Internet Explorer Masih Top Pangotéktak pikeun Nempo Email

browsing ngurilingan

Jalma-jalma di Litmus parantos ngaluarkeun infographic ieu, Internet Explorer Masih Pilihan Top pikeun Email Dumasar Wéb. Kuring pikir éta salawasna janten kejutan pikeun urang dina industri online - anu ngagugulung Chrome sareng Safari, tapi urang sering kaleungitan saha waé klien kami sareng lingkungan perusahaan anu aranjeunna ayana. Ieu dimana IE seueur dilaksanakeun tanpa seueur teuing pilihan.

Pangguna email sareng wéb sadunya ngagaduhan aksés kana langkung seueur panyungsi tibatan sateuacanna. Browser anu aya anu aranjeunna kenal sareng cinta bersaing sareng pangotéktak anyar anu aranjeunna tiasa ngajajah. Janten, browser mana anu pikaresep ku pangguna? Naha aya bedana antara browsing email sareng browsing umum? Hayu urang tingali.

browser-preferences-infographic-940x2993

3 Komentar

  1. 1

    Kuring mendakan yén data ieu henteu sakumaha manpaat anjeun panginten. Éta nunjukkeun panginten yén jalma-jalma muka email dina padamelan dimana IE mangrupikeun hiji-hijina browser anu dipasang. Tapi data ieu henteu ngagaduhan hartos praktis anu gedé, sabab désainer wéb bakal ningali kana klien email sanés perambanna. HTML mangrupikeun format anu langkung ketat sareng sababaraha kali parobahan formatna antara hotmail sareng gmail tibatan Chrome kana IE, sahenteuna dina hartos email.

  2. 3

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.