Pangaruh Mikro-Momen dina Perjalanan Konsumén

momen mikro

Tren pamasaran panas anu urang parantos ngamimitian ngadangu langkung seueur ngeunaan mikro-moment. Momen-momen ayeuna mangaruhan paripolah sareng ekspektasi pembeli, sareng aranjeunna ngarobah cara konsumén balanja di industri.

Tapi naon anu saleresna momen-mikro? Ku naon cara aranjeunna ngawangun perjalanan konsumen?

Penting pikeun ngarti kumaha pisan anyar ideu mikro-moment aya dina dunya pamasaran digital. Pikir ku Google ngakibatkeun muatan dina nalungtik cara téknologi smartphone merevolusikeun rohangan pamasaran digital.

Laksanakeun pamilarian google dina mikro-moment, sareng anjeun bakal mendakan éta kajantenan nalika jalma réfléktif:

Hurungkeun ka alat - beuki smartphone - pikeun nimpah peryogi diajar naon-naon, nonton naon-naon, atanapi mésér hal. Aranjeunna mangrupikeun momen anu beunghar maksud nalika kaputusan didamel sareng karesep ngawangun.

Ayeuna urang terang naon mikro-moment, kumaha urang salaku pemodal ngamangpaatkeun ieu panyungsi sareng ngagulung telepon sélér mana waé? Jenis mikro-momen naon anu kedah urang perhatoskeun? Siga Douglas Karr disebatkeun sateuacanna, aya opat jinis mikro-moment:

  1. Abdi hoyong terang moments
  2. Abdi hoyong angkat moments
  3. Abdi hoyong ngalakukeun moments
  4. Abdi hoyong mésér moments

Ngajaga archetypes mikro-moment ieu dina pikiran nalika kalibet ku konsumén nampilkeun usaha anu cerdas kasempetan pikeun ngabédakeun dirina ngalangkungan pangalaman pribadi anu nawiskeun inpormasi anu aya hubunganana.

Hayu urang dilegakeun sakedik hal dina unggal bisnis peryogi kauninga pikeun ngartos kumaha ngagunakeun mikro-moment pikeun kauntungan maranéhna.

Konsumén Hoyong Milarian Inpormasi Gancang sareng Akurat.

Pamakéna ngagaduhan sadaya inpormasi di dunya leres-leres aya di ujung jari na. Nalika aranjeunna ngalihkeun ka alatna pikeun diajar, nonton, atanapi ngagaleuh, aranjeunna henteu hoyong waktos-waktos ngagali kanggo mendakan naon anu dipilari atanapi kedah naroskeun kaabsahan sumberna.

Teu percanten ka abdi?

Hayu urang nganggo sababaraha padamel urang di PERQ sakumaha conto. Parusahaan urang chock-pinuh ku kalapa, jalma aktif anu resep tetep séhat ngaliwatan kabugaran sareng olahraga. Kuring parantos langkung aub sareng angkat beurat.

Hiji dinten di gym, ningali tukang angkat beurat di sakuriling kuring, kuring sadar yén pikeun ningkatkeun performa kuring dina lift overhead, kuring panginten tiasa mésér sabungkus pigeulang. Abdi nyandak telepon abdi langsung di ditu sareng mimitian milari jinis bungkus pigeulang anu pangsaéna pikeun pemula. Seueur anu ngan saukur iklan pikeun mérek tinangtu atanapi jinis program kabugaran anu tangtu, janten kuring ngalangkungan situs-situs éta pikeun peringkat anu langkung bernuansa sareng ulasan ku ahli industri.

Éta ngan ukur nunjukkeun yén konsumén hoyong inpormasi anu akurat geuwat. Eusi halaman wéb anjeun sareng SEO badé janten faktor anu mutuskeun naha halaman wéb anjeun nyayogikeun hasil anu relevan salami mikro-moment konsumen, sareng naha konsumen moal ngajaga Dursasana anu berkepanjangan. Penting pisan pikeun mastikeun yén inpormasi anu anjeun pasihkeun akurat.

Usaha Kedah Hadir pikeun Konsumén nalika Mikro-Momen Lumangsung

Perjalanan konsumén nuju dibentuk deui ku paripolah sareng harapan anu énggal. Ieu nyababkeun kabutuhan touchpoints mikro-dioptimalkeun énggal sareng pamasaran digital pikeun ngahubungi jalma-jalma dina istilahna iraha, dimana, sareng kumaha aranjeunna ngalangkungan perjalanan.

Salah saurang deui karyawan urang mangrupikeun petinju anu gemet sareng aya di pasar pikeun pelatih énggal taun ka tukang. Hayu urang nyarios anjeunna milarian palatih tinju, Indianapolis, sareng hasilna narik puluhan calon pelatih. Dibikeun jadwalna anu sibuk, anjeunna teu bade ngantosan di sakitar kanggo milarian momen anu sepi pikeun nyauran unggal palatih dina daptar éta. Jalma-jalma butuh kamampuan pikeun nyaring hasilna. Dina hal ieu, aranjeunna nuju nyaring ngan ukur pelatih dina radius lima mil sareng ngan ukur pelatih anu sayogi dina Salasa sareng Kemis. Sakali anjeunna mendakan palatih anu cocog, anjeunna panginten hoyong kamampuan nyandak kuis anu cocog sareng kapribadian ningali instruktur naon anu paling dipikaresep pikeun anjeunna; atanapi, anjeunna panginten hoyong ngeusian formulir kontak kalayan waktos-waktos khusus anjeunna tiasa dihubungi.

Tingali kumaha perluna yén bisnis nyayogikeun pangalaman pangguna anu intuitif pikeun konsumén dina waktos mikro? Kanyataan, tokoh, sareng statis anu lalu aya dina jandéla nalika ngeunaan momen-mikro. Paripolah konsumen dina momen-momen ieu teu tiasa diprediksi sareng ngan ukur disetir ku kabutuhanna dina waktos anu ditangtoskeun.

Pikeun bisnis pikeun ngamangpaatkeun kabutuhan unik ieu, pangalaman halaman wéb kedah pikaresepeun, intuitif, sareng gampang dipendakan. Babaturan urang di CBT News dijumlahkeun paling saé nalika aranjeunna ngadesek pemirsa pikeun ngadamel halaman wéb kalayan halaman anu jelas dilabélan, tawaran anu gampang dipanggihan, tawaran khusus, sareng gambar produk anu saé kualitas kalayan déskripsi anu jero.

Hal-hal sapertos bentuk statik sareng live chat kedah ngagaduhan kamampuan pikeun konsumén naroskeun patarosan anu khusus sareng nampi waleran anu tepat waktuna. Sanaos kitu, bentuk statis jarang nyayogikeun kamampuan pikeun konsumén pikeun ngobrol dua arah sareng mérek.

Singketna, usaha kedah tiasa sapinuhna kalibet sareng konsumén pikeun nyayogikeun palanggan ku sadayana anu diperyogikeun pikeun nyandak kaputusan jual beuli.

Dursasana mekar Nalika Merk Anjeun Tiasa Nyarios Carita na

Momen-momen henteu biasana hartosna yén konsumén hoyong mésér naon-naon. Langkung sering tibatan henteu, konsumén ngan saukur milari inpormasi.

Nalika éta kaayaan, usaha sareng mérek kedah mikawanoh ieu salaku kasempetan pikeun nyayogikeun inpormasi sareng, sakaligus, nunjukkeun saha aranjeunna sareng naon nangtungna bisnisna. Aranjeunna kedah nyaritakeun carita mérek na kusabab cariosan mangrupikeun cara anu paling kuat pikeun konsumén pikeun nyambung sareng mérek.

Hubspot remen ngadukung pentingna caritaan nalika ngeunaan mérek ngahubungkeun sareng konsuménna. Nunjukkeun kunaon bisnis ngalakukeun naon anu aranjeunna lakukeun ngalangkungan cariosan anu maénkeun pikeun alam bawaan manusa kedah milari carita dina naon waé anu aranjeunna tingali sareng lakukeun. Merek anu méréskeun caritaanna ogé nyaéta nyayogikeun titik sentuh instan pikeun konsumén pikeun nyambung sareng aranjeunna sareng teras nyambungkeun sareng aranjeunna ngalangkungan tiap tahap dina perjalanan mésérna.

Ku ngasupan kapribadianna kana pangalaman konsumén sareng aranjeunna, mérek tiasa ngajantenkeun dirina nyalira dina pikiran konsumen. Ngadamel kesan anu saé tungtungna tiasa nyababkeun konsumén deui kana situsna nalika waktosna badé mésér.

storytelling nambahan transparansi sareng kabuka ngeunaan bisnis atanapi mérek. Ku ngagaduhan caritaanana leres, merek ngawangun kahadéan dina mikro-moment aranjeunna.

Émut: Mikro-moméntum tiasa Ditindak

Upami anjeun masihan palanggan pangalaman anu saé pisan dina momen mikro na, aranjeunna panginten tiasa langsung ngagaleuh. Laju jeung épisiénsi nyaéta urutan poé.

Ieu conto anu saé: Réréncangan damel kuring Felicia aya di gym hiji dinten nalika anjeunna sadar yén pikeun maksimalkeun pungsi latihanana, anjeunna peryogi dorongan pikeun nutrisi na. Anjeunna online pikeun toko vitamin bari kaluar ti kamar ganti, sareng pencét meuli dina kanistis bubuk suplemen.

Momen-momen sapertos kitu kajadian samilyar kali per dinten, sareng usaha sareng mérek kedah tetep relevan pikeun ngamangpaatkeun éta. Kusabab aranjeunna didorong ku aksi, mikro-moméntum nyayogikeun kasempetan ka usaha pikeun nganggo pangalaman anu béda pikeun nunjukkeun dimana konsumén aya dina perjalanan. Tingali kumaha mikro-moméntum ngawangun tradisional perjalanan konsumen?

Aranjeunna nungtut supaya usaha sacara lengkep ngaji tapak lacak digitalna dina sadaya tahapan prosés mésér supados aranjeunna tiasa ngaréspon kabutuhan konsumen sacara real-time.

Momen-momen hartosna yén bisnis kedah lincah sareng proaktif ngeunaan jinis eusi sareng pangalaman anu aranjeunna pasang dina halaman wébna, sareng eusi sareng pangalaman tiasa ngajantenkeun hubungan anu bermakna antara bisnis sareng konsumén.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.