Tambahkeun Breaker Iframe kana Situs anjeun

breaker iframe

Réréncangan abdi sanés Kevin Mullett ngawartosan kuring nalika anjeunna diklik dina salah sahiji tautan kuring di Twitter, anjeunna dibawa ka situs abdi kalayan popup anu ageung sareng peringatan kode jahat. Éta cekap pikeun nyingsieunan sihung batur, janten kuring mimiti ngalakukeun pangujian. Anginna aya anu henteu leres-leres lepat sareng situs abdi - masalah éta tautan.

Tautan dina situs anu sanés ngahasilkeun toolbar di luhur anu ngadorong jalma pikeun ngeklik tautan jahat, bari ngamuat situs abdi dina iframe handapeunna. Kanggo kaseueuran jalma, éta tiasa ngagaduhan tampilan yén situs abdi nyebarkeun kode jahat. Jujur, kuring leres-leres nganggap hina situs naon waé anu ngamuat situs abdi dina iframe, janten kuring ngalakukeun naon waé anu bakal dilakukeun ku jalma gélo ... Kuring ngamuat pigura.

Kode na cukup saderhana. Tempatkeun garis kode ieu di bagian sirah halaman anjeun:

if (top !== self) top.location.href = self.location.href;

Nalika halaman dimuat ku bingkai toolbar, Javascript ngaéksekusi sareng upami halaman anjeun henteu nyandak sadaya browser, éta sacara harfiah alihan halaman janten halaman dina browser. Saé sareng gampang - sareng teu aya résiko deui anu katéwak dina sababaraha toolbar jahat!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.