ICanLocalize: Terjangkau Tarjamahkeun Situs Usaha Anjeun Pikeun Ngahontal Pamirsa Anyar

Jasa Tarjamahan ICanLocalize WordPress WPML

Agénsi abdi damel ngabantosan perusahaan anu aya hubunganana sareng bilingual ngawangun situsna, ngaoptimalkeun kanggo milarian, sareng ngembangkeun komunikasi pamasaran ka palangganna. Nalika aranjeunna gaduh situs WordPress anu saé, jalma-jalma anu ngawangun éta gumantung tarjamahan mesin pikeun pengunjung anu nyarios basa Spanyol. Aya tilu tantangan sareng tarjamahan mesin situs, sanaos:

  1. Dialék - Tarjamahan mesin Spanyol henteu ngémutan Méksiko basa nu dihiji tempat pangunjung na.
  2. hal istilah - Tarjamahan mesin henteu tiasa nampung médis khusus terminologi.
  3. Formalitas - Tarjamahanana, sanaos saé, sanés sifatna paguneman ... kabutuhan nalika nyarios sareng target audién klien ieu.

Pikeun nampung sadayana, urang kedah ngalangkungan tarjamahan mesin sareng nyewa jasa tarjamahan pikeun situs éta.

Jasa Tarjamahan WPML WordPress

jeung Plugin multibasa WPML sareng tema WordPress anu hébat (Salient) anu ngadukungna, kami tiasa ngararancang sareng nyebarkeun situs kalayan gampang teras ngagabungkeun Jasa Tarjamahan WPML pikeun narjamahkeun pinuh situs kalayan saé ICanLocalize urang jasa tarjamahan terintegrasi.

WPML - Tarjamahan WordPress

Jasa Tarjamahan Terpadu ICanLocalize

ICanLocalize nawarkeun layanan terpadu anu gancang, propésional, sareng meujeuhna. Aranjeunna nawiskeun langkung ti 2,000 panarjamah asli, asli anu damel di langkung ti 45 basa. Harga na jauh langkung handap tibatan agénsi tradisional anu ngan ukur nampi usaha ageung atanapi meryogikeun naon waé panyiapkeun akun manual.

Jasa Tarjamahan WPML terintegrasi sareng ICanLocalize

Ngagunakeun Dashboard Tarjamahan WPML anu terintegrasi sareng ICanLocalize, anjeun tiasa milih barang pikeun tarjamahan sareng nambihan kana keranjang tarjamahan. Jumlah kecap sareng biaya sacara otomatis diitung sareng ditagih kana kartu kiridit anjeun dina akun ICanLocalize anjeun. Tarjamahanana ngantri sareng otomatis diterbitkeun dina situs anjeun.

Jasa Tarjamahan WPML ngantri nganggo ICanLocalize

Kumisan ti situs WordPress anu diwangun ku WPML, ICanLocalize ogé tiasa narjamahkeun dokumén kantor, file PDF, parangkat lunak, aplikasi mobile, sareng téks pondok.

Ngadaptarkeun ICanLocalize

Panyingkepan: Kuring nganggo tautan afiliasi kuring pikeun ICanLocalize.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.