Naon Panjang Idéal tina… Sadayana?

panjang idéal

Naon hitungan karakter idéal pikeun tweet? Hiji tulisan Facebook? Pos Google+? Ayat? Hiji domain? Hashtag? Garis matuh? Tag judulna? Sakumaha seueur kecap anu optimal dina judul blog? Sabaraha kecap dina postingan LinkedIn? Hiji tulisan blog? Kumaha ngeunaan sabaraha lami pidéo Youtube anu optimal kedahna? Atanapi podcast? Ted Talk? Presentasi slaidare? Numutkeun ka Buffer, ieu pamanggihanna ngeunaan konténna dibagikeun pangseueurna.

  • Panjang optimal a tweet - 71 dugi ka 100 karakter
  • Panjang optimal a post Facebook - 40 karakter
  • Panjang optimal a Judul Google+ - 60 karakter maksimum
  • Lebar optimal a alinea - 40 dugi 55 karakter
  • Panjang optimal a ngaran domain - 8 karakter
  • Panjang optimal a tanda pager - 6 karakter
  • Panjang optimal hiji garis matéri email - 28 dugi 39 karakter
  • Panjang optimal hiji Tag judul SEO - 55 karakter
  • Panjang optimal a judul blog - 6 kecap
  • Panjang optimal a Tulisan LinkedIn - 25 kecap
  • Panjang optimal a blog Post - 1,600 kecap
  • Panjang optimal a Pidio Youtube - 3 menit
  • Panjang optimal a podcast - 22 menit
  • Panjang optimal tina presentasi - 18 menit
  • Panjang optimal a SlideShare - 61 slide
  • Ukuran optimal a Gambar Pinterest - 735px ku 1102px

Sumall jeung panyangga parantos nyobian ngajawab patarosan ieu ku nganalisis sajumlah data. Abdi pesimis nalika ngeunaan pendekatan umum sapertos ieu pikeun nganalisis data sareng, bari saur éta gambaran anu saé pikeun pamahaman paripolah sacara umum, kuring badé ngalawan nyetak lembar curang desktop sareng mimitian nganggo data ieu pikeun karajinan anjeun. eusi sorangan.

Naha?

Jujur pisan, analisis ieu ngajalankeun kuring kacangan kusabab aranjeunna nyababkeun pemasar sesat tina naon anu kedah aranjeunna lakukeun - ngaoptimalkeun kontén pikeun konsumén nyalira. Data dina analisis ieu teu nyarios nanaon tentang panyipta eusi, konvérsi, pajeulitna subjek, industri, pemirsa sareng tingkat perhatosan atanapi pendidikanana, alatna, atanapi bahkan naha tujuanana pikeun pasar, ngadidik, ngahibur atanapi sajuta faktor sanés anu tiasa mangaruhan paripolah pemirsa.

Abdi émut nalika jalma-jalma ngritik kontén kami kusabab teuing kecap, teras pondok teuing. Tapi publikasi kami ayeuna yuswa dasawarsa sareng ngadukung usaha berkembang di balik na. Abdi émut nalika urang ngamimitian podcast urang sareng jalma nyarios yén kami kacang pikeun ngalangkungan 30 menit ... tapi urang gaduh 3 juta dengekeun. Pasti, kuring resep pidéo 6 detik sapertos anu sanés… tapi kuring parantos nyandak kaputusan pameseran saatos nonton pidéo langkung sajam lilana.

Kieu naséhat kuring. Tulis judul anu narik perhatian sareng henteu fokus kana jumlah kecap. Tulis tulisan blog anu ngajelaskeun naon anu anjeun pikahoyong dina jumlah kecap anu anjeun pikaresepeun dina nyerat sareng pemirsa anjeun pikaresepeun maca. Rékam pidéo anu anjeun pikaresepeun sareng anu anjeun bangga - sareng anu ngadorong pemirsa pikeun ngalakukeun bisnis ku mérek anjeun. Tes langkung pondok ... sareng ngukur réspon na. Nguji langkung lami… sareng ngukur réspon. Anjeun bahkan mungkin hoyong ngarobih panjang pikeun ngagaduhan kombinasi duanana pondok sareng panjang pikeun ngahontal pemirsa anu béda.

Kalayan kecap sanés - lakukeun anu cocog pikeun anjeun sareng pemirsa, sanés sadayana dina wéb.

internét-mangrupakeun-kebon binatang-sumall-buffer-infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.