Kuring Mésér Drone Anyar kanggo Klién… sareng Éta Endah

Autel Robotics EVO drone

Sababaraha taun ka pengker, kuring mamatahan kontraktor atap ageung ngeunaan ayana online aranjeunna. Kami ngawangun deui sareng ngaoptimalkeun situsna, ngagagas kampanye drip anu lumangsung pikeun néwak ulasan, sareng mimiti nyebarkeun proyekna online. Hiji hal anu leungit, nyaéta, sateuacan sareng saatos poto pasipatanana.

Kalayan login kana sistem kutipan sareng manajemén proyékna, kuring tiasa ningali sipat naon anu ditutup sareng iraha proyek réngsé. Saatos maca sajumlah ulasan online, kuring ngagaleuh a Drone DJI Mavic Pro.

Nalika drone nyandak poto anu saé sareng gampang ngapung, éta rada nyeri pikeun leres-leres nyetél sareng ngoperasikeun. Kuring kedah lebet kana DJI panginten aplikasi iPhone, sambungkeun telepon kana kontroller, sareng anu langkung parah… login dina unggal hiber. Upami kuring aya di daérah anu diwatesan, kuring ogé kedah ngadaptarkeun hiber kuring. Kuring nganggo drone pikeun welasan proyék langkung teras dijual ka klien nalika kuring réngsé kontrak sareng aranjeunna. Éta drone anu saé, aranjeunna masih nganggo ayeuna. Ngan éta henteu gampang dianggo sareng kuring henteu ngagaduhan klién sanés anu raoseunana.

Maju gancang sataun sareng Pusat Data Midwest kuring muka anyar, canggih pusat data di Fort Wayne, Indiana anu kalebet tameng EMP. Waktosna kanggo kuring néwak sababaraha gambar drone, janten kuring ngagaduhan sababaraha fotografer sareng videografer di daérah éta.

Tanda petik anu kuring tampa pikeun padamelan na lumayan mahal ... anu panghandapna $ 3,000 pikeun néwak pidéo sareng poto 3 lokasi perusahaan. Dibikeun waktos drive sareng gumantungna cuaca, éta sanés astronomis ... tapi kuring tetep henteu hoyong mayar biaya sapertos kitu.

Robot Autel EVO

Kuring kaluar sareng maca langkung seueur ulasan online sareng mendakan yén pamuter énggal dina pasaran skyrocketing dina popularitas, éta Robot Autel EVO. Kalayan layar bawaan dina controller sareng henteu kedah login, kuring ngan ukur tiasa nyandak drone kaluar, ngapungkeun, sareng nyandak pidéo sareng poto anu kuring peryogikeun. Éta ngagaduhan lalang anu cukup saé janten teu aya pendaptaran FAA atanapi lisénsi anu diperyogikeun pikeun ngapungkeunana. Henteu aya panyetelan, teu aya kabel panyambungna ... tinggal hurungkeun sareng hiberkeun. Heboh ... sareng saleresna langkung mirah tibatan Mavic Pro.

robot autel evo

Detil produk pikeun drone:

  • Dilengkepan di hareup EVO nawiskeun kaméra anu kuat dina gimbal 3 sumbu stabilisasi anu ngarékam pidéo kalayan résolusi 4k dugi ka 60 pigura per detik sareng perekaman gancang nepi ka 100mbps dina codec H.264 atanapi H.265.
  • Ngagunakeun élmu optik kaca nyata EVO nangkep poto anu saé dina 12 megapiksel sareng kisaran dinamis anu lega pikeun langkung detil sareng warna na.
  • Sistem visi komputer canggih anu maju nyayogikeun halangan payun, deteksi halangan tukang sareng sensor handap pikeun pendaratan anu langkung akurat sareng penerbangan jero ruangan anu stabil.
  • EVO gaduh waktos hiber dugi ka 30 menit kalayan kisaran 4.3 mil (7KM). Salaku tambahan, EVO nawiskeun fitur gagal pikeun ngabéjaan anjeun nalika batréna kirang sareng waktosna mulih ka bumi.
  • EVO kalebet pengendali jauh anu ngagaduhan layar OLED 3.3 inci anu nyayogikeun inpormasi hiber kritis atanapi eupan video 720p HD langsung anu ngamungkinkeun anjeun ningali pandangan kaméra tanpa butuh alat sélulér.
  • Unduh aplikasi Autel Explorer gratis anu sayogi pikeun alat Apple iOS atanapi Android sareng sambungkeun ka jauh kadali sareng aksés kana setélan langkung maju sareng fitur hiber otonom sapertos Dynamic Track, Viewpoint, Orbit, VR pandangan jalma kahiji sareng perencanaan misi Waypoint.
  • Evo ngagaduhan slot Micro SD pikeun gampang mindahkeun file.

Abdi mésér aki-aki tambahan sareng kotak lemes kanggo ngabawa drone éta. Éta tilepan rapih sareng gampang dibawa.

Mésér Autel Robotics EVO Drone Bundle

Kami ngayakeun open house di pusat data anu anyar sareng kuring nyandak drone, nyandak poto sareng video, sareng aranjeunna kaluar saé. Pers lokal aya sareng kuring tiasa ngirimkeun aranjeunna pidéo anu salajengna aranjeunna anggo dina carita berita na. Sababaraha minggu ka hareup, acara warta sanésna ngawawancara para pamilik sareng ngalebetkeun pidéo na ogé. Sareng, kuring ngaoptimalkeun halaman wéb na, kalebet gambar sareng video di jerona. Ieu gambar-gambarna:

Éta mangrupikeun $ 1,000 anu pangsaéna anu kantos kuring laksanakeun… parantos kéngingkeun pamulangan anu luar biasa dina investasi sareng klien anu bagja pisan. Anu paling saé, éta henteu meryogikeun acumen pikeun beroperasi pisan ... kantun baca instruksi sareng anjeun nyandak gambar anu sampurna dina sababaraha menit. Kuring malah ngaluarkeunana sareng diuji ngalayangna jauh tina jarak ... sareng éta balik dina sababaraha menit. Dina waktos anu sanés, kuring leres-leres ngapungkeun kana tangkal sareng tiasa ngoyagkeunana. Sareng, dina waktos anu sanés, kuring ngapungkeun ka sisi bumi ... sareng héranna henteu aya karusakan nanaon. (Wah!)

Catetan samping: Autel parantos ngumumkeun vérsi anu paling anyar tina drone ieu, Autel Robotics EVO II ... tapi kuring henteu acan ningal di Amazon.

Mésér Autel Robotics EVO Drone Bundle

panyingkepan: Kuring nganggo kode afiliasi pikeun DJI sareng Amazon dina tulisan ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.