Idéntitas Tatarucingan dina Manajemén Data Palanggan

Solusi Idéntitas Konsumén

Krisis Identitas Konsumén

Dina mitologi Hindu, Rahwana, sarjana hébat, sareng raja setan, ngagaduhan sapuluh sirah, ngalambangkeun sagala rupa kakuatan sareng élmuna. Huluna henteu tiasa dirusak ku kamampuan morph sareng regrow. Dina perangna, Rama, déwa pendékar, sahingga kedah turun handapeun sirah Rahwana sareng ngarahkeun panah kana haté nyalira na pikeun meuncit anjeunna saé.

Di jaman modéren, konsumenna mirip sareng Rahwana, sanés dina hal desain jahatna tapi sababaraha idéntitasna. Panilitian nyatakeun yén rata-rata konsumén di Amérika Serikat ayeuna nyambung kana alat 3.64 Kalayan sumebarna sababaraha alat yuswa énggal sapertos panyatur pinter, pakean, bumi sambung, sareng mobil, sareng sajabana, diproyeksikeun yén anjeunna tiasa nyambung. saloba 20 alat dina waktos henteu jauh. Sapertos anu dilakukeun pikeun Rama, ieu mangrupikeun tantangan anu jelas pikeun pamasar jaman ayeuna - kumaha carana ngalangkungan labirin alat-alat ieu pikeun ngaidentipikasi sareng mikawanoh konsumén INJADI anjeunna tiasa tunggal, konsistén, sareng kontéks kontéks ngalangkungan titik-titik anu tiasa dipasihkeun.

Panilitian industri nunjukkeun yén ngan sakedik bagian tina usaha konsumén ayeuna tiasa sacara akurat ngaidentipikasi pemirsa - ku sabab éta munculna sareng gancang naékna solusi manajemén Idéntitas anu ngabantosan usaha ngabéréskeun idéntitas pemirsa kana identitas konsumén masing-masing sareng propil. Ukuran pasar solusi Identity diperkirakeun tumuh tina $ 900 Mn ayeuna janten langkung ti $ 2.6 Bn taun 2022, langkung ageung tibatan pertumbuhan Investasi Pamasaran Umum

A panganyarna Survey panilitian Winterberry nunjukkeun yén sakitar 50% usaha konsumén parantos ngarangsang fokus sareng rencana pikeun ningkatkeun inpormasi dina solusi Identity. Sedengkeun segmentasi sareng nargétkeun dina média anu mayar tetep janten kasus panggunaan anu dominan pikeun mérek konsumen, cross-device sareng personalisasi kanal plus pangukuran sareng atribusi dipiharep janten daerah fokus dina waktos anu caket.

Solusi Idéntitas: Baheula, ayeuna sareng ka hareup

Intina, tugas solusi résolusi idéntitas nyaéta pikeun teras-terasan ngumpulkeun data kagiatan pemirsa tina sumber sumber data, platform, sareng jasa anu béda pikeun nurunkeun kohesif, idéntitas omni-kanal sareng profil unggal anggota pemirsa. Nanging, pendekatanna parantos seueur dibobodo dugi ka saluran pamasaran platform sareng strategi idéntitas khusus. Basis data CRM salaku panjaga palanggan pihak pertama sareng inpormasi kontak parantos janten platform idéntitas utama pikeun aktip pamasaran langsung, utamina ngalangkungan email atanapi mail langsung.

Kalayan tumuhna méakkeun pamasaran digital, Platform Manajemén Data (DMPs) anu nyimpen data paripolah pemirsa digital pikeun utamina ngadukung kasus panggunaan mésér iklan tampilan janten terkenal. Nanging, patalina aranjeunna ayeuna dipertanyakan ku kebon dipager sapertos Facebook sareng Google nutup panto ka aranjeunna. Saluran pangaruh anu sanésna mangrupikeun platform data sélulér pikeun ngadukung perangkat mobile & lokasi dumasar lokasi.

Pikeun ngungkulan keterbatasan, multi-kanal anu dipegatkeun yén solusi Identity ayeuna sapertos basis data CRM atanapi DMP anu kakurung, pokusna ngalih ka solusi modéren anu muncul sapertos Platform Data Palanggan (CDPs) sareng Grafik Identitas. Ieu nawiskeun hasil ngahijikeun, cross-touchpoint sareng pendekatan omni-channel nuju résolusi idéntitas sareng ngahubungkeun, ngaktipkeun pandangan anu saé sacara harmonis, tunggal pikeun pamasar.

Manajemén Identitas Konsumén
Gambar i. Manajemén idéntitas palanggan mangrupikeun konci pikeun pamasaran kontekstual

Mékanika Resolusi Idéntitas

Tugas konci sistem résolusi idéntitas nyaéta terus-terusan ngumpulkeun data anu aya hubunganana sareng pemirsa tina sababaraha sumber sareng nempatkeun kana prosés anu lumangsung anu ngumbar, ngahasilkeun sareng ngamutahirkeun data ieu kana profil konsumen anu diskrit, anu teras dianggo ku bisnis pikeun sababaraha bentuk pamasaran atanapi aktip séjén.

Prosésna diwangun ku 3 léngkah konci:

  1. Manajemén Data - Ngawengku asupan sét data anu teu sami, boh idéntitas, sareng anu aya hubunganana sareng kagiatan, dituturkeun ku ngolah sareng neundeun data ieu kana Repositori anu teratur.
  2. Resolusi Idéntitas - Ieu mangrupikeun campuran anu penting sareng rumit tina prosés deterministik sareng probabilistik pikeun nurunkeun identifier, cocog, referensi silang, sareng ngahubungkeun kana idéntitas konsumén anu unik dituturkeun ku mékanisme validasi pikeun maksimalkeun pungsi akurasi prosés resolusi.
  3. Generasi profil konsumen - Ieu ngasosiasikeun sadayana identifier, atribut, sareng kagiatan kana hiji Grafik Identitas holistik konsumén, hiji jalma, atanapi rumah tangga.

Naon anu ngajantenkeun Solusi Manajemén Identitas Épéktip: 5 Mantra

  1. Pastikeun sistem Identity didahar ku data tina rupa-rupa sumber data. Henteu ngan ukur kagiatan alat tapi ogé aplikasi di tukang pikeun ngabantosan ngaliwat alat, cookie atanapi piksel sareng ngungkabkeun jalma saleresna di tukangeun aranjeunna sareng tingkah paripolahna.
  2. Salaku bagian tina manajemén data, pastikeun nohonan hak privasi konsumen sareng syarat patuh norma industri sapertos GDPR, CCPA jsb.
  3. Resolusi idéntitas kedah kalebet prosés pertandingan anu pasti dumasar kana aturan pikeun mastikeun akurasi tinggi kritis pikeun ngadukung kontékstual, papacangan pribadi dina kasus panggunaan pamasaran langsung
  4. Prosés deterministik kedah dilengkepan ku pembelajaran mesin anu didorong cocog probabilistik pikeun ngalegaan kumpulan data, sareng nyumponan sarat panggunaan kasus sapertos média sosial atanapi pamasaran iklan tampilan anu ngarepkeun langkung lega tapi kirang langkung 1: 1 personalisasi
  5. Profil konsumen anu dihasilkeun, dina bentuk grafik Idéntitas, bari ngagaduhan akurasi anu ditangtoskeun sareng waktosna, kedah ngalangkungan tautan ka pengenal sareng atribut ku kalebet wawasan anu dipikahoyong pikeun ngaktipkeun kasus panggunaan pamasaran sacara optimal.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.