5 Cara Kauntungan Eceran tina Monitoring Sosial Hyperlocal

Depositphotos 9422648 s

Perusahaan ritel bersaing sareng raksasa ritel online sapertos Amazon jeung Zappos. Toko bata-na-mortir ritel tujuanna pikeun nyayogikeun pangalaman pangsaéna pikeun konsuménna. Lalu lintas jalan mangrupikeun ukuran motivasi sareng minat pelanggan (naha individu éta resep sumping ka toko pikeun mésér nalika pilihan mésér online sayogi).

Kauntungannana kompetitif pangecér naon waé anu ngagaduhan toko online nyaéta konsumén caket sareng siap mésér. Usaha pamasaran dumasar lokasi beuki réa disampurnakeun sareng nawiskeun langkung seueur cara pikeun mingpin konsumén ngalangkungan panto anjeun sareng kana pamésér.

Naon Marketing Hyperlocal?

Pemasaran hyperlocal saéstuna aya sakitar rada lami tibatan Internét. Pemasar kabel, koran, sareng mail langsung tiasa sasaran pamasaran ka klaster bumi sareng bisnis anu kentel pisan pikeun pangiriman anu dipersonalisasi pisan. Maju ka ayeuna sareng hyperlocal umumna nuduhkeun kamampuan ngetok kana média online atanapi sélulér sareng ngaidentipikasi lokasi pasti tina prospek, nganteurkeun tawaran tepat waktuna pikeun aranjeunna nalika aranjeunna ngahontal lokasi anu khusus pisan.

Naon Omni-Channel Marketing?

Omni-Channel Marketing ngarujuk kana promosi sareng pariwara anu sacara strategis diatur dina média anu aya sareng dioptimalkeun pikeun ngahontal prospek anu sami. Kumisan ti toko ritel anu asli, komunikasi deukeut-lapangan (NFC), pamasaran deukeutna, SMS sareng MMS, Aplikasi Seluler, Pamasaran Email, Televisi, Radio, Surat Langsung, Katalog sareng kasempetan sanésna tiasa dianggo pikeun ngamajukeun tawaran pikeun calon konsumen sareng bisnis.

Épéktip Strategi penjualan Point-of-Sale mangrupakeun konci pikeun kasuksésan firma ritel. Ngagunakeun téknologi dumasar lokasi pikeun ngawas média sosial sareng ngaidentipikasi prospek mangrupikeun cara pamasaran anu dipercaya pisan sareng épéktip pikeun calon konsumen.

Omni-kanal pamasaran sareng teureuh penting pisan pikeun firma ritel sabab nyéépkeun celah pangalaman virtual sareng pangalaman bata-na-toko. Salaku conto, Toko Apple, desain, operasi lancar, sareng layanan palanggan anu sumanget muji jasa onlinena sapertos iTunes, App Store (rekomendasi), sareng sadayana sadayana ngabantosan ngajalankeun penjualan di toko ritel.

5 Cara Lokasi Ritel Kauntungan tina Monitor Sosial Hyperlocal

  1. Ngahontal Nalika Prospék Anjeun Perhatosan - Monitor Sosial Hyperlocal tiasa meta salaku padika komunikasi aktif sareng pasip. Upami pangguna ngeposkeun Tweet online, aya pigura waktos alit (sakitar 2-3 menit) dimana pangguna ngarepkeun réspon, sora, atanapi opini kana pos éta. Upami firma ritel ngaréspon dina jandéla éta, aranjeunna bakal nampi perhatian pinuh ku nasabah. Réspon na kedah nyayogikeun tindakan, atanapi ngawangun paguneman.
  2. Triumphs Pribadi samar - Pemasaran efektif nalika langkung dipersonalisasi sareng aya hubunganana sareng daérah anu dimaksud. Ngaliwatan Hyperlocal Social Monitor, firma ritel tiasa ngatasi kabutuhan daérah kalayan épéktip sareng épisién, sareng ngawangun hubungan anu langkung raket antara merek sareng pelanggan.
  3. Sasaran Pangaruh Sosial - Pangaruh sosial henteu tiasa dideteksi ngan ukur ku ningali aranjeunna. Nanging, sababaraha Monitor Sosial Hyperlocal nyayogikeun alat sareng fitur anu diperyogikeun anu bakal masihan wawasan anu langkung jero kana pangguna média sosial atanapi palanggan. Skor Klout, pengikut, atanapi bahkan sababaraha réncang mangrupikeun indikator anu penting kana pentingna pangalaman jalma dina waktos balanja na. Pangaruh pangaruh bakal janten cara paling saderhana sareng pangsaéna pikeun ngahontal palanggan lokal énggal sareng nguatkeun merek sacara lokal.
  4. Titik Penjualan nyaéta Konci - Palanggan nganggo média sosial pikeun ngahontal dunya pikeun nampi pendapat ngeunaan naon anu aranjeunna pikahoyong mésér. Mésér ngagaleuh, ku ngabagi penjualan pikeun dinten éta, atanapi poin hadiah anu ditampi ... jsb pelanggan bakal langkung motivasi sareng kamungkinan mésér barang éta. Pelanggan henteu teras-terasan sadar kana tawaran anu saé, sareng pikeun aranjeunna diinpormasi bakal ngajantenkeun aranjeunna langkung bahagia sareng ngawangun rasa percaya anu langkung saé kalayan mérek.
  5. Ukur Suksés - Sababaraha alat Media Sosial Hyperlocal nyayogikeun fungsionalitas anu ngamungkinkeun usaha pikeun ngukur kasuksesan strategi média sosialna. Naha éta ngahijikeun CRM, BI, atanapi ngagabungkeun data média sosial (sentimen, pangaruh, jangkauan) sareng métrik ritel, aranjeunna sadayana ayeuna tiasa berkat téknologi lintas platform - sapertos API sareng téknologi awan.

Ngeunaan WeLink Hyperlocal Monitoring Sosial

WeLink_Preview

WeLink urang alat monitoring sosial, WeLink Sosial, dirancang pikeun ngahontal generasi kalungguhan geo-location. Tujuan kami nyaéta pikeun milarian pemirsa anjeun sanés ngan ukur ngalangkungan kecap konci, tapi mendakan pemirsa anjeun di lokasi, atanapi daérah anu dipikaresep.

Ngagunakeun WeLink Sosial geo-Anggar alat monitoring, pamasar tiasa kantun nempatkeun pin dina lokasi toko ritel, nyetél radius minat anu ditangtoskeun, sareng ngaksés kabeungharan data média sosial anu ngagaduhan kecap konci anu dipikaresep sareng pangguna média sosial anu aya di caketna.

Pemasar tiasa nalungtik perasaan, paguneman, ulasan sareng foto anu diunggah dina ranah média sosial ngaliwatan jaringan sapertos Twitter, Instagram sareng Foursquare. Platform teras nawiskeun kasempetan pikeun kalibet sareng palanggan anu dipikaresep ku nyayogikeun aranjeunna insentif - naha dina bentuk kupon, diskon, tip atanapi inpormasi - pikeun nganjang ka lokasi éta.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.