9 Statistik Pangaruh Pangalaman Pamaké Handphone

pangalaman pangguna mobile ux

Naha anjeun kantos milarian halaman wéb anjeun dina Google sareng ningali éta Mobile-Friendly tag dina éta? Google malah ngagaduhan halaman tés ramah-sélulér dimana anjeun tiasa ningali masalah dina situs anjeun. Mangrupikeun tés anu saé pikeun nganalisis unsur-unsur sareng pastikeun yén aranjeunna jarak sareng katingali. Mobile-friendly anu teu mobile dioptimalkeun, sanaos. Éta ngan ukur garis dasar sareng henteu ningali paripolah pangguna sélulér dina situs anjeun.

Unggal pamilik bisnis modéren moal lami deui pilihan - anjeun kedah ngagaduhan ayana online sélulér anu kuat, sanés ngan ukur pikeun ngabantosan konsumén sélulér anjeun, tapi pikeun dipendakan ku aranjeunna tiheula! Rahul Alim, CustomCreatives.com

A situs web responsif éta parantos dioptimalkeun pikeun pangguna sélulér ngagaduhan kaunggulan anu luar biasa. Mimiti, pangguna anu ngadatangan duanana ngalangkungan desktop sareng mobile bakal gaduh pangalaman anu sami, ngamungkinkeun aranjeunna pikeun nganapigasi sareng mendakan inpormasi anu aranjeunna peryogikeun kalayan gampang. Kadua, mérekna bakal cocog kalayan saé. Katilu, situs éta tiasa dimuat gancang ... tibatan ngarahkeun deui patalimarga, CSS ngalakukeun angkat anu beurat.

Naha nyéépkeun waktos dina optimalisasi sélulér? Ieu 9 statistik anu ngabuktikeun pangasilan dina ngaoptimalkeun pangalaman sélulér anjeun:

  • 33% tina sadaya penjualan poténsial gagal nalika halaman wéb bisnis henteu dioptimalkeun pikeun ponsel
  • 40% jalma bakal milarian situs anu sanés upami hasilna anu munggaran henteu dioptimalkeun pikeun ponsel
  • 45% jalma umur 18-20 nganggo smartphone pikeun milarian online unggal dinten
  • 80% konsumén ngalengkepan atleast sababaraha balanja na via smartphone unggal bulan
  • 67% sadaya pamilik telepon sélulér nganggo telepon pinterna pikeun ngajalajah wéb
  • 25% pangguna internét di Amérika Serikat ngan ukur aksés kana wéb ngalangkungan alat sélulér
  • 61% konsumén gaduh opini anu langkung saé pikeun perusahaan anu gaduh pangalaman seluler anu saé
  • 57% jalma moal nyarankeun usaha upami ngagaduhan situs sélulér kirang ti nyukupan
  • 70% sadaya pamilarian anu tiasa ditingali sacara online ngarahkeun konsumén nyandak tindakan dina sajam

Pangalaman Pamaké Handphone (UX)

2 Komentar

  1. 1

    Seems like much of this data dates back to 2013-2014 (pretty stale for such a fast-paced, ever changing technology landscape). Any more recent statistics?

  2. 2

    Hey Douglas, Mobile presence is must for any business, truly said. It not only increases the target market and facilitates them but also can be best to acquire new users to be found by them on the first place. As any business must be customer-centric to succeed, mobile-friendly websites are must in the world becoming digital day-by -day. Thanks much!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.