Kuring Gaduh Lepat Media Sosial

douglas karr kasalahan

douglas karr kasalahanAbdi gaduh kalepatan. Henteu - éta henteu salah yén kuring kedah nyéépkeun sababaraha dolar dina poto saham tibatan nyandak poto nyalira. Éta kasalahan nyaéta kuring henteu acan miluan jaringan sosial kuring.

Google+ teu acan ngabantosan. Sigana ayeuna kuring kedah ngalaksanakeun paguneman di 5 alam dunya tibatan anu opat… blog abdi, Facebook, LinkedIn sareng Twitter. Abdi nembé daptar kanggo Spotify ... sareng kuring nguping Pandora ngaluncurkeun jaringan sosial sanés. Kuring ogé ngatur jaringan sosial pikeun Angkatan Laut Vét.

Ih.

Kombinasi ton damel sareng janten gering sababaraha minggu ka pengker ku kuring kalepatan ku kasalahan ... Abdi henteu nyarios sareng anjeun. Abdi henteu tetep nyambung sareng anjeun. Kuring henteu ngalakukeun bagian kuring pikeun ngabantosan anjeun tetep resep ka kuring. Oh yakin ... Kuring parantos miceunan sampah tina infographics pikeun ngajaga anjeun resep ... sareng sababaraha tautan anu pantes di ditu di dieu pikeun dikoméntaran. Tapi kuring terang kuring henteu ngalakukeun cukup pikeun ngajaga anjeun.

nu kasalahan nyaéta maéhan kuring.

Abdi saleresna henteu ngabodor. Abdi hoyong anjeun terang sabab anjeun tiasa ngalaman hal anu sami. Kuring ngadangu folks sadaya waktos naros ka kuring, "Kumaha anjeun mendakan waktosna?". Éta henteu gampang. Nyatana - antara gering, angkat ka luar negeri, pindah imah, janten bapak, nyarios umum, ngajalankeun acara radio, ngalakukeun pangwangunan, nuju nelepon penjualan, nyerat pikeun publikasi sareng leres-leres ngaéksekusi kontrak anu urang gaduh sareng klien ... Abdi henteu ngajaga. Syukur kuring boga batur sapagawean, babaturan sareng pamahaman klien sareng prospek anu sabar sareng kuring.

Meh.

Janten hal anu pangpayunna nyaéta strategi anu nyandak kuring ka tempat kuring ... ayana sosial kuring. Kanggo samentawis ieu, kuring terang kuring tiasa ngetrok sakedik sareng kuring bakal bouncing deui. Tapi upami kuring teras-terasan ngadukung leungitna moméntum ieu, éta bakal mangaruhan pangaruh négatip kana sagala hal anu kuring lakukeun. Kuring bakal ngalakukeun hadé. Abdi janji. Entong ngantunkeun kuring - anjeun henteu acan ningali anu pangsaéna ti kuring akhir-akhir ieu sareng kuring tiasa mastikeun yén sababaraha hal hébat bakal gancang datang! Lengket kira-kira.

Hhh.

Sakali deui… punten ngeunaan poto na. Abdi henteu gaduh waktos kanggo merobih situs poto stock. Jam 10:40 sonten ...... Abdi badé angkat ayeuna.

7 Komentar

  1. 1

    Kuring ngarasa hanjakal pikeun anjeun jadi kuring unduh gambar anjeun teras diunggah ka iStockPhoto. Janten ayeuna éta * mangrupikeun poto poto! (ngabodor tangtosna)

  2. 2

    Kuring ngarasa hanjakal pikeun anjeun jadi kuring unduh gambar anjeun teras diunggah ka iStockPhoto. Janten ayeuna éta * mangrupikeun poto poto! (ngabodor tangtosna)

  3. 6

    Kuring ngarasa hanjakal pikeun anjeun jadi kuring unduh gambar anjeun teras diunggah ka iStockPhoto. Janten ayeuna éta * mangrupikeun poto poto! (ngabodor tangtosna)

  4. 7

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.