Abdi nembé ngintunkeun $ 1000 ka Nuh!

Hapunten telat ngajalankeun ieu! Kami ngirimkeun daptar éntri ka Ade kalayan unggal éntri gaduh nomer acak pakait (nganggo fungsi RAND dina Excel teras milah kolom). Urang teras kagungan Hannes pilih nomer acak dina 108 éntri sahingga Hannes moal terang saha anu janten juara. Anu meunang hadiah $ 1,000 nyaéta Nuh di wpstar.com!

wpstar

Pikeun nutupan biaya transaksi Paypal, kuring saleresna ngirim $ 1,040 ka Nuh! Wilujeng Nuh! Sesa hadiah bakal di jalan ogé!

7 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Nya ieu mangrupikeun kejutan anu hébat pikeun kuring ti saprak kuring di imah gering sadidinten! Abdi nyarios ieu motivasi pikeun maca blog anjeun langkung sering, tapi kuring parantos maca lumayan seueur unggal tulisan. Hatur nuhun parantos ngayakeun kontes anu hébat sareng kuring miharep anjeun sareng sponsor anjeun ogé senang.

    Hal semacam ieu leres-leres ngabantosan kuring menerkeun waktos maca blog kuring ka pamajikan kuring 🙂

  3. 3

    Wilujeng Nuh! Abdi nembé ngintunkeun anjeun tautan pikeun hadiah tambahan.

    Éta kontes anu pikaresepeun - kuring ngarepkeun kontés anjeun anu salajengna Doug 😉

  4. 4
    • 5

      Hai Mary,

      Éta sadayana angkat ka juara hadiah utama! Kontes salajengna kuring pasti bakal ngagaduhan hadiah kahiji, kadua, katilu ... Saur kontes ieu henteu narik perhatian ngan ukur gaduh 1 juara. (Tapi éta ngajantenkeun Nuh bagja!)

      Doug

  5. 6

    Oooh ok! Kuring salah paham harita.

    Kuring miharep yén pikeun kontes anjeun anu salajengna, anjeun bakal mempermudah jalma ogé lebet. Ngagaduhan 10 sponsor pikeun nyerat henteu pikaresepeun pisan. Tangtosna urang sadayana hoyong éntri tambahan, tapi pikeun hal-hal anu tiasa langkung épéktip pikeun anjeun ogé, sapertos masihan anjeun jempol dina SU, ngalanggan feed anjeun, resep kana Technorati, jst…

    Pendapat kuring kitu. 🙂

  6. 7

    Pos anu saé. Anjeun nyebatkeun sababaraha poin hébat anu paling jalma henteu ngartos sapinuhna.

    "Hapunten telat lumpat dina ieu! Kami ngirimkeun daptar éntri ka Ade kalayan unggal éntri gaduh nomer acak pakait (nganggo fungsi RAND dina Excel teras milah kolom). Kami teras masihan Hannes milih nomer acak dina 108 éntri sahingga Hannes moal terang saha anu janten juara. Anu meunang hadiah $ 1,000 nyaéta Nuh di wpstar.com! "

    Abdi resep kumaha anjeun ngajelaskeun éta. Pisan mantuan. Hatur nuhun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.