Internet Explorer Ngémutan deui Kagunaan na

IE7 gaduh sababaraha kaunggulan anu hébat, tapi kuring ogé parantos nyerat naha kuring yakin éta kaleungitan pangsa pasar sareng frustasi pikeun pangguna rata-rata pikeun dianggo… khususna sistem menu anu bentang ka kénca sareng ka katuhu na jauh tina aplikasi.

Kuring nyerat perkawis IE7 sareng éta kagunaan anu pikasieuneun sakedik langkung sabulan katukang. Nembongan teh Tim IE parantos ngémutan deui stratégi na kalayan rilis perawatan IE7 anu bakal datang. Bar ménu ayeuna bakal ditingalikeun sacara standar.

Sateuacan anjeun pikir kuring ngepak-ngepak sorangan, anjeun kedah terang yén kuring am bagja yén IE kaluar tina wates normal sareng nyobian paradigma pangguna énggal. Masalahna kuring nyaéta kuring henteu yakin yén aranjeunna kantos nguji paradigma éta sateuacan ngaleupaskeun.

Saur kuring éta bakal janten strategi anu luar biasa pikeun tim pikeun ngenalkeun panganteur pita sareng fungsina 'Tombol Kantor' nyaéta, sakumaha anu abdi terang, léngkah anu hadé dina kagunaan dina Office 2007. Henteu ngan ukur ningkatkeun kagunaan browser, éta bakal ngabédakeun tina persaingan, ngenalkeun jalma kana antarmuka pita - panginten kéngingkeun sababaraha panerapan tambahan, sareng éta bakal nyandak produk Microsoft langkung saluyu sareng sésa kulawarga.

Tangtosna, kuring masih percanten yén panyungsi anu bakal ngiringan persaingan heula nyaéta pangotéktak anu ngenalkeun paling seueur komponén panganteur pangguna 'out of the box'. Tanpa sarat pikeun diunduh, upami kuring tiasa program dina datagrid, éditor HTML, komponén kalénder, manipulasi gambar ... kalayan tag sareng gaya xhtml kustom asli, kuring bakal ngembangkeun aplikasi pikeun panyungsi éta sateuacan anu sanés!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.