Hypernet: Ketok Kana Kakuatan Komputasi Desentralisasi Latén atanapi Jual Pédah Anjeun

Téknologi Blockchain masih di budakna, tapi pikaresepeun ningali inovasi anu kajantenan di sakitar na ayeuna. Hypernet mangrupikeun salah sahiji conto, sacara otomatis ngalegaan kakuatan komputasi kana alat naon waé anu aya dina wéb. Anjeun mikirkeun ratusan jutaan CPU anu cicing dianggurkeun sababaraha jam dina hiji waktos - masih ngamangpaatkeun sababaraha kakuatan, masih meryogikeun pangropéa, tapi dasarna miceunan artos.

Naon ari Desentralisasi Otonom Corporation (DAC)?

Korporasi otonom desentralisasi (DAC), mangrupikeun organisasi anu dijalankeun ku aturan anu disandikeun salaku program komputer anu disebat kontrak pinter.

Inovasi primér Hypernet sanés komponén sanésna; éta modél program DAC luar ranté. Modél ieu ngamungkinkeun ngajalankeun komputasi paralel dina jaringan dinamis sareng alat anu disebarkeun, sadayana sacara anonim sareng ngajaga privasi. Hypernet ngahijikeun alat sareng ngagunakeun éta pikeun méréskeun masalah dunya nyata.

Hypernet ngatur alat sareng padamelan dina jaringan via scheduler blockchain. Éta sacara otomatis cocog sareng kabutuhan anu mésér sareng panyadia anu ditangtoskeun, mastikeun yén padamelan réngsé épisién mungkin, sareng ngabantosan kaamanan sareng reliabilitas. DAC ngagunakeun sistem token pikeun mastikeun sumberdaya aya sakumaha anu diperyogikeun pikeun palanggan na, kalebet:

  • Staking - Anu mésér sareng anu ngajual kedah nyekel saham jaminan pikeun ngarengsekeun padamelan ngitung. HyperTokens mangrupikeun jaminan éta. Seller ngajual patok jaminan dina alatna nalika anu mésér nempatkeun pembayaranana kana kontrak pinter di payun. Dina jaringan sareng palaku anu teu dikenal, jaminan éta bakal ngajentrekeun pikiran pikeun pembeli boh anu ngajual komputasi.
  • alus namina - Réputasi pangguna ningkat ku janten panyadia komputasi anu dipercaya sareng tanggung jawab sareng mésér komputasi, sareng reputasi ieu didaptarkeun sacara permanén dina blockchain. Réputasi pangguna ningkatkeun kamungkinan ilubiung dina padamelan ngitung.
  • duit nu dipake di sahiji nagara - HyperTokens mangrupikeun mata uang transaksional anu ngamungkinkeun jual beuli komputasi dina jaringan.
  • Kasuburan Pertambangan - Individu tiasa ngagaleuh HyperTokens bari ngantosan padamelan ngitung, ku ngan ukur sayogi di lobi. Ieu insentif pikeun pangguna pikeun ngagabung kana jaringan sareng nyayogikeun alatna. Sedengkeun di lobi, pangguna tiasa nangtang alat nganggur anu sanés pikeun ningali naha aranjeunna leres-leres online. Upami aranjeunna gagal hiji tantangan jaminan aranjeunna dikumpulkeun ku nangtang. Jumlah token anu sayogi pikeun pertambangan ngirangan ngalangkungan waktos, janten ngadaptar alat mimiti-paling kéngingkeun panglobana token.
  • Tata Pamaréntahan / Voting Terpusat - Node ilubiung dina tantangan sareng réspon sareng insentif pikeun ngabantosan kualitas jaringan, sareng ngaleungitkeun palaku anu goréng. Masing-masing simpul ngirining titik anu sanés dina mékanisme tangtangan / réspon pikeun nangtoskeun naha leres-leres ayana nalika aranjeunna nyarios yén aranjeunna parantos. Parobihan ageung dina jaringan tiasa dipilih, ku sora anjeun ditimbang ku jumlah HyperTokens anu anjeun tahan.

Hypernet dasarna parantos nyiptakeun superkomputer panggedéna sadunya ngalangkungan ngamangpaatkeun kakuatan komputasi alat latén. Dina istilah awam, éta hartosna iraha waé gadget sapertos laptop, smartphone sareng tablet henteu dianggo, Hypernet tiasa ngamanpaatkeun kakuatan éta, janten situs wéb henteu nabrak kusabab seueur teuing server. Naon deui, kumargi kakuatan ieu disebarkeun sareng didesentralisasi, aya kamungkinan anu kirang yén data pribadi sénsitip anu dikumpulkeun salami transaksi eCommerce tiasa dikompromikeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.