Ngarekam kanggo iMovie nganggo Kaméra Wéb sareng Mikropon Béda

iMovie Kalayan Mikropon Anu Béda

Ieu salah sahiji tulisan anu paling populér di Martech Zone salaku usaha sareng individu anu nyebarkeun strategi kontén pidéo pikeun ngawangun wibawa online sareng nyetir kalebet bisnisna. Sanaos iMovie tiasa janten salah sahiji platform anu paling populér pikeun ngédit pidéo kusabab gampang dianggo, éta sanés salah sahiji platform éditan pidéo anu paling mantep.

Sareng, urang sadayana terang yén ngarékam audio tina kaméra laptop atanapi kaméra wéb mangrupikeun latihan anu pikasieuneun sabab nyandak sagala jinis noise latar anu teu perlu. Ngagaduhan mikropon anu hébat bakal ngabédakeun sadaya pidéo anjeun. Di kantor kuring, kuring nganggo Audio-Technica AT2020 Cardioid Condenser Studio XLR Mikropon nyambung ka a Behringer XLR kana USB Pra-amp. Éta ngahasilkeun audio anu euyeub sareng naon waé latar tukang sora sapertos jarakna jauh.

Pikeun pidéo kuring, kuring gaduh Logitech BRIO Ultra HD Wéb. Henteu ngan ukur dirékam dina 4k, éta ogé ngagaduhan seueur pangaluyuan anu tiasa dilakukeun kana pidéo pikeun nyaluyukeun kana lingkungan anjeun.

iMovie Teu Ngadukung Wéb Pisah sareng Sumber Audio!

iMovie lumayan kawates - ngan ukur ngamungkinkeun anjeun ngarékam ti FaceTime nganggo kaméra alat internal anjeun. Malah anu langkung parah, anjeun moal tiasa ngarekam tina alat audio anu sanés… anu leres pisan matak uih.

Atanapi tiasa?

Ecamm Live Virtual Camera Henteu!

Ngagunakeun sababaraha perangkat lunak anu luar biasa disebut Ecamm Hirup, éta leres pisan mungkin. Ecamm Live ngamungkinkeun anjeun ngahurungkeun a kaméra virtual dina OSX anu teras tiasa dianggo dina iMovie salaku sumber.

Seuneu na Ecamm Hirup sareng anjeun tiasa ngarobih sadaya setélan pidéo anjeun, nambihan overlay, sareng ogé peta alat audio anjeun ... dina hal ieu, kuring ngarahkeun kana Behringer XLR ka preamp USB anu mikropon Audio Technica kuring nyambung.

Sumber Pidéo Ecamm Langsung

Pas anjeun gaduh vidéo sareng audio anu anjeun pikahoyong, pencét tombol Impor Pidéo tina Kaméra (panah ka handap) dina iMovie:

Impor Pidéo Tina Kaméra

Sareng éta ... ayeuna anjeun tiasa ngarékam pidéo anjeun langsung kana proyék iMovie anjeun ku milih éta Ecamm Live Virtual Camera salaku sumberna!

Sumber Kaméra Virtual Ecamm Live di iMovie

Upami anjeun hoyong serius kalayan pidéo sareng audio anjeun, Ecamm Live kedahna! Ngeunaan hiji-hijina downsidena nyaéta kuring parantos merhatoskeun sababaraha aplikasi, sapertos Microsoft Teams, tong ngaidentipikasi salaku kaméra ... tapi kuring yakin éta masalah Microsoft sanés masalah Ecamm Live

Mésér Ecamm Live Dinten!

Panyingkepan: Kuring nganggo tautan afiliasi kuring pikeun perangkat keras sareng parangkat lunak Ecamm Live sapanjang tulisan ieu.

3 Komentar

  1. 1

    Hatur nuhun pikeun ngabagi tulisan anu saé ieu, Douglas! abdi tiasa nganggo ieu dina rékaman hareup kuring. Sateuacanna, kuring nuju ngarékam nganggo record-screen.com sabab kuring henteu terang naon alat anu pangsaéna pikeun ngarékam pidéo sapertos pilem sareng nganggo webcam. Hiji hal anu goréng nyaéta kuring henteu terang kumaha ngagunakeun iMovie. Tapi hatur nuhun, kuring bakal nuturkeun paréntah anjeun. hatur nuhun pisan!

  2. 2

    Ecamm disada sapertos parangkat lunak anu saé, tapi harga éta ngan ukur pikaseurieun. 16 dolar sabulan kanggo vérsi anu langkung mirah ngan ukur édan.

    • 3

      Mungguh, kuring henteu satuju sareng mikir éta nilai anu saé. Aranjeunna ogé saé pisan pikeun ngajaga sareng sadaya parobihan audio sareng pidéo sareng OSX. Ngan 2 sén kuring.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.