Imagen: Toko, Atur, sareng Atur Pidéo sareng Eusi Média Beunghar dina DAM Tangkas ieu

Manajemén Aset Digital Imagen Go

Manajemén Aset DIgital (dam) platform parantos aya langkung ti dasawarsa, ngamungkinkeun perusahaan ageung nyimpen, ngatur, ngatur, sareng ngadistribusikaeun file média euyeub anu disatujuan ku merek. Ieu pidéo anu hadé ngeunaan kumaha Imagen ngabantosan mérek pikeun langkung ingest sareng ngatur asetna:

Imagen nawiskeun dua produk DAM:

Imagen Go

Platform manajemén aset digital lincah pikeun nyimpen sareng ngatur sadaya pidéo sareng kontén média euyeub anjeun. Diaksés tina jarak jauh tina alat naon waé anu nyambung pikeun anjeun méré tag, ngabagi, nyatet, sareng seueur deui.

Fitur Imagen Go kalebet:

  • panyimpenan - sered tur teundeun unggah file atanapi folder tina alat anu nyambung dimana anjeun tiasa méré tag, nyatet, sareng seueur deui.
  • neangan - maluruh gancang sareng akurat anu ngabantosan tim kreatif anjeun atanapi klien pikeun gampang mendakan aset anu dipilari.
  • Méré Tag otomatis - nyéépkeun waktos kirang nganggo tagging AI anu ngajantenkeun langkung gampang milarian eusi ku milarian kecap konci anu saderhana.
  • gawe babarengan - Undang tim pikeun kolaborasi, marios, ngawartosan, sareng nyatujuan kontén. Anjeun bahkan tiasa nyirian-khusus daérah khusus dina pidéo sareng gambar.

Ngurangan beban manajemén file, nganggo deui aset langkung épisién, nganteurkeun kampanye langkung gancang, sareng mastikeun konsistén merek.

Percobaan Imagen Go Gratis

Imagen Pro

Fokus kana perusahaan olahraga sareng média, Imagen Pro mangrupikeun platform manajemén pidéo anu cerdas anu ngabantosan anjeun pikeun ngatur kontén kompléks anjeun, nempatkeun anjeun sacara kendali. Nyimpen, mendakan, ningali, ngadistribusikaeun sareng ngatur kontén anjeun kalayan gampang, sareng muka konci nilai, ti mérek anjeun dugi ka garis handap anjeun. 

Fitur Imagen Pro Kalebet:

  • Toko - Pidéo, gambar, audio, dokumén, sareng tulisan média sosial diarsipkeun aman, gampang diakses.  
  • Manggih - Ngakses arsip média anjeun kalayan gampang. Ingest intuitif sareng alat manajemén hartosna portopolio anjeun dikelompokeun, diindéks, sareng siap diputer.
  • View - Imagen Pro pas pisan kana bisnis anjeun. Optimalkeun pangalaman pangguna pikeun pemirsa khusus anjeun. Ngaropea platform, ngahasilkeun pendapatan, sareng ningkatkeun pangasilan dina investasi di arsip anjeun. 
  • ngurus - Buka konci poténsi pidéo anjeun ku alat manajemén calakan anu ngamungkinkeun anjeun ngendalikeun, ngatur, ngabagi, nganalisis sareng ngarasi arsip anjeun. 
  • Sebaran - Naha anjeun nonton dina paménta, streaming langsung, atanapi nganteurkeun file siap-siap, Imagen Pro ngahubungkeun pemirsa sareng eusi anu diperyogikeun - kalayan kagancangan.

Imagen ogé nawiskeun fitur anu beunghar API pikeun ngahijikeun pinuh produkna kana platform perusahaan anjeun.

Percobaan Imagen Go Gratis

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.