Meureun Anjeun Ngan Henteu Alus dina Ieu

ballet

Sakali-sakali anjeun diberkahan ku jalma anu nyungkeun waktos kanggo hatur nuhun saatos anjeun nyarios. Kuring lulucon sareng jalma anu nyaritakeun kumaha hébatna sési ku ngantepkeun aranjeunna terang yén kuring henteu pernah ahli balét. Éta sok ngagaduhan kekek, tapi aya carita di tukangeunana.

Abdi leres-leres resep jogét.

Indung abdi ngajantenkeun abdi nyandak pelajaran ketuk sareng jazz pikeun kalolobaan budak kuring. Kabeneran, kuring bisa nyumputkeun kanyataan éta ti kaseueuran babaturan kuring. Kuring ogé angkat ka sakola dua kota langkung ti studio janten kuring henteu kedah hariwang ngeunaan batur anu nunjukkeun ka recital sareng mikawanoh kuring dina rompi payet sareng sapatu keran kulit patén kuring.

Rénghap, hop, léngkah.

Balik kana titik. Sababaraha urang ngan saukur henteu pinter dina jogét. Putra abdi, contona, gaduh wirahma anu luar biasa. Anjeunna maénkeun seueur alat sareng nyampur musik anu disada luar biasa. Tapi nempatkeun anjeunna dina lantai menari sareng anjeunna katingalina sapertos anjeunna merak sareng ankle sprained anu ngalaman serangan sawan. (Hapunten Bill, kuring masih bogoh ka anjeun!) Untung pikeun urang sadayana, kalebet kabogohna anu saé, anjeunna saé pisan matematik. Anjeunna saleresna, saé pisan dina matématika.

Pirouette.

Ok… ieu intina. Sababaraha urang ngabandungan Twitter, aya anu ngabandungan Facebook bahkan langkung seueur ngabandungan blogging. Ngeureunkeun nyobian ngajadikeun aranjeunna ngalakukeun naon anu aranjeunna henteu pernah sakahayang. Sababaraha perusahaan aya dina parahu anu sami. Aranjeunna henteu saé pisan… aranjeunna moal kantos janten palinter. Kaluar nyobian nyarios aranjeunna kana éta. Hayu aranjeunna terus ngalakukeun naon anu aranjeunna leres-leres saé.

Abdi henteu saé balét.

Nyatana, kuring henteu kantos nyobian balét. Sareng, untung kuring, anjeun moal ngajantenkeun kuring nyobian. Upami anjeun ngabandungan Twitter, nanemkeun waktos anjeun di tempat sanés. Upami anjeun ngabandungan Facebook, lirén ngablokkeun tembok jalma ku kontes naon waé rupa sato sato kebon binatang anjeun. Upami anjeun ngabandungan blogging, angkat milari anu saé sareng aranjeunna nyerat kontén na.

Skip, jump, et grand plié.

Meureun anjeun ngan ukur henteu saé dina média sosial ieu. Henteu kunanaon, kuring yakin anjeun hébat dina hal anu sanés. Upami anjeun parantos masihan média sosial gambar anu pangsaéna sareng anjeun henteu nuju dimana-mana, angkat ngalaksanakeunana.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.