Dagang IBM Smarter: Platform Sosial Sosial Canggih

asaplogo 300

Dagang Smarter IBM jasa parantos mekar pikeun perusahaan sareng sapinuhna nyoko kana strategi mobile sareng sosial. Tujuan tina Platform Analytics Sosial Canggih nyaéta pikeun ningkatkeun personalisasi ngamangpaatkeun kakuatan média sosial sareng data ageung.

Dagang IBM Smarter maju sosial analytics tambang platform sareng panén tapak suku sosial konsumén sareng ngahijikeun intél bisnis pikeun ngaladénan saran anu dipersonalisasi. Ngagabungkeun tapak sosial sareng hubungan sajarah konsumén nyayogikeun kasempetan duga pikeun nyandak kaputusan anu langkung nguntungkeun sareng ngamungkinkeun anjeun pikeun ngahubungkeun hubungan sareng konsumén.

Sorotan Platform Advanced Social Analytics:

  • Ngungkit tapak léngkah sosial konsumén pikeun ngabantosan nyiptakeun aliran pendapatan énggal sareng ningkatkeun penjualan sareng jual silang ku nyayogikeun tawaran promosi anu langkung dipersonalisasi.
  • Ningkatkeun kasatiaan sareng ngantisipasi kabutuhan konsumén ku nyarankeun produk anu dipercaya ku jaringan sosial konsumén.
  • Ningkatkeun wawasan produk sareng kapuasan pelanggan ku ulasan kasimpulan sareng analisis sentimen ditambang tina jaringan sosial.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.