Minuhan IDS: Gudang Fleksibel sareng Jasa Minuhan

ids minuhan indianapolis

Rada sababaraha taun ka pengker, kuring kedah wisata di Fasilitas IDS didieu di Midwest. Éta mangrupikeun pamuka panon pikeun kuring kusabab kuring henteu kantos ningali kamajuan anu kajantenan dina industri logistik, gudang sareng minuhan. Teruskeun gancang ka taun ieu sareng kuring ngagaduhan diskusi anu saé sareng wirausaha SMA dimana kuring ngabagi sareng aranjeunna ngeunaan industri ecommerce.

Jalma-jalma henteu sadar yén aya bisnis virtual anu dioperasikeun ayeuna dimana bisnisna bahkan henteu ngatur produkna. Aya perusahaan sapertos IDS, anu ngatur unggal aspék kéngingkeun produk ka palanggan anjeun (sareng balik upami aya pangasilan). Kirimanna katingali langsung tina pabrikan - tapi diteundeun régional ku IDS.

Pesenan dina situs pangecér urang langsung ka pusat minuhan dimana éta sacara saksama rangkep sareng dikirim ka palanggan. Ieu kamajuan anu luar biasa dina téknologi anu pangecér ageung atanapi alit anu dimangpaatkeun.

Pangecér ageung tiasa nyandak kauntungan tina IDS pikeun nyangga pertumbuhan atanapi paku musiman dina paménta. Pangecér leutik tiasa ngagunakeun IDS ti payun ka tukang pikeun sadaya gudang, distribusi, sareng pengembalianana. Ngaliwatan unggal tahap, IDS nyatakeun keterlibatan pikeun perusahaan.

Kusabab éta pendekatan inovatif sareng kalenturan staf sareng sistemna, IDS mangrupikeun nominasi sababaraha taun ka pengker di Indianapolis. Lokasi pusat Indianapolis di Midwest, iklim anu tiasa diprediksi, sareng biaya hirup murah dijantenkeun lokasi anu saé pikeun pusat pemenuhan sapertos kieu.

Salaku pamasar, penting pikeun urang mikawanoh yén bisnis éta mekar. Kanyataan yén anjeun tiasa mendesain spék sacara digital, parantos didamel di luar negeri, gudang di pusat, sareng ngadistribusikaeun tanpa perusahaan anu kantos némpél éta lumayan fenomenal sareng muka ton panto pikeun téknologi inovatif.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.