Abdi bogoh ka StumbleUpon

Screen Shot 2014 10 24 at PMN 1.49.28

Abdi resep ngabagi statistik ... janten didieu mangrupikeun segmen statistik tina ngarujuk sumber kana blog abdi di dieu. Salah sahiji barang anu anjeun bakal perhatoskeun nyaéta StumbleUpon gancang janten sumber rujukan anu saé pikeun situs abdi. Boh kuantitas sareng kualitas hits éta luar biasa, anjeun bakal nyatet yén seuseueurna pengunjung tetep langkung ti hiji halaman.

Referensi Google Analytics

StumbleUpon saderhana ngajadikeun éta saderhana pikeun marios situs. Kuring ngamangpaatkeun toolbar StumbleUpon di Firefox anu ngirim kuring ka halaman anu kuring resep, ngamungkinkeun kuring nyatakeun naha kuring resep atanapi henteu, ngamungkinkeun kuring pikeun marios halaman-halaman anu kuring parantos pilih JEUNG ngamungkinkeun kuring pikeun jaringan sareng jalma sanés anu anggo jasa. Wah!

Ironisna, anjeun kedah 'titajong' di situs aranjeunna. Aranjeunna masih peryogi Insinyur usability pikeun ngabantosan peta situs kaluar ... boh cara éta juara. Abdi resep pisan pikeun pengunjung anu nganteurkeun kuring, ogé fitur jaringan sareng bookmark anu hébat. Éta saderhana sareng enteng! Kuring ogé ngarepkeun yén aranjeunna bakal terus ngagedéan katégori na. Aranjeunna sakedik langkung saé tibatan Digg, tapi tetep tangguh pikeun bagean.

nganjang My StumbleUpon halaman. Dinten ieu anjeun bakal mendakan yén kuring 'kasumpingan' kana situs anu luar biasa ieu: Billy Harvey. Flash damel, navigasi dina situs, pangaruh tina ngarobah lokasi musik nalika anjeun nganapigasi…. Wow. Naon situs anu luar biasa! Anjeun tiasa resep atanapi henteu resep musikna (anjeunna nyanyi!). Abdi ngan kagum kana situs éta.

StumbleUpon

3 Komentar

  1. 1

    Salah sahiji tulisan kuring kénging Stumbled bari deui - saur kuring ngagaduhan anu siga 70-80 hits! Teuing adiktif pikeun rasa kuring ayeuna, sanaos 😛

  2. 2

    Hal anu lucu - Kuring mariksa stats blog kuring tadi wengi sareng perhatoskeun yén Stumbleupon parantos ngintunkeun 30 tamu anyar pikeun kuring. Pikeun kuring, éta ngagambarkeun 80% patalimarga kuring sadidinten - sareng kuring henteu kantos nguping ngeunaan Stumbleupon sateuacanna ... kedahna sabab anjeun numbu kuring kumaha. Teu tiasa hatur nuhun cukup, Doug, pikeun sadayana anu anjeun lakukeun. Tetep laksanakeun !! Cek na di mail (hee hee).

  3. 3

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.