Abdi Teu Tiasa Ngalaksanakeun Sadayana!

Awéwé Frustasi

Awéwé FrustasiNalika janten sekitar Liburan, anjeun ngadangu seueur deui jalma nyarios kumaha aranjeunna tiasa nganggo sababaraha jam deui sadidinten. Atanapi upami aranjeunna tiasa mengkloning diri, aranjeunna tiasa aya di dua tempat sakaligus sareng langkung seueur hasil. Hal anu sami tiasa didugikeun ku para pemasar sareng kumaha parasaanna ngeunaan program emailna. Kaseueuran perusahaan henteu ngagaduhan méwah sadaya tim pamasaran email sareng kapaksa ngandelkeun hiji jalma atanapi sababaraha jalma pikeun ngatur sakabéh programna.

Kuring meunang, jadi hayu atuh nawiskeun sababaraha ideu anu tiasa ngabantosan anjeun ngaraoskeun yén anjeun gaduh tim pamasaran anu ngatur program anjeun sanés ngan ukur anjeun nyalira. Ditampi ku para pamasar sareng kumaha parasaanna ngeunaan program emailna. Kaseueuran perusahaan henteu ngagaduhan méwah sadaya tim pamasaran email sareng kapaksa ngandelkeun hiji jalma atanapi sababaraha jalma pikeun ngatur sakabéh programna.

  1. netepkeun up almenak milis mangrupikeun cara anu saé pikeun tetep teratur, tapi ogé ngabantosan anjeun pikeun ngarencanakeun payun. Tangtukeun sabaraha sering anjeun hoyong kirim ka pamirsa sareng catet kana kalénder. Anjeun ogé tiasa dugi ka nangtoskeun naon pesen anu anjeun badé ngirimkeun ogé.
  2. Témplat & Perpustakaan Eusi ngamungkinkeun anjeun nyandak inpormasi anu anjeun ayakeun sareng diatur dina kalénder kontén anjeun sareng mimitian nyiptakeunana. Ngadamel sababaraha témplat dina waktos luang anjeun kanggo gaduh nalika anjeun gaduh surat kanggo kaluar di payun sareng anjeun crunched kanggo waktos.
  3. Autoresponders tiasa disiapkeun pikeun sacara otomatis ngaréspon sababaraha kajadian. Salaku conto, upami aya anu ngalanggan milis anjeun, anjeun tiasa nyetél email otomatis pikeun ngirim anu ngabagéakeunana sareng masihan panggilan séjén pikeun tindakan.

Anjeun tiasa ngagunakeun alat-alat ieu pikeun ningkatkeun upaya pamasaran email sareng masihan pemirsa program email anu langkung penting, tapi tanpa karaos anjeun moal tiasa sadayana. Sabalikna, anjeun bakal karaos sapertos anjeun gaduh tim anu ngadukung anjeun dina ngorondang email anu hadé!

2 Komentar

  1. 1

    Pos anu saé, @lavon_temple: twitter! Minggu ieu mangrupikeun salah sahiji minggu dimana kuring sacara harfiah mopohokeun dinten naon kamari. Éta sigana leres-leres janten parah nalika urang caket akhir taun - perusahaan sadayana nyobian ngempelkeun hubungan akhir taun na sareng damel dina Januari. Wah… urang nuju nganjuk.

  2. 2

    Saran anu saé!

    Abdi resep kana pamendak almenak. Sanajan anjeun ngalakukeun ieu ku cara lo-tech pamungkas (kalénder témbok ageung), éta tiasa ngabantosan piring anjeun sareng narik pikiran anjeun kana hal-hal sanés.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.