Abdi SOB (Sareng Reueus Kana Éta)!

Depositphotos 9977791 s

SOB

Woohoo! Abdi SOB. Successful na Opinunjul Blog (ger). SOB mangrupikeun program anu saé dimimitian ku Liz Strauss di Blog anu suksés.

Henteu janten masalah upami anjeun blogger anu berpengalaman atanapi énggal ... Blog Suksés mangrupikeun sumber daya anu saé. Sareng saha anu tiasa ngabantah rasa Blog na dina SOBs? Sanes abdi!

Nuhun, Blog Suksés!

3 Komentar

  1. 1

    Hei Doug,
    Hatur nuhun pikeun nyangking inpormasi hébat pikeun jalma anu maca blog anjeun. Éta anu urang leres-leres butuhkeun. Éta anu ngajantenkeun anjeun SOB anu pangsaéna! Ayeuna kuring kedah ngadamel anjeun blogger BURUK. 🙂

  2. 2

    Kuring yakin kuring nganuhunkeun ieu sacara rutin ... Sareng ayeuna anjeun ngagaduhan penghargaan pikeun éta. Congrats.

  3. 3

    Catetan pikeun pamiarsa: Irlandia sareng kuring damel babarengan di Indianapolis Star. Panginten salah sahiji jalma anu paling cerdas sareng calik anu kuring kantos resep damel.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.