Upami ieu Maka Éta

ifttt

Pikirkeun sadaya hal anu anjeun tiasa laksanakeun upami anjeun tiasa ngahartikeun tugas naon waé salaku: nalika aya kajadian (ieu) maka laksanakeun anu sanés (éta). nu ieu bagian tina tugas nyaéta Pemicu. Sababaraha conto Pemicu nyaéta upami kuring di tag dina poto dina Facebook or lamun kuring tweet dina Twitter. nu yen bagian tina hiji tugas nyaéta aksi. Sababaraha conto Tindakan anu teras kirimkeun kuring pesen téks or teras ngadamel pesen status dina Facebook.

iftttIeu ideu anu ditukangeun Upami ieu Maka Éta, sistem anu saderhana saderhana pikeun ngajadikeun otomatis tugas ngalangkungan médium sedeng saluran. Sareng nalika anjeun nyiptakeun hal anu keren, anjeun tiasa ngabagi éta salaku resep (conto)!

Upami Ieu Maka Éta mangrupikeun gelombang aplikasi anu anyar anu ngahijikeun sareng Aplikasi Programming Interfaces tapi henteu meryogikeun pangalaman pemrograman. Kami bungah ningali ieu pencét pasar. Anu sanésna museur kana otomatis eusi nyaéta Tarpipe!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.