Abdi Teu resep!

rarancang

Ieu meureun 4 kecap anu paling parah anu tiasa anjeun kantos nguping salaku agénsi ti klien anjeun. Anjeun henteu pernah biasa, sanaos sanaos sering kajadian. Jalma nyéwa desainer pikeun ngalakukeunana mungkin… Tarik visi tina sirahna teras lebet kana gambar, situs, video atanapi bahkan mérek.

Parahna, jarang aya jawaban anu penting. Éta henteu masalah naha anjeun resep atanapi henteu. Salami desain henteu badé ngarusak mérek anjeun sareng éta parantos dirancang sacara propésional, anjeun kedah ngelek kareueus anjeun - sareng pendapat anjeun - sareng ningali naon anu kajantenan. Désainer mangrupikeun grup anu luar biasa ... unggal dinten kaayaan langkung négatip tibatan komik standar anu biasa. Beda sareng komik, désainerna kedah naroskeun tanggapan (aka heckling).

Ieu sababaraha tips pikeun ngabantosan anjeun pikeun ngantep desain désainer:

  • Imajinasi anjeun tiasa teu kungsi didamel deui di dunya nyata kalayan akurat. Kantos.
  • anjeun teu desainer a. Kasempetan, aranjeunna do terang naon anu langkung saé.
  • Nu dirarancang nyaéta sanés kanggo anjeun. Desainna nyaéta pikeun pemirsa anjeun.
  • Désainer anu hébat bakal kerja keras pikeun ngahontal tujuan desain bari ngahibur pamundut sareng tanggapan anjeun ... sanés ngararancang kana pamundut anjeun.
  • Nyayogikeun desainer anjeun anu kabebasan janten kreatif bakal nganteurkeun kaluaran anu pangsaéna.
  • Fokus kana hasil desain, sanés desainna nyalira, pikeun ngukur kasuksesanna.
  • Upami anjeun beurat masihan input desain sareng éta henteu jalan, tong nyalahkeun désainer na.

Salaku jalma bisnis, anjeun sering mikir anjeun terang langkung terang. Upami anjeun suksés, kadang-kadang langkung hésé pikeun kaluar tina jalan sareng ngantep desainer anjeun damel. Nalika urang ngembangkeun infografis sareng situs, kuring sering teu resep naon anu parantos didamel ... tapi kuring ogé ngahinakeun nalika kuring ngahalangan tibatan kaluar tina jalan, desainna gagal.

Désainer anu hébat naroskeun seueur patarosan sareng bahkan tiasa nawiskeun sababaraha conto, draf sareng iterasi pikeun tanggapan anjeun. Kuring henteu nyobian nyarios anjeun pikeun investasi dina desain anu anjeun nganggap hina; barina ogé, anjeun mayar éta sareng anjeun kedah hirup sareng éta. Tapi upami éta desain anu fungsina sareng henteu kedah gaya anjeun, laksanakeun sareng tingali naon anu kajantenan!

Sareng cobi henteu nyarios, "Kuring Teu resep Éta!".

4 Komentar

  1. 1

    Teu tiasa satuju sareng anjeun deui, Douglas. Klién sering sigana nyéwa desainer supados klien tiasa ngarancang sapotong sorangan, sedengkeun kaahlian desainer dialungkeun pikeun kaahlian mékanis Adobe na. Klién gagal ngartos yén desainer anu kompeten henteu ngan ukur terang alatna - aranjeunna ogé terang "desain," anu mangrupikeun bagian pangbadagna tina profésina. Saterusna, klien mindeng poho desain keur panongton maranéhanana, teu aranjeunna.

    Di sisi sabalikna, désainer sareng/atanapi manajer proyék kedah mastikeun yén aranjeunna cocog sareng klienna sareng konsultasi sareng aranjeunna sabisa-gancang. Klién henteu salawasna terang kumaha ngucapkeun tujuanana, janten komunikasi anu mumpuni sareng klien kedahna. Ogé, seueur "desainer" kantun tanda, atanapi henteu naon anu aranjeunna nyarioskeun, sareng henteu tiasa ngarancang potongan anu saé anu minuhan tujuan naon waé klien, henteu paduli kumaha éta dikedalkeun. Jigana sababaraha klien bisa jadi bosen ieu, teuing.

  2. 2
  3. 3

    Nya, palanggan sok ka ditu dimana anjeunna nampi dukungan sareng kuring yakin sadayana terang ieu. Tapi kadang urang satuju sareng klien tanpa kéngingkeun artos. Salaku ti kuring "Amanah" mangrupa kecap penting dina bisnis.

  4. 4

    Abdi henteu tiasa nyarioskeun ka anjeun sabaraha kali saatos ningali hiji hal anu kuring naroskeun ngeunaan tweak ieu atanapi tweak éta atanapi pamikiran di tukangeun éta ngan ukur nampi réspon anu sami sareng "Kuring parantos nyobian éta" "Éta henteu tiasa dianggo kusabab" sareng dina kasempetan éta langsung disayogikeun ku a disimpen conto kahayang kuring disebutkeun sangkan kuring bisa ningali keur kuring sorangan. Saatos sababaraha paménta éta ngeunaan sababaraha proyék, kuring mimiti henteu naroskeun deui barang-barang sabab pamustunganana aranjeunna terang anu pangsaéna. 

    Ogé Id nambahkeun dont japati liang desainer anjeun atanapi grup kreatif ku teu masihan aranjeunna cukup pilihan atawa eupan balik di hareup. 

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.