Ngadamel Kampanye Twitter saderhana sareng IFTTT

ifttt ngajadwalkeun tweet

Enjing ieu urang dipasang ngeunaan Twitter sareng sababaraha nasihat hébat aranjeunna nyayogikeun bisnis. Salah sahiji potongan konci naséhat nyaéta ngamangpaatkeun rangkéan tweet pikeun ngagedékeun minat sareng ngamajukeun kontes atanapi acara. Upami anjeun henteu nganggo alat sapertos Hootsuite pikeun ngajadwalkeun tweet anjeun (éta tautan afiliasi kami), maka anjeun peryogi alternatip pikeun ngarencanakeun sareng ngajadwalkeun tweet anjeun.Hootsuite malah ngagaduhan uploader ageung sahingga anjeun tiasa ngarencanakeun Tweet anjeun dina Excel sareng unggah salaku file CSV!

Upami Ieu Maka Éta - IFTTT

Hiji alat gratis saderhana sareng kuat mantap di ditu IFTTT, Upami Ieu maka Éta. Aya hiji asup kaakal of gede resep di luar sana kanggo bisnis sareng pamasaran. Dina hal ieu, urang tiasa nganggo panjadwalkeun pikeun ngarencanakeun Tweet.

Pilih scheduler, atur tanggal anjeun, sareng tulis Tweet anjeun ... éta saderhana éta. Pastikeun kalebet tautan anu tiasa kaukur ku ngagunakeun bit.ly atanapi jasa anu sami. Kami gaduh panyiapan URL anu disingkat khusus di Hootsuite, ogé!).

resep-jadwal-tweet-resep

Aya dimana. Siapkeun saminggu atanapi langkung tina Tweet, panginten 2 dugi ka 3 sapoé, sareng anjeun kedah ngagaduhan kampanye Twitter anu dijadwalkeun. Hiji catetan: panjadwalkeun bakal memicu acara unggal taun ... janten pastikeun nganonaktifkeun resepna upami anjeun henteu ngarencanakeun ngayakeun kampanye unggal taun!

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.