Komprési Gambar Kedah Kedah Dipilarian, Mobile, Sareng Optimisasi Konversi

Komprési Gambar sareng Optimisasi

Nalika désainer grafis sareng fotografer ngaluarkeun gambar pamungkasna, aranjeunna biasana henteu dioptimalkeun pikeun ngirangan ukuran file. Komprési gambar sacara drastis tiasa ngirangan ukuran file gambar - bahkan 90% - tanpa ngirangan kualitas dina panon taranjang. Ngurangan ukuran file gambar tiasa gaduh sababaraha kaunggulan:

  • Langkung gancang Beban Kali - ngamuat halaman langkung gancang dipikaterang nyayogikeun pangalaman anu unggul pikeun pangguna anjeun dimana aranjeunna moal frustasi sareng bakal kalibet langkung lami sareng situs anjeun.
  • Ngaronjatkeun Peringkat Milarian Organik - Google resep situs anu langkung gancang, janten langkung seueur waktos anjeun tiasa memeres waktos beban situs anjeun, langkung saé!
  • Tingkat Konversi Ngaronjat - situs gancang ngarobah hadé!
  • Panempatan Koropak Langkung Hadé - upami anjeun nyoco gambar ageung tina situs anjeun kana email anjeun, éta tiasa nyorong anjeun kana folder sampah tibatan koropak.

Paduli klien, kuring sok neken sareng ngaoptimalkeun gambarna sareng ningali paningkatan dina kagancangan halaman, peringkat, waktos dina situs, sareng tingkat konvérsi. Éta saéstuna mangrupikeun salah sahiji cara paling gampang pikeun ngajalankeun optimalisasi sareng ngagaduhan imbalan anu hébat pikeun investasi.

Kumaha Ngaoptimalkeun Pamakéan Gambar

Aya sababaraha cara pikeun pinuh ngungkit gambar dina kontén anjeun.

  1. milih gambar hébat - seueur teuing jalma anu nganggap enteng pangaruh citra hébat pikeun nembangkeun pesen… naha éta mangrupikeun infographic (sapertos tulisan ieu), diagram, nyarios carita, jst.
  2. niiskeun gambar anjeun - aranjeunna dimuat bakal langkung gancang bari ngajaga kualitasna (kami nyarankeun Kraken sareng ngagaduhan plugin WordPress anu saé)
  3. Optimalkeun gambar anjeun nami file - anggo kecap konci deskriptif anu aya hubunganana sareng gambar sareng nganggo dash (sanés garis handap) antara kecap.
  4. Optimalkeun gambar anjeun judul - Judul ditindih dina panyungsi modéren sareng cara anu saé pikeun nyelapkeun panggilan-kanggo-aksi.
  5. Optimalkeun téks alternatip gambar anjeun (alt téks) - Téks alt dikembangkeun pikeun aksés, tapi cara anu sanés pikeun ngalebetkeun kecap konci anu aya hubunganana sareng gambar.
  6. link gambar anjeun - Kuring reuwas ku seueur jalmi anu damel atos ngalebetkeun gambar tapi nyéépkeun tautan anu tiasa dianggo pikeun ngiringan jalma tambahan kana halaman badarat atanapi ajakan-ajakan anu sanés.
  7. tambahkeun téks kana gambar anjeun - jalma sering tertarik kana gambar, nyayogikeun kasempetan pikeun tambahkeun téks anu aya hubunganana atanapi ajakan-to-aksi pikeun nyetir Dursasana anu langkung saé.
  8. Kalebet gambar dina gambar anjeun Sitemaps - urang nyarankeun Réngking matematika SEO upami anjeun dina WordPress.
  9. Ngamangpaatkeun daek ngadengekeun gambar - gambar dumasar-vektor sareng ngamangpaatkeun srcset pikeun nembongkeun sababaraha ukuran gambar anu dioptimalkeun, bakal ngamuat gambar langkung gancang dumasar kana unggal alat dumasar kana resolusi layar.
  10. Beban gambar anjeun ti a jaringan pangiriman eusi (CDN) - situs ieu ayana sacara geografis sareng bakal nyepetkeun pangiriman gambar anjeun ka pangotéktak pengunjung anjeun.

Pitunjuk Optimisasi Gambar Situs Wéb

Infographic komprehensif ieu ti WebsiteBuilderExpert, Pitunjuk Optimisasi Gambar Situs Wéb, ngalangkungan sagala kauntungan komprési gambar sareng optimalisasi - naha éta kritis, ciri format gambar, sareng undak-usuk dina optimalisasi gambar.

Pitunjuk Optimisasi Gambar Infographic

Platform Komprési Gambar Kraken

Upami anjeun hoyong jurus gancang dina waktos beban situs anjeun, henteu kedah katingal jauh ti Kraken, salah sahiji jasa pangsaéna dina internét! Kami parantos nyobian jasa gratis kapungkur - tapi grafik anu ageung kami sering ageung ukuran file pikeun jasa - anu mana waé anu ngéléhkeun tujuanana!

Kraken ngagaduhan antar wéb anu lengkep, API anu mantep, sareng - sukur - plugin WordPress! Pluginna ngamungkinkeun anjeun ngaoptimalkeun sacara otomatis nalika anjeun unggah ogé ngaoptimalkeun seueur gambar anu sanés anjeun kantos muatkeun. Hasilna lumayan endah:

kraken-wordpress-plugin

Sareng, upami anjeun agénsi, jasa Kraken nawiskeun sababaraha konci API supados anjeun tiasa nyambungkeun sajumlah klien kana jasa éta

Daptar Pikeun Kraken

Ngan ukur catetan, kami nganggo anu kami Tautan afiliasi Kraken dina tulisan ieu! Mudah-mudahan anjeun ngiringan sareng nguntungkeun manpaatna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.