Kuring Bolay Akun Basecamp Kuring Dinten Ayeuna

basecamp1

BasecampBaheula, kuring kantos resep 37 Sinyal. Kuring yakin yén éta payun payun dina desain panganteur pangguna sareng kesederhanaan. Buku aranjeunna, Lalaki Nyata, masih ngagaduhan pangaruh dina kumaha kuring ngembangkeun, ngarancang, sareng ngawangun sarat produk. Kuring parantos ngagunakeun Basecamp akun sareng ngalacak sababaraha proyék sareng klien kuring di ditu ti saprak usum panas kamari.

Nalika maca éta 37 Sinyal blog dina sataun katukang, kuring parantos perhatoskeun yén nada blog parantos robih sacara dramatis, janten langkung kiamat sareng terbatas tibatan panasaran sareng éksplorasi. Bisi dina titik, pos ieu. 37 Sinyal total mecat aplikasi online / offline dina premis yén konéktipitas mangrupikeun hal anu bakal dipiboga ku urang sadayana, dimana-mana. Ieu koméntar kuring anu kuring tulis dina blog:

Perspektif anu anjeun tingali ieu sempit pisan yén kuring leres-leres ngajempolan salaku kipas tina 37 sinyal. Anjeun nyampur fungsi online sareng offline sareng Konéktipitas Internét.

Ieu sanés patarosan pikeun nyambung, éta mangrupikeun patarosan manajemén sumberdaya. Upami kuring tiasa gaduh aplikasi anu ngamangpaatkeun sumberdaya laptop sakumaha épéktip sapertos sérver, ogé nyaimbangkeun panggunaan bandwidth di antara dua, éta tiasa nyiptakeun pangalaman pangguna anu hadé pikeun sadayana anu kalibet.

Kuring ogé nambihan catetan yén panggunaan f-bomb leres-leres henteu perlu. Dina polling anu kuring lakukeun dina blog kuring, sakitar 40% réspon nyatakeun yén aranjeunna henteu resep panggunaan cussing dina wéb. Dina seueur postingan, kuring kantos ningal éta dina cara humor ... tapi dina 37 blog blog éta konfrontasional ... ka abdi, anu maca anu tiasa henteu satuju sareng aranjeunna. Éta henteu hormat. Entong salah sangka, kuring cuss (teuing). Tapi kuring henteu ngalakukeun éta dina blog kuring dimana kuring nyobian nyambung sareng pamiarsa kuring tibatan ngasingkeun aranjeunna.

Sumpah lain alesan kuring ngabolaykeun kuring Basecamp Akun ayeuna, sanaos. Tina 12 pangguna anu kuring kagungan, kuring ngan ukur hiji anu leres-leres nganggo Basecamp. Saur salah saurang réréncangan kuring anu sanésna nambihan hiji-hiji hal anu kedah dilakukeun, salain ti éta kuring ngan ukur hiji-hijina pangguna pikeun taun kamari (sareng kuring mayar akun éta). sakumaha anu abdi terang, tés nyata kagunaan hiji aplikasi nyaéta naha jalma-jalma leres-leres nganggo éta. Klién sareng batur sapagawean kuring henteu. Nyatana, kuring pikir aranjeunna nyingkahan ngagunakeun éta kusabab éta henteu ramah-pamaké.

Éta ogé sanés alesan kuring ngabolaykeun. Sababaraha dinten ka pengker, blogna ngenalkeun potongan kabodoan anu sanés: Jalma henteu ngagulung ... email. Sugan aranjeunna kedah nyarios ka 6,000 klien anu kami laksanakeun anu kéngingkeun tingkat konversi anu hadé sareng klik-liwat kana email anu dirancang kalayan meryogikeun anu ngagulung. Téori 'Luhureun lipat' masih aya - inpormasi anu katingali ku pamiarsa nalika mimiti muka email nyaéta naon anu narik aranjeunna. Éta sanés hartosna yén aranjeunna henteu ngagulung, sanaos! Janten - tanpa aya data pikeun ngadukung pernyataan konyolna, pamiarsa blog Sinyal vs Noise ayeuna bakal percanten ka aranjeunna sareng nyerat email anu henteu inpormatip, gunana, dirarancang kalayan saé, sareng sajabana… sadayana kusabab aya blog anu nyebatkeun aranjeunna yén ieu pasti ngajawab.

Alesan naha kuring ngabolaykeun akun Basecamp kuring nyaéta kuring kaleungitan kapercayaan kana 37 Sinyal. Kuring henteu yakin naha éta sombong tina kamekaran sareng kasuksésan perusahaanna, tapi cahaya na parantos robih. Kuring masih resep sababaraha fungsionalitas saderhana tina aplikasi na ... tapi aplikasi sacara gembleng sigana henteu ngarobah bentang sapertos anu dilakukeun di jaman baheula. Tingali yeuh engké, 37! Éta pikaresepeun bari éta lumangsung.

Ironisna, kuring ngalih ka iGTD, aplikasi desktop.

88 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Kuring satuju sareng éta henteu perlu sumpah kana blog, upami anjeun henteu tiasa kéngingkeun titik anjeun tanpa sumpah, maka éta henteu kuat.

    Éta sigana bakal ditempatkeun di dieu pikeun kéngingkeun réaksi, sabab kuring perhatoskeun aya ampir 200 koméntar dina 37 sinyal blog.

    • 3

      Stephen - satuju. Perkawis sumpah, éta bagian hormat anu kuring henteu ngartos. Kalayan sakedik bakat, anjeun masih tiasa ngareuwaskeun batur, jujur ​​sareng transparan, tapi tetep tetep hormat. Kuring henteu ngartos kumaha sumpah naha tiasa nguntungkeun blog perusahaan.

  3. 4

    Abdi biasa maca blog 37Signals, tapi teuing frustasi sareng éta sareng jalma-jalma anu aya di tukangeunna. Jalma pinter, sareng kuring ngaapresiasi fokus kana kasederhanaan sareng fokus ka pangguna. Tapi - sami sareng anu anjeun nyatet - tekenan kana blog janten langkung ekslusivitas sareng absolutisme ("urang leres, anu sanés ngan ukur bodo"), sareng kuring mendakan éta merenah sareng ngaganggu.

    IMHO, jalma-jalma anu aya di tukangeun 37Signals tunduk kana hal anu sigana umum teuing ayeuna ... anggapan yén, ogé, kusabab perusahaan urang hasil, maka cara urang ngalakukeun hal-hal mangrupikeun cara anu leres JEUNG saha waé tiasa niron kasuksésan urang ku diajar metode urang.

    Hogwash. Aya anu ngareuwaskeun seueur jalma anu luar biasa sareng perusahaan anu saé anu ngaduruk kusabab tuah atanapi waktos anu goréng ogé jalma anu moril sareng perusahaan anu njijina anu hasil kusabab nasib anu hadé sareng waktos anu saé. Ngan seueur teuing jalma sacara umum anu nganggap korélasi sareng panyabab dimana teu aya sacara logis.

    Kuring resep pendekatan anu langkung hina: Ieu anu kami laksanakeun, ieu anu dilakukeun ku perusahaan kami ... candak tina naon anu anjeun pikahoyong. Sugan éta bakal dianggo saé pikeun anjeun, panginten éta mangrupikeun pilihan anu pikasieuneun pikeun perusahaan anjeun ... anjeun paling terang.

    • 5

      Titik hébat, Adam.

      Kuring nebak salah sahiji pelajaran ieu nyaéta yén blog tiasa janten berkah atanapi kutukan pikeun perusahaan anjeun. Upami anjeun jalma jahat ... maka blog anjeun panginten bakal ngungkabkeun éta. Jalma-jalma henteu resep damel sareng brék. Nada blogna leres-leres mareuman kuring ka sadayana perusahaan.

      Anu matak nyaéta maca bulan terakhir éntri sareng ngabandingkeun kana buku, Getting Real. Nada na pisan béda dina awal hina maranéhanana.

  4. 6

    Kuring resep ningali yén kuring henteu ngan ukur jalma anu mendakan yén klienna henteu ngan ukur henteu kantos nganggo Basecamp, tapi henteu bakal lebet kana éta.

  5. 7

    @Adam:

    Éta sapertos anjeun maca émutan kuring, teras nyeratna dina cara anu langkung ringkes tibatan anu kuring mah.

    Kuring ogé, teu ngalanggan ti 37an sababaraha bulan ka pengker kusabab 'kami leres, saha waé anu sanés - tingali urang, henteu hadé ". Sedih, leres. Aranjeunna jalma-jalma anu berbakat pasti.

  6. 8

    Ogé perhatoskeun yén aranjeunna parantos nyebatkeun Mark Hurst / Pangalaman Saé kapungkur, sareng kuring yakin parantos nyarios dina Konferensi Gel na. Buletin Pangalaman Anu Saé mangrupikeun surélék pangpanjangna anu kuring nampi… sareng kuring biasana ngagulung unggal kecap na.

  7. 9

    Sababaraha hal: Kuring satuju pisan sareng parobihan nada, sareng kuring ogé janten kesel sareng éta. Kuring pastina henteu maca SvN unggal dinten kalayan sumanget anu kuring biasa. Nanging, kuring badé nawiskeun sababaraha titik counter:

    1. Anjeun henteu disada sapertos target pelanggan Basecamp, utamina upami anjeun tiasa ngagentos fungsina ku aplikasi desktop nyalira. Sareng upami palanggan anjeun henteu lebet, aranjeunna panginten kedah kabutuhan PM na dieusian di tempat sanés.

    2. Re: sumpah, éta blogna. Sajauh anu kuring prihatin, kuring langkung resep ngagaduhan kontén jujur ​​anu langsung tibatan tina sampah bodas anu anjeun baca dimana-mana.

    3. Panginten aranjeunna henteu jelas, saur aranjeunna khususna ngarujuk kana email pendaptaran / perkenalan, sanés pamasaran email sacara umum. Émut salah sahiji tujuanana nyaéta nguntungkeun sabisa sareng ngirangan prustasi pangguna ku ngaleungitkeun kabutuhan pangrojong dimana-mana waé diperyogikeun. Upami aranjeunna ngeposkeun ieu, aranjeunna panginten parantos ningali seueur pamundut dukungan ti jalma anu henteu lengkep maca email anu dikirim ka aranjeunna. Kuring henteu yakin insentif naon anu aranjeunna kedah bohong di dieu. Sareng réspon anjeun nyerang kuring salaku * rada * pertahanan sareng tina POV panyérélék email (lereskeun kuring upami lepat).

    - SirZ

    • 10

      Hai SirZ! Sadayana poin anu saé, hayu atuh bales:

      1. Sugan. Kuring ngan ukur angkat ka aplikasi desktop dugi ka tiasa mendakan alat manajemén proyék / manajemén produk anu sanés. Kuring yakin kedah aya aplikasi anu hébat di luar sana pikeun dibagikeun ka klien - Kuring yakin yén Basecamp sanés ditilik tina réspon klien kuring. Email masih mangrupikeun alat utami pikeun komunikasi ka-do, tujuan proyék, dokumén, jst.

      2. Abdi sadayana pikeun transparansi, tapi anjeun tiasa kéngingkeun poin anjeun tanpa sumpah. Intina kuring ngeunaan ieu nyaéta anu teu perlu sareng bakal ngasingkeun sababaraha jalma anu tiasa resep produk anjeun sareng perusahaan anjeun. Éta ngan saukur sopan santun pikeun hormat.

      3. Anjeun leres pisan, réspon kuring pertahanan salaku pamasar email. Dunya IT condong ngabagi komunikasi email kana dua kelompok: operasional sareng pamasaran. Upami intina nyaéta Surélék Operasional henteu kedah digulung, maka aranjeunna kedah nyayogikeun sababaraha dasar pikeun pendapat éta. Kantun nyatakeun éta henteu leres.

      Dumasar kana palanggan kami, kanyataanna katingalina jauh béda. Kuring henteu gaduh data anu padet pikeun ngadukung oposisi kuring, tapi pangalaman pribadi kuring sabalikna. Email operasional ngeunaan cara ngadaptar nyaéta sampurna tempat ngagunakeun HTML salinan panjang ku screenshot, déskripsi, sareng prakték desain hébat anu sanés. Kuring panginten yén email operasional mangrupikeun tempat anu langkung saé pikeun ngagulung tibatan email pamasaran kusabab palanggan leres-leres ngarepkeun komunikasi éta!

      Éta ogé kasempetan anu sampurna pikeun upsell sareng peluang jual silang. Anjeun gaduh palanggan aktipitas anu mungkin ngahargaan tambahan produk atanapi jasa jasa dumasar kana eusi email anu anjeun kirimkeun.

      Nuhun kana koméntar!

      • 11

        Solusi online anu hébat anu tiasa anjeun nga-host sorangan (atanapi nganggo jasa anu disayogikeun) nyaéta Tembaga Project. Éta ngagaduhan tilu rasa anu janten nambihan langkung mahal gumantung kana kabutuhan anjeun. Kuring mendakan yén dina 90% kasus kuring versi Standar tiasa dianggo saé pisan.

        Kuring ngalakukeun sidang Basecamp sareng terus terang éta henteu cocog sareng janji yén sadayana hype ngarahkeun kuring yakin éta bakal. Kuring masih ngalaman masalah pikeun aranjeunna ngeureunkeun tagihan kartu kiridit kuring sareng aranjeunna henteu sangar ngabantosan ti tungtung na.

        Palayanan pelanggan sanés bagian tina leksikon 37Signals anu kuring raoseun duka kusabab aranjeunna numpang sapertos gelombang PR anu hébat sareng kahadean umum. Dina maca blog ieu sareng anu sanésna sigana aranjeunna parantos mimiti ngikis anggapanana di pasar. ngan hanjakal.

        • 12

          Ngan ukur pembaruan. David Heinemeier Hansson teu marahmay ngabalikeun duit dua bulan kartu kiridit anu kuring paséa. Kuring ngan ukur mikir prosésna jauh langkung sesah tibatan kedahna.

          Kuring miharep aranjeunna ngartos naon anu aranjeunna ngagambarkeun ka kami. 37Signals leres-leres janten salah sahiji poster / murangkalih pikeun gerakan web2.0 sareng bakal éra ningali gambar éta najis.

          Ieu sababaraha tesis ti Manifesto Cluetrain anu sigana khususna aya hubunganana ...

          18 Perusahaan anu henteu sadar pasarna ayeuna jaringan jalma-ka-jalma, beuki pinter akibatna sareng gabung pisan dina paguneman kaleungitan kasempetan anu pangsaéna.

          21 Perusahaan kedah ngorotan sareng nganggap serius dirina sorangan. Aranjeunna kedah ngagaduhan rasa humor.

          89 Kami gaduh kakuatan anu nyata sareng kami terang éta. Upami anjeun henteu terang cahayana, sababaraha baju sanésna bakal sumping anu langkung merhatoskeun, langkung pikaresepeun, langkung pikaresepeun maén.

          95 Kami hudang sareng silih kaitkeun. Kami ningali. Tapi kami henteu ngantosan.

          … Sareng ti Nordstroms…

          Jantenkeun kaayaan anu pas sareng palanggan atanapi anjeun bakal tinggaleun

    • 13
  8. 14

    Kuring parantos janten pangagem ageung 37Signals ti saprak buku na panginten yén pidato intipna di SXSW taun kamari saé pisan. Kitu cenah, kuring nyangka yén kuring ngan ukur hiji anu mendakan Basecamp kirang sampurna. Kuring masih nganggo éta unggal dinten tapi kuring mulai ngareureuwas éta tibatan ngaraos lega yén kuring parantos ngarusak belenggu aplikasi desktop kuring. Sajauh nada blog aranjeunna, kuring henteu tiasa ngomentaran kumargi kuring ngan ukur maca semi-biasa, tapi kuring asa pisan yén saha waé anu ngumpat dina setting "propésional" nyobian hésé maénkeunana murangkalih.

  9. 15

    Kuring sorangan reuwas ningali aranjeunna nganggo bom-F dina posna. Nalika anjeun leres nyatakeun, éta sacara patén teu perlu, sareng pamustunganana ngan ngora. Faktor "keren" janten anti pendirian mimiti ngagem ipis tos lami. Dina gunana anu sami nyaéta blog aranjeunna, sakumaha anu dituduhkeun ku SirZ, ku sadayana, sigana mah aya anu nyatakeun yén aranjeunna henteu ngagaduhan hak pikeun ngalakukeunana, tapi éta henteu ngajantenkeun bijaksana, ogé henteu Abdi kedah nampi pribadi.

    Buku aranjeunna janten banyolan pikeun kuring. Rétorika ti jalma-jalma anu kandel demi kendel. Pasti kaseueuran panaratas dina sadaya industri henteu ngajalankeun sareng mainstream, tapi sikap f-off pikaseurieun. Henteu, janten saderhana pikeun saderhana TEU SANGSA mangrupakeun ide anu saé.

    Kuring ogé kantos kajurung ku aspirasi maranéhna pikeun Rel, atanapi kurangna éta pikeun masalah éta. 37 Sinyal parantos nyatakeun sababaraha kali yén aranjeunna henteu hoyong Rel janten mainstream atanapi "teuing suksés", sareng para fanboy ngahakanana. Pasti… dina tingkat poko anu pikaresepeun… tapi hayu urang janten pragmatis. Salah sahiji tantangan anu paling hébat anu nyanghareupan pamekar Ruby sareng khusus Rails nyaéta jarangna lingkungan anu gampang diatur pikeun aranjeunna gunakeun. Ruby ngan ukur henteu ngagaduhan kabiasaan dimana PHP, atanapi bahkan Python henteu. Sanaos pangembangan panginten tiasa hobi, kuring utamina milarian artos. Kuring untung kuring meunang naon anu kuring resep pikeun kahirupan, tapi kuring tetep kedah mayar tagihan sareng tuang murangkalih. Nanyakeun jalma-jalma pikeun nempatkeun iman, usaha sareng sumber daya sapertos kitu, teras nyarios ka aranjeunna yén anjeun henteu hoyong janten suksés sapertos anu janten ... sahingga ngamaksimalkeun kamampuan panggunaan na ... sigana mah sapertos hogwash.

    37 Sinyal parantos lami diracun ku hubris. Kuring reuwas parantos nyandak jalma salami ieu mimiti ningali éta. Aranjeunna aya salaku mesin pamasaran utamina pikeun nyalira.

  10. 16

    Hiji hal deui kuring hoyong nunjukkeun SirZ. Paduli ngeunaan kapasitas Karr salaku pamasar email, abdi moal ngalemahkeun pendapatna langsung. Ogé ngakuan yén éta ngamungkinkeun anjeunna wawasan sareng pangetahuan industri sareng naon anu épéktip efektif tibatan anu sanés, kalebet diri anjeun, sareng kamungkinan 37 Sinyal. Pendapat nyalira henteu ngahasilkeun artos anjeun, hasilna ngahasilkeun artos ... sareng upami metode Mr Karr ngahasilkeun hasil, saha anjeun anu ngirangan harga éta?

  11. 17

    Kuring satuju kana nada blogna janten teuing 'terang sadayana' sareng kaleungitan rasa kahoyong supados leres-leres. Kuring ogé ngaraos yén dina bubuka Highrise anu teuing hyped, sareng langkung dipeunteun ayeuna urang parantos ningal. Kuring masih gaduh akun Basecamp, tapi ningali sacara ati-ati.

  12. 18

    Hiji hal anu leres-leres ngaganggu kuring ngeunaan 37signals nyaéta kampanye pamasaran 1,000,000 pangguna Basecamp maranéhanana. Ngan éta henteu jujur ​​pisan, sabab kuring positip perséntase ageung anu sanés pangguna aktip.

    Kuring ngagaduhan sahanteuna 4 akun Basecamp anu sanés, sareng ngan ukur nganggo salah sahiji diantarana dina sababaraha bulan terakhir. Sapertos anjeun Doug, kuring ningali yén unggal proyék aya sababaraha pangguna anu henteu pernah lebet, atanapi ngan ukur lebet sakali atanapi dua kali pikeun memeriksana.

    Sareng kusabab teu aya démo langsung, kuring yakin seueur jalma anu daptar pikeun akun gratis pikeun ngan ukur mariksa parangkat lunakna, sareng tungtungna henteu ngagunakeunana pikeun anu nyata.

    • 19

      Ade,

      Éta mangrupikeun poin anu saé pisan, ngingetan kuring ngeunaan jumlah langganan koran;). Abdi leres-leres reuwas tina réaksi ageung kana tulisan ieu! Sigana mah aya sababaraha jalma anu ngantosan forum pikeun ngaluarkeun rasa teu puas aranjeunna.

      BTW… hiji jalma anu sanés kuring nyarioskeun nyaéta anjeun. 😉

  13. 20

    Titik pikaresepeun. Hatur nuhun pikeun tulisan. Salawasna pikaresepeun pikeun ningali sudut pandang anu sanés (kaseueuran hal anu dibaca ngeunaan 37sinyal online nyaéta pujian anu bercahaya).

    Kuring tungtungna ngabolaykeun akun Basecamp kuring ogé, tapi langkung seueur pikeun kanyataan yén fungsina sanés anu kuring peryogikeun.

    Anjeun panginten tulisan ieu pikaresepeun:

    37Sinyal: Bloat Bisnis vs Feat Bloat

  14. 21

    Kami ngalih ti Basecampe kana TaskFreak gratis (sareng saderhana) minggu kamari. Kami resep, sareng henteu ningali ka tukang.

  15. 22

    Ieu ngingetan kuring kuring kedah ngabatalkeun akun abdi. Kuring henteu kantos nganggona mangbulan-bulan sareng éta sok salah sahiji hal anu kuring hoyong anggo tapi henteu pernah dilakukeun.

    Tingali ya Basecamp.

  16. 23

    Dibatalkeun ogé ayeuna-ayeuna.

    Jarang dianggo, sareng ogé klien kuring (sakumaha dibuktikeun ku tanggal login terakhir). Nelepon aranjeunna énjing, naroskeun naha kuring kedah ngajaga éta. Anu kuring reuwas (?) Unggal-unggal jalma (4) nyarios NO!

    Yohanes.

    PS, email abdi ka aranjeunna:

    "Teu aya hubunganana sareng sakabeh kontroversi 'f-word',
    anjeun tiasa kutuk sadayana anu anjeun resep, kitu ogé kuring ...

    Masalahna nyaéta kuring néwak sorangan ngutuk BARI ngagunakeun
    alat anjeun sareng kuring atos hésé pisan kéngingkeun / dijaga
    klien kuring ngagunakeun BackPack.

    Nembe kuring kaleungitan proyek / jalan tengah kusabab goréng
    komunikasi (sareng BackPack maénkeun peran penting dina ieu).

    Wawancara informal tadi énjing ngungkabkeun SEMUA klien kuring anu sanésna ogé kutuk éta, janten kaputusanana gampang…

    FYI, sababaraha gelar kuring / aranjeunna:

    - Integrasi sareng email sareng aliran proyék 'normal' goréng /
    teu aya (sigana sapertos cc-email HighRise panginten
    rada leyuran)

    - Situs ngan ukur lambat teuing

    - File-versioning henteu cekap sareng dasar teuing

    - Parabot henteu leres terpadu (papan tulis, 1 taun ka hareup, masih aya friggin 'meta-refresh?, Janten tombol balik browser anu sanés henteu tiasa dianggo)

    - Writeboards, bagian karesep kuring dina situs anjeun, kaserang buggy, alat pormat anu saderhana (hiji klien nyarios yén anjeunna nyéépkeun waktos nyobian nyobian daptar bullet anu diindenténkeun leres)

    - Terakhir tapi pastina henteu kirang, sabab kuring nembé terang, ékspor data RÉSIDÉNIK BURUK. WTF paduli ékspor XML, tapi kuring tetep kedah ngaunduh sadayana file nyalira, simpen papan tulis sacara terpisah, jst jst. ”

    Anjeun pernah sateuacan kurva, tapi ieu waktos gancang sareng saur kuring waktuna pikeun panineungan anu jujur. "

  17. 24

    Pikeun catetan kami henteu kantos nyarios "kami? Leres, sadayana anu salah" sareng kami henteu percanten "kami leres, anu sanés salah"

    Urang ngan saukur ngabagi naon anu dianggo pikeun kami. Upami sadayana éta tiasa dianggo pikeun anjeun, saé. Upami sababaraha éta dianggo pikeun anjeun, saé. Upami henteu aya dianggo pikeun anjeun, saé. Candak nilai naon anu anjeun mendakan sareng tinggaleun sésana.

    Anjeun panginten hoyong marios bab ieu tina buku kami:
    http://gettingreal.37signals.com/ch01_Caveats_disclaimers_and_other_preemptive_strikes.php

    Husus:

    "Anjeun teuing ningali pandangan hideung bodas."
    Upami nada urang siga anu terang-terang teuing, tahan sareng kami. Kami pikir langkung saé nampilkeun ideu dina stroke kandel tibatan janten angen-angen ngeunaan éta. Upami éta kaluar salaku kokos atanapi sombong, maka éta ogé. Kami langkung resep janten provokatif tibatan cai sagala rupa sareng "éta gumantung ..." Tangtosna bakal aya waktos nalika aturan ieu kedah diperpanjang atanapi dilanggar. Sareng sababaraha taktik ieu panginten henteu dilarapkeun kana kaayaan anjeun. Anggo pertimbangan sareng imajinasi anjeun.

    • 25

      Jason,

      Mimiti - hatur nuhun pisan pikeun ngaréspon. Abdi henteu pernah nyangka tulisan alit ieu bakal lepas sakumaha biasana. Kuring ngaharepkeun anjeun tiasa ningali saluareun Bantahan anu anjeun rujukan dina buku anjeun sareng ngupingkeun sababaraha jalma anu nyarios dina tulisan ieu.

      Kusabab anjeun ngadugikeun buku anjeun, kuring bakal ngalungkeun sababaraha rujukan:

      1. Sigana siga anjeun henteu nyewa konsumén katuhu.
      2. Anjeun kapribadian produk Anjeun mungkin gaduh sababaraha kalemahan anu kedah ditingali.
      3. Nyupiran Gelombang Blog boga na naek AND turun.

      Sakumaha anu kuring carioskeun dina tulisan aslina kuring - Meunangkeun Nyata parantos tahan dina tés waktos sareng kuring masih kipas ageung. Abdi leres-leres nangtang tim anjeun pikeun marios sudut pandang blog anjeun, sanaos. Éta leres-leres karasa sareng kuring yakin yén éta tiasa diturunkeun pikeun ngabantosan batur sareng henteu ngagorowok ka aranjeunna.

  18. 26

    Pikeun kuring sorangan, kuring lirén janten palanggan 37S dumasar kana pangalaman pangrojong. Saatos gaduh masalah sareng nyetél sababaraha proyék Basecamp, kuring nyerat naros kunaon proyék-proyék éta ditingalikeun salaku milik klien kuring tibatan kuring. Réspon na hiji-liner sapanjang garis "Hai Todd. Proyék aya hubunganana sareng klien sabab éta saha waé proyék anu aya hubunganana sareng "atanapi hal anu cukup caket kana éta. Sirkular, teu ngabantosan, sareng mil jauhna tina kabutuhan nyata, anu kedah terang kumaha ngarobihna (duh).

    Paménta pangrojong anu kadua kéngingkeun perlakuan anu sami - gancang, dugi ka réspon anu teu nanaon pikeun ngabantosan, sapanjang garis "éta jalanna kusabab éta kumaha éta." Pamundut pikeun ngarobih parangkat lunak tina komunikasi pangrojong éta henteu kajawab.

    Anu nyandak-jauh pikeun kuring nyaéta perasaan 'upami anjeun ngagaduhan masalah sareng desain kami, angkat ka tempat sanésna,' atanapi sahenteuna henteu nyeratna.

  19. 27

    Douglas, blog kami sami ti 1999. Blog kami ngagaduhan sora anu sami anu kami gunakeun pikeun ngobrol diantara urang sorangan. Kami henteu mendakan persona nganggo dasi pikeun komunikasi publik kami. Kami saha kami - duanana dina panggung atanapi di luar panggung. Urang ulah alesan. Kami bangga pisan. Kuring miharep langkung seueur jalmi sareng perusahaan sapertos kitu.

    Urang bagikeun ideu urang tanpa tapis. Éta kumaha urang parantos sering ngalakukeun hal-hal sareng bakal teras ngalakukeun sababaraha hal. Kami yakin langkung saé janten diri anjeun tibatan janten batur - henteu paduli kaayanana. Kadang urang sumpah. Urusan ageung. Kadang-kadang anjeun nyauran kami "jahil." Urusan ageung. Duanana sami-sami nyerang upami anjeun milari kasempetan janten gelo.

    Kami henteu kantos nyobian ngajantenkeun sadayana bahagia. Kami ngartos sababaraha jalma henteu resep kumaha urang nyarios atanapi kumaha urang pikir atanapi kumaha kalakuan urang. Éta teu kunanaon. Aya seueur jalma anu henteu resep anjeun ogé. Éta teu kunanaon. Éta kahirupan.

    Kusabab anjeun gaduh tanggepan pikeun kami, kuring gaduh tanggapan pikeun anjeun. Anjeun nyarios: "Sababaraha dinten ka pengker, blogna ngenalkeun potongan kabodoan anu sanés." Ngeunaan: http://www.37signals.com/svn/posts/357-people-dont-scrollemails

    Naha jalma-jalma anu satuju sareng kami dina koméntar ogé henteu terang? Naha anjeun betah nyebut sadayana jalma ieu ogé henteu sadar? Naha Richard Bird henteu sadar? Naha Steven Bao henteu sadar? Naha Ben Richardson henteu sadar? Naha Amie Gillingham henteu terang? Naha Dave Rosen henteu sadar? Naha Témbal Meade ti Konsép Bagikeun henteu sadar? Naha Anthony Casalena ti SquareSpace ogé henteu terang? Naha Josh Williams ti BlinkSale henteu sadar? Naha anjeun masangkeun koméntar kana blog anjeun atanapi urang anu nyarios yén sadayana jalma ieu ogé henteu terang? Atanapi anjeun moal nangtung tukangeun kecap anjeun? Naha anjeun hartosna naon anu anjeun carioskeun?

    Naha Ryan jago pikeun ngeposkeun ieu?
    http://notrocketsurgery.com/articles/2007/04/02/the-mile-high-club-37signals-fuck-yeahs-and-productivity-stock-art

    Anjeun panginten badé nyayogikeun "henteu sadar" kanggo koméntar anu pantes sapertos rasialis, bigotry, xenophobia - sanés pendapat batur dina panjang email.

    • 28

      Jason,

      Tangtuna jalma-jalma henteu aral. Aranjeunna henteu ngagaduhan mimbar premanisme anu ngagaduhan blog anjeun. Aranjeunna ngan saukur mairan sareng ngadukung dumasarkeun kana pendapat pribadi na. Ryan ogé henteu kabodoan. Anjeunna ogé nyayogikeun pendapatna. Abdi hormat éta. Sareng tangtosna, pikeun sababaraha, persépsi éta kanyataan. Sugan éta jalma parantos diuji sareng mendakan kasuksésan kalayan metodologi éta.

      Pos anjeun henteu ditepikeun salaku opini, éta ditepikeun salaku kanyataan. Kuring yakin yén éta jahil. Jahiliyah dihartikeun salaku kurang kanyaho atanapi inpormasi pikeun poko atanapi kanyataan anu tangtu. Teu aya hubunganana sareng rasisme atanapi bigotry, jst.

      Jujur pisan, leres henteu kedah némbalan, Jason. Ditilik tina réspon anjeun, pernyataan kuring sadayana leres. Nada na parantos robih. Éta goréng teuing. Pangsaéna pikeun anjeun sareng perusahaan.

  20. 29

    Saur abdi anu sumpah henteu masalah. Dina hal ieu, éta nambihan tekenan anu merenah. Kami sanés murangkalih. Urang nyarios sapertos kitu. Atanapi sahenteuna atuh.

    Tapi blog 37 Signals memang nyerang kuring salaku pura-pura. Asihan ieu "kami terang kumaha salah anjeun ngeunaan hal ieu" getar.

  21. 30

    Douglas, ayeuna anjeun siga anu éléh nyeri. Jason datang kana blog anjeun pikeun ninggalkeun koméntarna sareng ayeuna anjeun ngawartosan anjeunna henteu némbalan? Naon jinis kabiasaan budak leutik éta?

    Anjeun ogé ngahontal ku nunjukkeun yén postingan Jason nyatakeun sakumaha kanyataan. Éta opini dumasarkeun kana pangalaman anjeunna. Éta potongan op / ed (opini / éditorial). Panilitian ilmiah kanyataanna. Saur Jason henteu bakal nganggap jabatanna ilmiah, atanapi kanyataan, atanapi naon waé salain ti ngan saukur opini na dumasar kana pangalamanana.

    Sareng sateuacan dikritik, naha anjeun henteu marahmay naroskeun naha éta pendapat atanapi kanyataan na? Kuring yakin anjeunna bakal senang ngajawab anjeun. Maka anjeun bakal langkung terang ngeunaan hajat na. Anjeun tiasa ngadamel asumsi atanapi anjeun tiasa terang kaleresan.

    Anu terakhir, kuring henteu ningali kumaha anjeun sacara logis tiasa ngajawab yén hiji jalma henteu sadar tapi jalma séjén anu satuju sareng anjeunna henteu. Henteu janten masalah saha anu nyarios heula atanapi dimana aranjeunna nyarios éta. Éta sadayana satuju. Para komentator ngadukung jabatan Jason. Janten anjeun yakin yén aranjeunna sadayana henteu terang atanapi henteu saurang ogé anu teu sadar. Anjeun moal tiasa nyandak céri nalika sadayana satuju.

    • 31

      Michael anu sanés,

      1. Re: Sore Loser - Sore? Leres. Kuring nulis tulisan pikeun nyangking sababaraha masalah kuring salaku nasabah sateuacanna sareng anu gaduh perusahaan datang kana blog kuring sareng ngaluarkeun aranjeunna. Anjeunna ogé ngusir saha waé anu nyarios négatip. Éta musibah - kuring ngarepkeun langkung. Éléhan? Leres. Kuring kaleungitan waktos sareng artos nanem modalkeun kana alat anu teu tiasa dianggo deui.

      2. Jason nyatakeun yén ieu opini, sareng ngiring nuturkeun yén Bab 1 dina bukuna nyatakeun yén blog mangrupikeun opini. Abdi panenjo (éta pendapat kuring) bénten sareng kuring nyatakeunana kitu.

      3. Jason nyatakeun éta opini di dieu, kuring henteu kedah naros ka anjeunna. Ogé, émut alesan kuring angkat henteu ngan saukur tulisan ieu - éta mangrupikeun épéksi nada sareng kaleungitan hormat ka SvN ogé henteu nganggo parangkat lunak anu nyababkeun kuring angkat. Éta sanés acara tunggal, éta seueur.

      4. Re: Kabodoan: Anjeun ngadukung argumen kuring tanpa sadar. Upami SvN nempatkeun pernyataan simbut yén teu aya anu ngagulung email, ayeuna jalma tiasa ningali éta sakumaha faktual upami ditepikeun sapertos kitu. SvN aral pikeun presentasi éta, anu ngadukung henteu. Éta panginten salah diinpormasi, tapi aranjeunna henteu kabodoan. Justru alesan kuring nantang téori SvN - blog kedah dicekel nalika 'pendapat' na ditepikeun sakumaha kanyataan.

      Hatur nuhun kanggo ngadatangan!

  22. 32
    • 33

      Nuhun, Lupe. Nalika kuring henteu ningali kana Wikipedia pikeun waleran kuring, kuring resep cutatanana:

      Definisi sanésna nyatakeun yén kabodoan mangrupikeun pilihan pikeun henteu polah atanapi tingkah laku saluyu sareng inpormasi anu tangtu supados cocog sareng kabutuhan atanapi kapercayaan nyalira.

      Ieu, numutkeun kuring, naha tulisan blog Email Scrolling di SvN henteu terang. Aranjeunna milih henteu nalungtik atanapi nyayogikeun data anu valid pikeun ngadukung tiori na. Sareng, kanyataanna, éta cocog sareng kabutuhanana sabab aranjeunna nyiapkeun format email anu anyar.

  23. 34

    Hai Douglas,

    Kuring ngadukung sudut pandang anjeun ... sareng ieu aya babasan anu sanés ti jaman kuring di American Express - pikeun nguji téori "pangguna ulah ngagulung". Kuring gaduh URL anu béda disandikeun dina tautan di luhur email sareng anu di handapeun, ogé, ogé, "di handap lipatan." Sareng anu di handapeun diklik sapertos anu ogé di luhur. Éta nyarioskeun kualitas sareng perhatosan konténna. Upami kontén anjeun henteu aya hubunganana, pangguna terang dina jero layar munggaran sahingga ninggali tanpa kedah maca deui. Surélék kuring anu aya sumberdaya, tips, sareng cara pikeun anggota kartu bisnis leutik, tibatan iklan atanapi iklan iklan, sok ningali jumlah anu saé (nyaéta dugi ka 70%) tina klik asalna tina tautan di handapeun email.

    Kuring ogé parantos nyobian basecamp pikeun proyék klien, sareng nalika kami ngeposkeun seueur dokumén ka perpustakaan / gudang, kuring tungtungna ngajantenkeun klien ngarobah kana dokumén google. hatur nuhun kana koméntar anjeun.

    pangalusna,
    Augustine

  24. 35

    Naha nyauran batur anu TEUAT ngeunaan pendapatna ngeunaan panjang email? Kecap anu cekap beurat didinya kanggo pendapat pribadi batur. Upami anjeun henteu resep pendapat batur, naon nilai anu aya dina nyerat tulisan panjang ngeunaan éta sareng narik perhatian kana obsesi ganjil anjeun dina nunjukkeun kabodoan jalma? Candak Oge parantos.

    Anjeun nuju ngalaman cobaan anu gedé tibatan hiji jalma anu nunjukkeun titik tina pangalaman pribadina! Punten, janten jalma anu langkung ageung teras ngalih.

  25. 37

    Naha anjeun jalma teu kapikiran ?! Kuring investasi réa tanaga dina milarian cara pikeun staf kuring nyéépkeun kirang waktos kanggo ngintip email, tibatan langkung. Pikeun nepi ka intina: Surélék ayeuna mangrupikeun gangguan anu teu tiasa kakendali. Naha, di Bumi, naha aya anu ngajukeun yén jero email mangrupikeun fitur anu dipikahoyong?

    • 38

      Richard,

      Staf kirang nyéépkeun waktos dina email sareng langkung waktos dina telepon atanapi tatap muka langkung produktif, kuring satuju.

      Abdi hoyong motong volume email anu kuring gaduh satengahna, tapi panjang eusi dina email éta sanés sakumaha garing sareng garing. Jigana aya alesan anu valid pikeun ngagaduhan salinan panjang vs salinan pondok. html vs. téks, jsb.

      Upami urang hoyong ngahémat waktos dina maca, hayu urang jauhkeun kontrak sareng mumbo jumbo hukum anu sanés. Kertas éta nyéépkeun langkung seueur waktos sareng biaya kami langkung seueur per jam kanggo mayar pengacara pikeun ngaartikeunana!

      Hatur nuhun kanggo liren ku!

  26. 39

    Nya, kuring nyobian nganggo basecamp dina salah sahiji proyek sareng teu saurang réréncangan abdi ngagaleuh éta proyek. Meureun éta sifat perusahaan tina proyek, tapi kuring mendakan yén sanaos kuring daék nempatkeun waktos pikeun ngartos antar muka anu unik, kaseueuran jalma dina tim kuring henteu.

    Éta sesah pisan pikeun ngarobih tonggak tonggong sareng upami tugas-tugas tinangtu silih gumantung, sareng anjeun sono kana sababaraha hal moal aya jalan pikeun ngatur deui tugas-tugas jsb.

    Kuring resep kuring ngan ukur nganggo vérsi gratis na teu komitmen ku mésér vérsi anu mayar. Saatos sakedap, kuring hiji-hijina anu nganggo papan tulis sareng sajabana, sareng nganggo sababaraha fitur sanés sistem IM (anu sanés tina produkna). Ékspérimén kami sareng basecamp salaku alat manajemén proyék kuasi mangrupikeun kagagalan anu parah. Antarbeungeutna sapertos anu unik sareng teu pati konsisten (dugi ka 8 bulan ka tukang - kuring henteu acan nembé nembé saur)

    Kuring pikir aranjeunna ngaraosan seueur teuing koolaid sorangan sareng ieu sapanjang jalan kuring atanapi hal raya moal jalan-jalan dina jangka panjang. Maksad abdi, upami anjeun ngaku nempatkeun palanggan anjeun pangheulana, maka kumaha anjeun tiasa meremehkeun aranjeunna ampir unggal péngkolan sareng pontésis ngeunaan sagala rupa siga anu anjeun terang saleresna bebeneran sareng anu sanésna ngan ukur moron. ?

  27. 40

    The "f-bomb"? Iklan naon ** che.

    Kuring yakin 37signals jaga yén sababaraha turd panon-caang dina jas henteu pilari anu ngaletak a *** aranjeunna deui.

    Tong hariwang ... kuring yakin anjeun bakal mendakan mobil anyar pikeun ngaluncat ayeuna yén 37sinyal henteu modis deui.

  28. 42

    Kuring parantos nganggo Basecamp di dunungan anu terakhir kuring. Kuring parantos kritis pisan, kalolobaanana kusabab Jason Fried & co ultra-megah sareng terus terang sadayana aplikasi na mangrupikeun pangkalan data anu sami sareng UI anu mundur anu rada beda. Nalika ngawadul ngeunaan aranjeunna, kuring ogé pangguna basecamp pangageungna. Sering kuring bakal naros "dimana dokuméntasi pikeun ieu?" sareng Abdi ngabales, "di Basecamp ... dimana éta milikna ... leres?" Akhirna anu kadua kapaksa kuring nyiapkeun wiki lokal, anu ngagaduhan loba langkung seueur dianggo sabab tétéla langkung hésé pikeun kéngingkeun élmu dina Repormasi inpormasi anu diformat ku blog. 🙂

    Kusabab kuring mimiti freelancing, kuring tetep mikir kuring kedah angkat sareng kéngingkeun akun basecamp teras nempatkeunana, ngantosan éta diperyogikeun. Éta henteu acan kedah diperyogikeun ... sareng ayeuna sigana sigana moal.

  29. 43

    Kuring henteu yakin pisan ngeunaan ieu, tapi panggunaan kecap-f tiasa rada diideuan ku pilem Oray dina pesawat anu ngagunakeun kecap khusus ieu sacara kaleuleuwihi. Pilem ieu kadang dirujuk salaku "Oray dina pesawat gerbang" kusabab ieu.

    Kuring henteu kapikiran jalma-jalma kutukan dina wéb salami éta aya dina wates sareng kontéks. Upami henteu, kuring ngan ukur teu maliré.

    • 44

      Tanggal 24, janten acara pikeun sakumna kulawarga, aranjeunna henteu kénging dilaknat. Hiji-hijina éksprési anu diijinkeun tina frustasi nyaéta "Sialan" - anu ngajukeun sababaraha mahasiswa pikeun ngamimitian kaulinan nginum shot unggal Agén Bauer nganggo frasa éta.
      Nalika panulis terang ngeunaan ieu, aranjeunna ngamimitian nyoco garis anu "damnit damnit damnit" ngan ukur ningali éta murangkalih ngosongkeun 3 témbakan berturut-turut.

      Ngan ukur nyandak sababaraha humor deui kana diskusi ieu.

  30. 45

    Réaksi kuring pikeun "Meunangkeun Nyata" panginten parantos prématur tapi janten apt: Téma na kumaha tiisna janten 37sinyal sareng ngical $ 19 PDF ka anu hébat henteu dikumbah.

    Tetep tingali kana ORGware
    kanggo pengumuman, soooon. Éta bakal janten sumber anu anjeun milari.

    Kieu Dewan Penasihat urang.

  31. 46
  32. 47

    F *** anjeun Douglas Karr. Kuring henteu percanten sakedap yén 'f-bomb,' sapertos anu anjeun simpel pisan, sanés alesan anjeun muragkeun parangkat lunak. Anjeun nyéépkeun kaseueuran tulisan nyobian ngayakinkeun yén éta sanés sareng anjeun parantos jelas gagal. Kuring pikir yén saha waé lalaki anu minimal artikulasi, henteu pernah dipikagaduh blogger téknologi 'pamasaran pamasaran' anu suci, bakal nyaritakeun inti masalahna upami aya.

    Salaku 'ahli téknologi pamasaran', anjeun panginten janten salesman minyak oray. Sajauh anu kuring tiasa terang, anjeun kedah parah pisan.

    F *** anjeun Douglas Karr. Anjeun katingali leres-leres goblog ogé.

    • 48
    • 49

      … Muhun, kuring nebak yén kekecapan tina waleran ieu nyarios nyalira.

      Salaku anu lami maca blog Doug's kuring kedah nyebatkeun yén anjeunna henteu pernah terangeun sakumaha bodo.

      Ah, kuring henteu pernah aya dina 37sinyal, tapi tina cara agrésif aranjeunna ngabela, kuring henteu persis tertarik kana kahoyong pikeun mendakan langkung seueur…

  33. 50

    @John Beeler: Anjeun terang hal taskfreak ieu cukup pikaresepeun. Kuring heran naha sadaya aplikasi rel katingalina ampir sami sareng masalah kagunaan parna. (Sareng anjeun ngan ukur kedah "nyandak" sabab DHH atanapi pontif wannabe sanés nyarios ka anjeun ..)

    @defenders tina kultus: SvN sareng anu sanésna tina kultus-kultus ieu dasarna nyarios ka jalma. D.Karr ngagaduhan titik? dimana data atanapi dokumén anu ngadukung? Leres, kuring tiasa ningali hal éta pikeun Email PENDAFTARAN, éta ngabantuan pikeun ngajantenkeun aranjeunna singket sareng intina, tapi anjeun terang, email pendaptaran ogé penting sareng jalma-jalma ngagaduhan akal pikeun milarian milarian prioritas dumasar kana éta.

    Sacara pribadi, nalika kuring nampi email pendaptaran ti, saur panyadia hosting, sareng panjangna 3 halaman, henteu masalah, kuring henteu hoyong 4 email anu béda anu ngawartosan yén akunna tos siap, anu sanés ngawartosan id kuring anu sanés ngawartosan kuring dimana mendakan bantosan sareng layanan palanggan ti anu sanés ngawartosan url ka webgui pikeun ngatur akun abdi. Éta ngan ukur seueur jalan.

    Naon anu kuring perhatoskeun ngeunaan 37S nyaéta aranjeunna ngalanggar aturan sorangan sareng ieu nembus ngalangkungan Rails sareng SvN sareng sadaya kroni anu aranjeunna dukung (TextDrive sareng Textmate saha?) Sareng ngadorong tanpa ngungkabkeun hubungan kauanganna ka perusahaan ieu.

    Rel ngaku KERING tapi mangrupakeun banyolan anu pikareueuseun! unggal aplikasi peryogi salinan kerangka nyalira! naha anjeun sadar implikasi tina ieu? Tingali kana enteries RailsDay2006. Sababaraha ratus éntri bakal nyéépkeun ampir 1.5 GB rohangan!

    Ieu mangrupikeun palanggaran anu paling parah dina prinsip KERING.

  34. 51

    Kuring ningali yén parantos aya seueur diskusi di dieu, tapi panginten bakal nambihan dua sén. Abdi henteu paduli kana laknatna. Kuring resep pisan ideu éta. Gagasan kecap-kecap anu tangtu langkung karasa tibatan anu sanésna lumayan bodo.

    Tapi éta sanés masalah utami. Kuring pasti tiasa ningali masalahna ti SvN. Upami anjeun nyatakeun naon-naon, nyatakeun éta kalayan kayakinan sareng sanés ieu disiraman s *** anu sigana biasa. Upami anjeun yakin ngeunaan hiji hal, nyarios sapertos kitu, sareng tong nyarios anu sanés.

    Nanging, kuring bakal nambihan naon-naon kana anu kuring anggap leungit dina kaayaan ieu. Upami anjeun lepat ngeunaan hiji hal, maka ngaku éta sareng teruskeun. Henteu aya anu goréng pikeun salah. Éta tiasa nyeureud sakedik, tapi pikeun milarian anu leres pantes teuing. Upami anjeun nyandak pendapat yén 'kami leres sareng éta' anjeun parantos ninggalkeun jalan akal sareng lebet kana alam dogma. Abdi henteu ngaraos terang yén SvN parantos ngalakukeun éta. Jelas, aranjeunna pisan nyatakeun ngeunaan naon anu aranjeunna laksanakeun, anu tiasa dianggo pikeun aranjeunna.

    Titik sanés anu anjeun damel dina tulisan aslina anjeun, anu saur kuring pantes diulang nyaéta nyieun pernyataan anu teu aya data pikeun nyadangkeun éta. Penting pisan pikeun data aya. Akal sehat henteu umum, sareng, sabab pangalaman parantos diajarkeun ka urang, éta ogé tiasa kaliru dina waktosna. Salah sahiji patarosan anu paling penting anu tiasa dipenta ku batur nyaéta: "Leres, ieu masuk akal, tapi naha éta ngagambarkeun kanyataan (naha data aya)?"

    Kuring henteu acan tiasa kéngingkeun jalma anu kuring damel nganggo basecamp, tapi kuring henteu yakin naha éta pasti masalah Basecamp, atanapi yén kaseueuran jalma henteu biasa / siap nganggo aplikasi online dina kapasitas éta. Pasti, jalma-jalma nganggo e-mail sareng aplikasi anu sanés tanpa leres-leres mikiran éta, tapi pikeun ngagunakeunana terus-terusan butuh latihan anu saleresna, sareng upami anjeun henteu tetep, éta bakal katingalina henteu wajar. Kuring damel di Universitas sareng fakultas / staf di dieu pasti wawakil éta. Aranjeunna ngan saukur teu biasa ngagaduhan sumber anu sayogi anu ayeuna sayogi, sareng aranjeunna moal nyandak waktos pikeun leres-leres diajar aranjeunna. Sareng sababaraha kali aranjeunna henteu kedah.

  35. 52
  36. 53

    Douglas - upami anjeun milari lingkungan anu sanggup nganggo kursor, HTML-email tiasa anjeun mariksa manajemén kalungguhan sareng produk penjualan - http://LeadsOnRails.com. Sanaos sanés aplikasi desktop, éta parantos teras-terasan diwangun tina tanggapan pelanggan dunya nyata anu ngupingkeun pangguna sapertos anjeun.

  37. 54

    Jigana bagian tina éta sareng 37an nyaéta DHH.

    Kira-kira sataun katukang aya tulisan dina blog pribadi na (loudthinking.com) dasarna slating programmer naon waé anu langkung milih padamelan 9-5 tibatan gabung sareng ngamimitian sareng nganggo Rel. Éta sikep implisit anu sami (sajauh anjeun tiasa nyimpulkeun nada tina tulisan wéb) - upami anjeun henteu satuju sareng kuring anjeun jelema bodo.

  38. 55

    pos alus.

    Abdi émut ningali tulisan ieu sataun katukang tapi sanés hal anu nuturkeun. Dina waktos éta kuring ngagaduhan hal-hal anu sanés dina pikiran kuring tapi ayeuna kuring parantos kumalayang deui ka ieu kuring kudu nyebatkeun 37 Lalakon sinyal parantos ngantepkeun rasa anu goréng dina sungut.

    Aya anu pas sareng sikepna. Leres megah tiasa janten pedaran anu saé. Kuring parantos nampi sababaraha email anu teu pikaresepeun sareng jelas ti Jason sareng kuring ngan ukur pangguna biasa.

    Kakuatan aranjeunna pastina aya dina mérek sareng kanggo éta kuring nyebatkeun aranjeunna. Tapi tindakan sapertos kieu ngarusak aranjeunna sareng jelas langkung seueur tibatan aranjeunna sadar atanapi jaga ngaku.

    Naon Matt tina 37S sigana henteu sadar nyaéta tindakan / hal / objék mawa * hartos *. Leres ngan ngadugikeun batur tiasa ditafsirkeun salaku serangan, ejekan atanapi naon waé. Nyarios "kami henteu pernah nyarios ...." henteu cekap saé. Éta luar biasa disingenous sareng getih-dipikiran. Sababaraha rendah haté jauh pisan. Anjeun tiasa ngagaduhan éta sareng terus "béda".

    Ngalih ka produkna, kuring lirén ngagunakeun Basecamp sacara serius sabab sapertos seueur jalma kuring mendakan yén anu sanés henteu resep pisan. Jigana presentasi "saderhana" tiasa janten halangan. Jalma-jalma henteu ningali kakuatanna atanapi naha ieu langkung saé tibatan rangkay email. Sareng kuring nyarioskeun perkawis jalma biasa di dieu anu leres-leres nguntungkeun tina ngabendung banjir email. Mangrupikeun produk anu saé tapi peryogi nyegerkeun, anu ceuk Jason badé ngawaler pujian kuring ngeunaan Highrise.

    Nanging kuring ngarepkeun aranjeunna henteu istirahat dina biaya deui. Aya sababaraha daérah anu jelas di Highrise anu kedah diperhatoskeun sareng salaku palanggan mayar - deui - kuring bakal ningali aranjeunna sacara raket.

  39. 56

    Pos hébat! Kuring ogé ngabatalkeun akun basecamp kuring anyar-anyar ieu. Entong gancang teuing ngalih kana aplikasi desktop, aya sababaraha pilihan basecamp anu saé ayeuna: Goplan sareng OnStage ngan ukur sababaraha ngaran.

  40. 57

    Dear SirZ, hayu urang nyanghareupan éta: kami moal bakal hoyong ngabahas alat dina blogna upami urang leres-leres sugema ku éta. Kuring parantos nyobian basecamp sareng mendakan éta salah pisan pikeun proyek kami. Éta sanés alat manajemén proyék. Pariksa tulisan ieu dina PCworld.com. Abdi mikir ngalih ka ieu Salah alat, sigana bener-bener pikaresepeun.

  41. 58
    • 59

      Ironisna, kuring mangrupikeun palanggan perusahaan anu nganggo Basecamp ayeuna. Kuring henteu weruh yén kuring kantos nyarios yén éta diseuseup ... Kuring ngan ukur ngarasa éta meunang seueur hype sareng henteu lumayan hirup.

      Nalika kuring nganggo ayeuna, lolongkrang anu paling ageung nyaéta dina ngatur tugas sareng tugas. Abdi resep ngaheulakeun tugas, masihan aranjeunna, kéngingkeun perkiraan dina parantosan (jam sareng tanggal) teras kéngingkeun status dina éta (50%, 75%, 100%). Fitur anu ayeuna ngamungkinkeun saha waé pikeun ngautamakeun sareng masihan.

      Thanks!
      Doug

  42. 60

    Kuring caket sareng aranjeunna sakedik deui, tapi tungtungna kuring gaduh sareng jalma-jalma ieu. Nyatana kuring nempatkeun tulisan terakhir kuring dina dewan dinten ieu (diréproduksi di handap):

    “Nya, tungtungna kuring kedah ngabatalkeun akun abdi. Pikeun kuring nalika ningali fungsionalitas SDM sareng watesan anu aranjeunna pasang dina rekening tingkat handap, aya seueur teuing pilihan gratis atanapi biaya rendah di luar sana pikeun tetep di dieu. Éta bahkan langkung awis upami anjeun badé nganggo éta sareng produk 37an anu sanés sapertos Backpack sareng / atanapi Basecamp. Daripada nyandak hiji produk sareng ngajantenkeun langkung saé (mis. Nambihan fungsionalitas HR kana Backpack) 37s sigana parantos milih jalur dimana anjeun akhirna mayar pisan janten teu kompetitif sareng bahkan teu aya integrasi diantara produk. Kuring ogé parantos bosen kana "urang terang naon anu pangsaéna" sareng konsumén masihan bongbolongan. Éra pisan sabab ti saprak Backpack sayogi, 37-an ngayakeun seueur janji pikeun kuring, tapi hanjakalna parantos luntur. "

  43. 61

    Hai Doug:

    Pos ieu parantos dimaénkeun sakedap tapi kuring hoyong kéngingkeun 2 sén. Kami gumantung pisan kana parangkat lunak PM kami. Kiruh na upami urang henteu ngiringan palanggan sareng tim kami. Kusabab gumantungna éta kami nganggo Vertabase. Aranjeunna masihan kami palayanan pelanggan anu hébat, palatihan sareng fokus ka kami - cara produk SaaS anu saé.

  44. 62

    FWIW, urang nembé ngalih ti Basecamp ka SharedPlan. SharedPlan Central fokus kana sisi perencanaan kalayan dukungan palaksanaan anu pantes. Bagan Gantt, aksés offline sareng aplikasi asli pikeun Mac sareng Windows sareng dugi ka ayeuna, henteu sombong; ->

    http://www.sharedplan.com

  45. 63

    Ampir dua taun saatos tulisan ieu, kuring resep ngadangukeun naon anu anjeun anggo pikeun manajemén proyék / ngalacak padamelan ayeuna.

    Naha anjeun tetep wareg (tina sudut pandang solusi) sareng kaputusan anjeun pikeun ngajauh ti Basecamp?

    Kami parantos ningali sababaraha jalma datang ka kami (http://www.smartsheet.com) ti Basecamp dina sataun katukang, sababaraha nyebatkeun alesan anu sami sareng naon anu anjeun mimitina dipasang. Anu sanés siga anu milari solusi online anu kirang diklik-kanggo-diédit.

    • 64

      Ieu bakal janten patarosan kuring geuwat kudu ngajawab, Mark. Kuring rada yakin éta moal janten Basecamp - Abdi langkung resep kana solusi SaaS anu sacara agrésip ngadorong langkung seueur fitur sareng integrasi kana aplikasi na. Ayeuna, kuring henteu ngalakukeun manajemén proyék - tapi éta bakal gancang robih.

  46. 65
  47. 66
  48. 67

    Kuring ngarasa nyeri anjeun ngeunaan manajemén proyék, kuring resep sareng éta ngabantosan kuring pisan nalika ngalakukeun tindakan balancing dina pamekaran wéb. Joomla ngagaduhan anu hébat anu dina tonggong situs sareng tiasa diakses ngalangkungan payun. Kuring parantos nyerah nyetél ieu dina situs pikeun klien, aranjeunna sigana henteu nganggo éta. Éta saé pisan pikeun ngajaga aset situs babarengan!

    Kuring bakal mariksa iGTD Kuring parantos milari anu sapertos kieu sareng kuring resep pisan alat ieu

    hatur nuhun

  49. 68

    Hapunten di dieu hanjelu anjeun. Parangkat lunak langkung seueur tibatan téknologi ... éta sadayana ngeunaan jalma dina garis kancing. Salaku pagawé sareng pangguna, kuring ngadorong anjeun pikeun ningali Clarizen, anu kéngingkeun penghargaan 2010 Software Project Management Online XNUMX.
    http://www.clarizen.com/
    Parangkat Lunak Proyék anu kuat kalayan seueur elemen sapertos manajemén waktos, manajemén sumberdaya, manajemén kauangan sareng integrasi sareng SalesForce, Attask, Google….
    Pantes ditingali ..

  50. 69
    • 70

      Doug naha anjeun nyobian salah sahiji pesaing pantes ieu anu dipasang di handap sateuacan anjeun ngalih deui ka basecamp. Pribadi kuring pisan fustrated ku kurangna organisasi sareng kurangna daya tarik nalika kuring nambihan jalma Mac di Basecamp. Kuring tungtungna ngahalangan kana solusi terpadu. Kuring bakal nyebat ékosistem bisnis anu ngamungkinkeun batur sapagawean, palanggan, konsultan, vendor, Pagawé Leupas, anggota déwan tiasa nampi awan kolaborasi awan.
      Produk anu kuring anggo ngagaduhan komponén proyék / tugas manajemén anu hébat, kalénder penjadwalan, prosés marios aliran kerja, manajemén kontak, forum, obrolan langsung, konperénsi cam wéb, ngabagi layar salaku fitur anu tiasa ditugaskeun pikeun pangguna sareng kelompok éta cara tiis Coba éta a http://www.same-page.com

  51. 71
  52. 72
  53. 73

    Pribadi, kuring nganggo Basecamp sabab éta langkung gampang pikeun tim kuring pikeun diadopsi. Jigana penting pisan pikeun gaduh parangkat lunak manajemén proyék dumasar-awan.

    Anjeun panginten hoyong parios koméntar kuring ngeunaan Basecamp, sareng anu langkung ningkat Gawe bareng timPM

  54. 74

    Kami nganggo basecamp di Social Media Magic pikeun ngabagi ideu sareng ngalacak kontak klien. Kami henteu ngagaduhan masalah sareng aranjeunna. Kuring sanés leres-leres maca pisan blogna, tapi kamungkinan éta ngan ukur opini panulis khusus éta. Kuring moal ngantep pendapat hiji panulis ngajauhan kuring tina aplikasi anu mangpaat sapertos kitu. Kumaha aplikasi anyar pikeun anjeun? Abdi ngarep pisan jejaring sareng anjeun di payun!

    J. Souza
    SocialMediaMagic.Com

  55. 75

    Aya seueur pamutahiran usability anu tiasa dilakukeun pikeun Basecamp. Kuring reuwas yén teu aya deui organisasi anu diwangun. Cara damelna teu aya tempat anu jelas hal-hal anu khusus janten pangguna anu énggal sumping kana proyek anu didamel kedah ngahubungi batur pikeun terang dimana mendakanana. (Leres, SAKUMNA anjeun tiasa mendakan hal-hal dina milarian tapi henteu teras-terasan.)

    Abdi sareng anjeun nganggo kecap 'f'. Sanaos kuring sakapeung ngantep kecap cuss dieunakeun teu aya alesan pikeun henteu néwak éta nalika anjeun nyerat. Kuring yakin éta henteu hormat ka pamiarsa anjeun sareng henteu pantes pikeun perusahaan campuran. Pasti aya ruang pikeun béda antara kumaha anjeun nyarios nalika anjeun kaluar sareng babaturan mabok anjeun sareng naon anu anjeun bagikeun di tempat umum.

  56. 76

    Aya seueur pamutahiran usability anu tiasa dilakukeun pikeun Basecamp. Kuring reuwas yén teu aya deui organisasi anu diwangun. Cara damelna teu aya tempat anu jelas hal-hal anu khusus janten pangguna anu énggal sumping kana proyek anu didamel kedah ngahubungi batur pikeun terang dimana mendakanana. (Leres, SAKUMNA anjeun tiasa mendakan hal-hal dina milarian tapi henteu teras-terasan.)

    Abdi sareng anjeun nganggo kecap 'f'. Sanaos kuring sakapeung ngantep kecap cuss dieunakeun teu aya alesan pikeun henteu néwak éta nalika anjeun nyerat. Kuring yakin éta henteu hormat ka pamiarsa anjeun sareng henteu pantes pikeun perusahaan campuran. Pasti aya ruang pikeun béda antara kumaha anjeun nyarios nalika anjeun kaluar sareng babaturan mabok anjeun sareng naon anu anjeun bagikeun di tempat umum.

  57. 77

    Aya seueur pamutahiran usability anu tiasa dilakukeun pikeun Basecamp. Kuring reuwas yén teu aya deui organisasi anu diwangun. Cara damelna teu aya tempat anu jelas hal-hal anu khusus janten pangguna anu énggal sumping kana proyek anu didamel kedah ngahubungi batur pikeun terang dimana mendakanana. (Leres, SAKUMNA anjeun tiasa mendakan hal-hal dina milarian tapi henteu teras-terasan.)

    Abdi sareng anjeun nganggo kecap 'f'. Sanaos kuring sakapeung ngantep kecap cuss dieunakeun teu aya alesan pikeun henteu néwak éta nalika anjeun nyerat. Kuring yakin éta henteu hormat ka pamiarsa anjeun sareng henteu pantes pikeun perusahaan campuran. Pasti aya ruang pikeun béda antara kumaha anjeun nyarios nalika anjeun kaluar sareng babaturan mabok anjeun sareng naon anu anjeun bagikeun di tempat umum.

  58. 78

    Aya seueur pamutahiran usability anu tiasa dilakukeun pikeun Basecamp. Kuring reuwas yén teu aya deui organisasi anu diwangun. Cara damelna teu aya tempat anu jelas hal-hal anu khusus janten pangguna anu énggal sumping kana proyek anu didamel kedah ngahubungi batur pikeun terang dimana mendakanana. (Leres, SAKUMNA anjeun tiasa mendakan hal-hal dina milarian tapi henteu teras-terasan.)

    Abdi sareng anjeun nganggo kecap 'f'. Sanaos kuring sakapeung ngantep kecap cuss dieunakeun teu aya alesan pikeun henteu néwak éta nalika anjeun nyerat. Kuring yakin éta henteu hormat ka pamiarsa anjeun sareng henteu pantes pikeun perusahaan campuran. Pasti aya ruang pikeun béda antara kumaha anjeun nyarios nalika anjeun kaluar sareng babaturan mabok anjeun sareng naon anu anjeun bagikeun di tempat umum.

  59. 79

    Wah! Ngan ningali postingan ieu sareng maca seuseueurna koméntar. Seueur calana jero dina kebat. Kuring nembé mimitian nganggo Basecamp sareng aya sababaraha hal alit anu ngabahas kuring. Salah sahijina nyaéta anu kuring henteu percanten yén kuring henteu tiasa ngetik dina kencan, kuring kedah milih tanggal ti pop-up. Leres? Naha kuring ngalakukeun lepat? Urang bakal ningali kumaha jalanna.

  60. 80

    eh, tulisan blog éta ti taun 2007 sigana ... anu nyababkeun kuring kana hal anu leres-leres ngaganggu kuring. Iraha tulisan ieu ditulis? 2007, 2008, kamari? tanpa tanggal byline kumaha kuring terang inpormasi anu kuring baca masih relevan ayeuna.

    Kuring yakin aya alesan anu saé pikeun henteu ngasupkeun tanggal dina postingan, tapi tina sudut pandang pamaké, éta lebay.

    btw, abdi nganggo basecamp tetep - kuring satuju, éta ngagaduhan kakurangan, tapi nalika dianggo sareng sababaraha aplikasi luar anu sanés anjeun tiasa ngalereskeun seueur masalah. Pernah ngalaman keluhan ti klien ngeunaan hésé dianggo ogé. ngan 2 sén kuring

  61. 82

    Abdi masih kipas 37signals, sanaos kuring ngabatalkeun akun Basecamp kuring ogé. Aranjeunna nyiptakeun produk anu unik sareng intuitif ... waktos éta. Ayeuna kuring ngarepkeun langkung. Kuring nembé mimitian nganggo KanbanTool - Abdi leres-leres resep panganteur na. Miharep hiji poé kuring gé nyaritakeun hal anu sami ngeunaan Basecamp deui.

  62. 83

    Kami nganggo Basecamp salami sababaraha taun tapi nembé (sakitar sataun katukang) kami ngalaksanakeun di perusahaan kami solusi perangkat lunak ngalacak tugas anu sanés tina comindware. Langkung seueur fungsionalitas, langkung seueur pilihan sareng téknologi fleksibel langkung inovatif ElasticData. Upami anjeun henteu acan nyobian - cobian. 

  63. 84
    • 85

      Kuring henteu acan ngarobih sabab aya sababaraha watesan dina konvérsi. Tapi, dina sadaya pidéo anu kuring kantos tingali éta sigana mah sababaraha kagunaan sareng pangguna pangalaman pangalaman anu hadé parantos dilakukeun anu bakal ngajantenkeun gampang sareng gampang mumbul antara proyek.

    • 86

      Hai, New Basecamp saé tapi tetep henteu gaduh seueur fitur sapertos bagan gantt, bahasa, obrolan inbuilt, pelacakan waktos, sub tugas sareng sajabana.

      • 87

        Sigana mah aranjeunna moal nambihan grafik gantt sareng jujur ​​kuring henteu. Kami nganggo éta pikeun proyék-proyék alit, kalayan tim-tim alit sareng nambihan bagan Gantt bakal nyababkeun kami ngalih ti platform ka salah sahiji pesaingna.

  64. 88

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.