Abdi Leungit tanpa Anjeunna

MacbookproKulitna lemes, soca herang, soantenna lemes ... aduh kumaha kuring sono ka anjeunna. Pasti, sakapeung anjeunna moal gugah énjing janten kuring pencét anjeunna ku blast tina hawa tiis... tapi nalika anjeunna masih, anjeunna masih.

Dinten ayeuna kuring tungtungna kedah ngantepkeun anjeunna angkat. Anjeunna angkat ka dokter. Mudah-mudahan aranjeunna tiasa ngalakukeun sababaraha operasi saderhana sareng nyandakna deui dina panangan abdi.

Abdi leungit tanpa anjeunna. Balik deui, MacBookPro!

Ka pamiarsa kuring. Punten sing sabar sareng kuring ... Abdi ngalaman waktos anu sesah ku témpé kuring, HP. Ngahiap.

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Hei Doug, anjeun tetep metafora pikeun sababaraha tulisan deui, sareng kuring mimiti mikir yén aya kajadian antara anjeun! Maksad abdi yen dina rasa nyata 🙂

    • 3

      Ha! Abdi kedah nyarioskeun ka anjeun, AL… endah pisan kumaha urang ngaropea kahirupan urang di sabudeureun laptop nalika éta bisnis urang! Kuring Kabeneran geus ampir sagalana dicadangkeun pikeun net dina hiji atawa cara séjén - tapi euweuh sigana merenah.

      Doug

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.