Abdi nembé ngintunkeun $ 1000 ka Nuh!

Hapunten telat ngajalankeun ieu! Kami ngirimkeun daptar éntri ka Ade kalayan unggal éntri gaduh nomer acak pakait (nganggo fungsi RAND dina Excel teras milah kolom). Urang teras kagungan Hannes pilih nomer acak dina 108 éntri sahingga Hannes moal terang saha anu janten juara. Anu meunang hadiah $ 1,000 nyaéta Nuh di wpstar.com!

wpstar

Pikeun nutupan biaya transaksi Paypal, kuring saleresna ngirim $ 1,040 ka Nuh! Wilujeng Nuh! Sesa hadiah bakal di jalan ogé!

7 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Nya, ieu mangrupikeun kejutan anu saé pikeun kuring saprak kuring gering di bumi sadinten! Abdi nyarios yén ieu mangrupikeun motivasi pikeun maca blog anjeun langkung sering, tapi kuring parantos maca unggal tulisan. Hatur nuhun pikeun ngayakeun kontes anu saé sareng kuring ngarepkeun anjeun sareng sponsor anjeun ogé bagja.

    Hal sapertos kitu leres-leres ngabantosan kuring ngabenerkeun waktos maca blog kuring ka pamajikan 🙂

  3. 3

    Wilujeng Noah! Kuring ngan dikirim Anjeun tumbu pikeun hadiah tambahan.

    Éta mangrupikeun kontes anu pikaresepeun - kuring ngarepkeun kontes salajengna anjeun Doug 😉

  4. 4
    • 5

      Hai Mary,

      Éta sadayana angkat ka juara hadiah utama! Kontes salajengna Abdi pasti bakal gaduh hadiah kahiji, kadua, katilu… Ku teu sangka kontes ieu narik perhatian anu ngan ukur 1 juara. (Tapi éta ngajantenkeun Nuh bagja!)

      Doug

  5. 6

    Ooh oke! Kuring salah paham harita.

    Kuring miharep yén pikeun kontes anjeun salajengna, anjeun bakal ngagampangkeun jalma pikeun asup ogé. Mibanda 10 sponsor pikeun nulis ngeunaan teu pisan encouraging. Tangtosna urang sadayana hoyong éntri tambahan, tapi pikeun hal-hal anu tiasa langkung efektif pikeun anjeun ogé, sapertos masihan anjeun jempol dina SU, ngalanggan feed anjeun, mikaresep anjeun dina Technorati, jsb…

    pendapat abdi sanajan. 🙂

  6. 7

    pos alus. Anjeun nyieun sababaraha titik hébat nu paling jalma teu pinuh ngartos.

    "Hapunten telat ngajalankeun ieu! Kami ngirim daptar éntri ka Ade kalayan unggal éntri gaduh nomer acak anu aya hubunganana (ngagunakeun fungsi RAND dina Excel teras nyortir kolom). Urang lajeng kapaksa Hannes milih nomer acak dina 108 éntri jadi Hannes moal nyaho saha nu meunangna. Nu meunang hadiah $1,000 nyaéta Noah di wpstar.com!”

    Abdi resep kumaha anjeun ngajelaskeun éta. pohara mantuan. hatur nuhun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.