Abdi Leungit tanpa Anjeunna

MacbookproKulitna lemes, soca herang, soantenna lemes ... aduh kumaha kuring sono ka anjeunna. Pasti, sakapeung anjeunna moal gugah énjing janten kuring pencét anjeunna ku blast tina hawa tiis... tapi nalika anjeunna masih, anjeunna masih.

Dinten ayeuna kuring tungtungna kedah ngantepkeun anjeunna angkat. Anjeunna angkat ka dokter. Mudah-mudahan aranjeunna tiasa ngalakukeun operasi saderhana sareng nyandakna deui dina panangan abdi.

Abdi kaleungitan tanpa anjeunna. Balik deui, MacBookPro!

Ka pamiarsa kuring. Punten sing sabar sareng kuring ... Abdi ngalaman waktos anu sesah ku témpé kuring, HP. Ngahiap.

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Hei Doug, anjeun nyimpen kiasan pikeun sababaraha tulisan deui, sareng kuring mimiti mikir yén aya kajadian antara anjeun duaan! Maksad abdi dina hartos nyata 🙂

    • 3

      Ha! Kuring kedah ngawartosan anjeun, AL… endah pisan kumaha urang ngatur kahirupan urang dina komputer laptop nalika bisnis urang! Kabeneran kuring ampir sadayana nyokong kana net dina hiji cara atanapi cara anu sanés - tapi sigana henteu merenah.

      Doug

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.