Kuring masih tiasa ngalanggan Koran upami…

koran

Parahu koranSababaraha anjeun anu terang kasang tukang kuring ngartos yén kuring damel di Industri Koran langkung ti dasawarsa. Sababaraha prestasi hébat kuring nyaéta dina industri, boh sacara propésional sareng téhnis. Nyaan kuring sedih koran-koran beuki luntur… tapi sigana henteu maotna, éta bener bunuh diri.

Koran ditingali nalika iklan baris leumpang eBay jeung Craigslist. Sombong, aranjeunna henteu ngira nyandak sababaraha kauntungan sareng nanem modal dina lelang online atanapi iklan. Hal anu luar biasa ngeunaan ieu nyaéta yén aranjeunna nyepeng kartu pamungkas - géografi. Upami koran parantos mendakan cara pikeun ngetik iklan online kana solusi régional, sigana mah aranjeunna tiasa nyanggakeun. Kasép ayeuna teuing ... unggal sistem diklasifikasikeun online anu suksés ngagaduhan komponén régional.

Janten kumaha kuring masih tiasa ngalanggan Koran?

Upami penerbitna bakal lirén narik seueur sampah AP, Editor na lirén ngédit, aranjeunna lirén ngantepkeun bakat lokal, sareng aranjeunna mimiti ngantepkeun wartawanna kabébas. Kalayan kecap séjén - upami aranjeunna lirén ngeunaan bodo ngeunaan ngalaksanakeun 'garis handap' sareng ngamangpaatkeun bakat anu dipiboga, kuring bakal aya pikeun aranjeunna.

Buktina? Kakara maca Blog Ruth Holloday nalika anjeun ngagaduhan kasempetan. Kuring damel di koran lokal salami sababaraha taun, maca makalah unggal dinten, sareng henteu pernah terang pisan ka Rut. Tapi pikeun taun kamari kuring maca blogna sareng éta ngajempolan kuring. Integritas, kajujuran, kabogohan, sareng karep mutlakna pikeun carita nyaéta hiji hal anu kuring henteu pernah kenal nalika anjeunna nyerat pikeun Star. Nyatana, kuring henteu terang saha ogé anjeunna dina Star!

Kumaha aranjeunna ngajaga bakat sapertos dirina tina ngabeledug Kuring henteu terang ... Kuring ngan ukur nyangka éta politik sareng éditan. Kuring maca tulisan di IndyStar ayeuna sareng kaseueuran aranjeunna maca sapertos laporan pulisi atanapi obituari ... henteu aya kahirupan di antarana waé. Éta ngajantenkeun kuring édan yén aranjeunna moal ningali ieu sareng ngalakukeun hal ngeunaan éta.

Abdi ngagaduhan bos sareng mentor, Skip Warren, ti baheula. Cenah éta pagawé bakal ngareuwaskeun anjeun upami anjeun masihan aranjeunna kasempetan pikeun suksés. Ieu henteu béda sareng koran. Perusahaan monster, politik, sareng manajemen tengah ngancurkeun koran. Blog Rut bakal teras-terasan ngawangun momentum ... sareng saha waé anu gaduh pembaca berita bakal mendakan wartawan koran ieu sareng ngamimitian maca blogna!

Rut henteu ngagaduhan anggaran iklan kanggo nyobaan tetep luhur sapertos Star, tapi henteu hariwang - sigana situs Star bakal maéhan cukup bakat internalna anu bakal ngadorong jalma-jalma kana situs anu langkung seueur inpormasi sapertos Ruth! Kuring kantos nguping ti insider yén daérah pertumbuhan situs Star parantos leres-leres museur kana eusi anu dihasilkeun ku pangguna, berita (lokal), sareng blogging. Huh! Bayangkeun éta!

IndyStar.com

2 Komentar

  1. 1

    Anjeun terang Doug, kuring condong mopohokeun yén jalma masih maca koran. Kuring terang éta sora anéh, tapi parantos lami ti saprak kuring, yén pigura rujukan kuring parantos robih.

    Nalika jalma-jalma penjualan éta ngalanggan langganan panto-ka-panto, kuring terang kuring salawasna tungtungna siga aranjeunna naroskeun naha kuring kedah mésér blok és kanggo kotak és abdi atanapi minyak sulingan pikeun gerbong anu teu nganggo kuda kuring.

    Tingalian anu nyebatkeun "… Leres ... jalma-jalma masih ngalakukeun éta?" 🙂

  2. 2

    Kuring terang naon anu anjeun hartosna, Tony. Google Feedreader leres-leres ngagentos langganan koran kuring. Kuring masih maca sababaraha majalah ... panginten dimana bakatna ngalih. Sareng kuring kacang buku. Atuh bau sareng raos tina kertas masih wajar pikeun kuring.

    Anu paling kuring sono nyaéta bakat, sanaos… éta anu kuring leres-leres nyobian ucapkeun. Kuring miharep wartawan ngarobah kana blogging langkung seueur (di luar koran anu aranjeunna damel). Nyatana, kuring resep ningali situs blogging 'disponsoran' kalayan wartawan asli anu henteu ngagaduhan wates pikeun dimana aranjeunna tiasa nyandak tulisanana.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.