Radius Pangaruh: Mitra, Afiliasi, Média sareng Manajemén Tag

radius pangaruh

Pangaruh Radius ngamungkinkeun merek digital sareng agénsi pikeun ngamaksimalkeun balikna méakkeun iklan ngalangkungan saluran digital, seluler sareng offline. Téknologi pamasaran SaaS aranjeunna ngamungkinkeun para pemasar ngagaduhan tunggal analytics tingali kana sagala usaha pamasaran ku ngumpulkeun data perjalanan konsumen granular sareng biaya pamasaran.

Pangaruh Radius Suite Produk kaasup

  • Mitra Manajer - ngajadikeun otomatis program apiliasi sareng pasangan anjeun. Ngurangan biaya transaksi anjeun sareng naekeun ROI bari ningkatkeun skalabilitas, wawasan analitik, sareng kontrol.
  • Tag Manajer - manajemén tag di sadaya saluran — kalebet mobile.
  • Media Manajer - hub data terpusat pikeun streamlining ngalaporkeun multi-kanal sareng kéngingkeun wawasan ngeunaan nilai anu disumbangkeun ku masing-masing sumber, sareng akurat ngukur balik kana méakkeun iklan (ROAS).
  • Mobile App Tracker - Ngahijikeun hiji SDK sareng persis ngalacak sadaya pamasangan sélulér sareng kajadian dina-aplikasi ti sadayana mitra.
  • Inbound Telepon Tracker - Lacak sadaya aktipitas inbound call sapertos klik, dina hiji platform. Ngajadikeun otomatis alur kerja, kaasup kontrak mitra sareng pamayaran.
  • PasarPlace - panggihan sareng sambungkeun panerbit sareng apiliasi ngalangkungan algoritma pamilarian Impact Radius.

Ngaliwatan otomatis prosés pamasaran kritis sareng pangiriman sacara real-time tina wawasan ngalaporkeun visual, Pangaruh Radius ngadorong pendapatan pikeun perusahaan global sapertos American Airlines, Cabela's, Shutterstock, Tommy Hilfiger sareng Wayfair.

2 Komentar

  1. 1

    Entong percanten kana platform pamasaran afiliasi ieu. Kuring ngarujuk pamilik situs wéb pikeun mésér rencana di MaxCDN sareng kuring nampi komisi anu dibayar dina 3 bulan. Kuring ngalengkepan sadaya bentuk anu diperyogikeun ku platform pamasaran afiliasi MaxCDN, Impact Radius 3 sasih sateuacan mayarna. Kuring budgeted earnings abdi mayar tagihan abdi. Saatos 3 bulan nalika pamayaran kedah dilakukeun, tim kauanganna ngaluarkeun masalah yén nomer routing kuring henteu sah. Naha masalah nomer routing ieu teu acan kajawab 3 sababaraha bulan kapengker dimana telat pamayaran tiasa dicegah? Naha ngangkat masalah éta nalika kuring ngarepkeun artos anu kuring hasilkeun pikeun mayar tagihan kuring parah? Ieu jelas cacad / lalawora dina bagian tina sistem Dampak Radius. Kuring kungsi 2 minggu argumen kalayan rojongan customer maranéhanana, ngusulkeun aranjeunna ngagunakeun métode béda anu dipikawanoh bisa dipake pikeun akun kuring sarta eta sumping ka titik dimana kuring ngahubungi kapala Dampak Radius na pernah meunang balesan ti aranjeunna. Kuring ogé nyieun kontak langsung ka MaxCDN jeung sirah maranéhanana pikeun ménta tulung maranéhanana salaku Kuring geus exhausted sadaya pilihan mah gaduh jeung Dampak Radius, Kuring geus leungit kapercayaan di maranehna jeung kaayaan maranéhanana ngan méré kuring leuwih stress. Kuring pernah meunang pitulung ti MaxCDN. Kalayan sagala usaha ieu, kuring ngan leungit waktu jeung masihan kuring jadi loba stress. Sareng kuring kaleungitan artos kusabab hukuman dina telat mayar tagihan. Kasalahan kuring nyaéta kuring percanten ka aranjeunna yén aranjeunna bakal mayar.

    • 2

      Sigana saolah-olah aranjeunna tiasa ngagunakeun validasi pamariksaan dina prosésna, tapi kuring henteu yakin yén kuring bakal nyarios yén aranjeunna henteu tiasa dipercaya nalika anjeun ngalebetkeun inpormasi rute anu salah. Kami parantos damel sareng aranjeunna sareng henteu ningali masalah anu sami.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.