Kuring Hate Blogger

ngagorowok

Seth ngagaduhan a kalungguhan dina situs na anu ngingetkeun kuring pikeun nyerat ieu.

Abdi resep blogging. Tapi hate abdi bloggards. Mangrupikeun istilah énggal anu kuring nyerat pikeun blogger anu bosen-bosen teuing ngablog - tapi langkung resep ngan saukur mekarkeun blog anu sanés, sakapeung kecap demi kecap. Puguh na lumayan seueur maok kumargi hits tiasa waé ka halamanna tibatan blogger aslina. Ayeuna, upami anjeun ngagaduhan pernyataan anu ngabantah atanapi ngadukung anu anjeun badé nambihan paguneman - éta panginten Blogging! Éta paguneman dina blogosfir.

Upami anjeun ngan saukur hoyong nunjuk pamiarsa blog anjeun kana blog anu sanés, maka anggo Google Reader sareng pasang javascriptna pikeun nunjukkeun tulisan 'dibéntangan' (parios sidebar dina halaman bumi kuring). Éta mangrupikeun tautan kana artikel anu kuring pikir penting - tapi kuring mutuskeun kuring henteu ngagaduhan nanaon pikeun nambihan paguneman.

Gampang pisan pikeun blogger pikeun nyobian janten sapertos blogger anu sanés, ngan kusabab seueur pisan input anu sayogi. Ngalawan! - Seth Godin

Tingkat salajengna langkung handap tina bloggards anu agrégator. Ieu situs anu ngan saukur ngikis eusi anjeun sareng nempatkeun kana situsna. Nguseup-ngacak-ngacak ieu pikaseurieun. Sigana mah lain nanaon plagiarismeu. Pasti - aranjeunna gaduh tautan deui halaman anjeun dimana anjeun parantos pasang, tapi aranjeunna parantos ngasilkeun artos dina kontén anjeun. Éta maling, polos tur saderhana.

Upami anjeun terang kumaha urang tiasa ngalawan ieu, punten koméntar ieu. Abdi hoyong éta lirén!

update: Copyblogger parantos ngaidentifikasi Bloggard. Ieu mangrupikeun kalepatan dina prosés kaluman sakumaha ka situs Telegraph.
update: Eusi Ajay D'Souza dipaling

8 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Bloggards, kuring kedah émut éta.

    Abdi seueur masalah hak cipta sareng maling eusi dina dunya blogging, ayeuna mangrupikeun salah sahiji fokus utama kuring.

    Ieu dunya rada aneh sanajan. Sababaraha babagi jeung regurgitation diperkirakeun tapi lamun hiji teu nambahan originalitas ka dinya, biasana aya hiji outcry. Hiji diperkirakeun ngawangun, teu ngan ngulang.

    Attribution, tangtosna, salawasna sarat.

    Éta ngan skéma Kuring ningali. Rumasa teu satuju.

  3. 3
  4. 4

    Kuring henteu weruh kumaha mungkin éta ngalawan bloggards atanapi aggregators spam.

    Aggregators bisa dieureunkeun lamun make .htaccess. Nanging, ieu kedah dilakukeun pikeun unggal agrégat tunggal.

    bloggards, Kuring ragu, saukur sabab geus puguh manusa teu hormat maok eusi batur! X(

  5. 5

    Duh, postingan hébat sejen 😀

    Anyar-anyar ieu, kuring mendakan situs anu lumayan seueur nyalin tulisan Problogger.net kecap demi kecap. Teras nalika kuring uih deui, anjeunna ngahapus sadayana, nyuhunkeun dihapunten pikeun ngagunakeun agrégator feed - teras anjeunna uih deui pikeun nyalin situs sanés deui! Dasar bangsat =(

  6. 6

    Anjeun nyarios, "Ieu istilah anyar anu ku kuring ditulis ..."

    Tapi, hanjakal, henteu!

    'Bloggard' mangrupikeun merek dagang Arthur Cronos, dianggo mangtaun-taun. Pikeun *asli*, *nyata*, jeung *hijina* Adventures of Bloggard, buka bloggard.com tur meunangkeun scoop lempeng.

    Sareng pikeun klaim-klaim ieu anu anjeun lakukeun, naha, aranjeunna kedah janten fitnah anu jahat, aspersion calumnious, sareng misrepresentations egregious, henteu ragu. Tapi kuring yakin anjeun hartosna ku cara anu saé.

  7. 7

    Maksud kuring dina cara anu pangsaéna, Arthur! Abdi bungah pisan yén:

    1. Istilah pernah indit full-uap!
    2. Anjeun saé pisan ngeunaan mérek dagang anjeun!

    Mun anjeun THE resmi Bloggard, abdi tiasa assure yén kuring teu hate anjeun!

    PS: Dimana kuring tiasa mendakan pidéo ngeunaan jalma anu maén Mobius Megatar?

  8. 8

    Hmmm ... bloggers nya?

    Janten agrégator blog kedah janten ... (drum roll) blogger (petasan, pandemonium, gancang luntur)!

    Hmmm, ngan tujuh tulisan pikeun bloggator, teu goréng, teu goréng, meunang widdit asli

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.