Kuring Pilih Indy! dina The Indianapolis Star

Kuring Pilih Indy!John Ketzenberger nyerat anu saé artikel on Kuring Pilih Indy! dina Star Indianapolis ayeuna.

Naon anu hébat nyaéta situs anu nembé lumangsung. Mertimbangkeun nagara éta ngan mayar $ 90,000 pikeun slogan pariwisata dud "Restart Your Engines," éta pikaresepeun ningali ide anu saé sareng gratis. - John Ketzenberger

Pat Coyle sareng kuring ngamimitian situs ngan ukur alesan ieu. Aya langkung ti sajuta carita di luar sana kunaon jalma milih Indianapolis, sareng kami pikir penting pikeun masihan kecap éta ka jalma anu bahkan henteu ningali urang dina peta. Ogé, éta mangrupikeun percobaan anu hadé pikeun blogosfir ... Kuring henteu yakin yén saha waé anu parantos ngalakukeun hal sapertos kieu pikeun ngamajukeun daérah lokalna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.