon sareng nyiptakeun judul dina tag jangkar pikeun mikeun nomer telepon anjeun sareng pitunjuk salajengna pikeun pangguna anu ngasongkeun beurit dina ikon. Nuhun sakali deui!

  7. 9
  8. 11
  9. 12

    Kuring henteu yakin 100% (sareng kuring terang ieu mangrupikeun diskusi anu lami pisan janten ieu panginten henteu janten relivent) tapi henteu kaseueuran smartphone ayeuna-ayeuna otomatis ngalakukeun ieu?

  10. 14
  11. 15

    Ngan ukur koreksi saderhana ... ceuk anjeun anjeun nyarankeun kami "jaga sadayana tapi angka anu sebenarnya DINA nilai href"

    Kuring yakin anu anjeun hartosna "jaga sadayana tapi angka anu sabenerna KAMI tina nilai href"

    Atanapi anjeun ngan ukur ngan saukur mencét sakedik tanda baca 🙂

  12. 16
  13. 17

    Nuhun Douglas, Naon Bar Media Sosial anu anjeun anggo? Blog anjeun katingalina saé sareng anjeun gaduh seueur kontén anu saé. Hoyong sambung dina Google Plus. nuhun sakali deui

  14. 19

    Kuring masih henteu terang tina kolom ieu, kumaha cara ngirim email nomer telepon - kana telepon sélulér, jadi bos kuring ngan ukur tiasa ngetok na nelepon.

    • 20

      Hai Dee, parangkat lunak email anjeun kedah ngadukung HTML sareng kamampuan pikeun nambihan hyperlink anu dijelaskeun di luhur. Tulisan ieu langkung seueur ngeunaan kumaha ngalakukeun ieu dina halaman wéb sélulér, sanés email.

  15. 21

    Hai Douglas, kumaha ogé ieu dianggo pikeun anu nelepon internasional? Naha saur anjeun langkung saé nganggo nomer internasional (mis. +44), atanapi kode daérah lokal?

  16. 23

    Hai, Naha hashtag tiasa dianggo salaku hyperlink pikeun ngamimitian telepon? Kuring ngadangu éta nyebatkeun dinten anu sanés tapi henteu acan ningali éta. Hatur nuhun!

  17. 25

    Kumaha kuring ngadamel tombol "nelepon ayeuna" dina program pamasaran email sapertos Microsoft Publisher? Ogé kumaha kuring bakal nempatkeun kana mailchimp?

  18. 26
  19. 28
  20. 29
  21. 30
  22. 31
  23. 32
  24. 33
  25. 34

    Tutorial pisan informatif! Sabenerna, kuring resep aspek "klik pikeun nyauran widget" tibatan "nomer telepon anu tiasa diklik" langkung saé. Saatos nyobian plugin Callback Tracker dina situs kuring, kuring ningali langkung seueur hasil kalayan kamampuan pikeun nelepon kalungguhan kuring, tibatan aranjeunna nelepon kuring. Pribadi, kuring ningali éta diperyogikeun dina kaseueuran situs. Ieu link kana plugin https://callbacktracker.com/plugins/wordpress-click-to-call-plugin-install-tutorial/

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.