Pangaruh Solusi Bayaran Aman dina Balanja Online

solusi pamayaran ecommerce aman

Nalika ngeunaan balanja online, paripolah balanja leres-leres turun kana sababaraha unsur kritis:

  1. kahayang - naha pangguna peryogi atanapi hoyong barang anu badé dijual online.
  2. harga - naha biaya barang henteu atanapi diungkulan ku kahoyong éta.
  3. barang - naha produk éta henteu sakumaha anu diiklankeun, kalayan ulasan sering ngabantosan kaputusan.
  4. kapercayaan - naha vendor anu anjeun mésér tiasa dipercaya… ti pamayaran, dugi ka pangiriman, ka pengembalian, sareng sajabana.

Sieun balanja online parantos diungkulan sababaraha taun ka pengker, bahkan tina alat sélulérna. Nanging, rata-rata tingkat pembuangan karanjang nyaéta 68.63%, nyayogikeun langkung seueur kasempetan pikeun padagang e-commerce ngaoptimalkeun sareng ningkatkeun pangalaman online na. Anu balanja UK rata-rata nyéépkeun rata-rata £ 1247.12 (langkung ti $ 1,550 AS) dina 2015 sareng jumlah éta terus ningkat!

Tangtosna, henteu unggal tamu anu nempatkeun produk dina karanjang kedah dianggap janten anu mésér. Kuring sering angkat ka situs balanja kanggo nambihan daptar barang kanggo ningali total jumlah pajak sareng pengirimanna ... maka kuring bakal datang deui saat anggaran na aya sareng mésér anu saleresna. Tapi dina tingkat ninggali éta, seueur anu ngan ukur kusabab henteu mendakan situs éta dipercaya.

Konsumén hoyong prosés pamayaran anu aman, gancang sareng saderhana, sakumaha ditetélakeun dina infographic animasi di handap ieu. Hindarkeun masalah ngeunaan kaamanan pamayaran sareng pamariksaan anu panjang sareng ngabingungkeun, sareng pamustunganana milih gateway pembayaran anu kuat pikeun bisnis online anjeun anu bakal ngabantosan balanja anu bagja! Pariksa infographic Total Processing di handap, The Shopper Online's Saga: Milarian Solusi Pembayaran Aman.

Dina akar na nyaeta anjeun pamrosésan pamayaran. Upami konsumen mimiti parios dina situs énggal sareng henteu raoseun éta dipercaya atanapi rumit teuing, aranjeunna moal résiko nuliskeun inpo kartu kiriditna. Nyatana, kaprihatinan ngeunaan kaamanan pamayaran ngahasilkeun 15% tina karanjang balanja ditilar dina situs ecommerce. Aranjeunna bakal ninggali sareng mendakan produk na dina situs sanés. Situs pesaing anjeun panginten langkung mahal ... tapi upami aranjeunna langkung raoseun, aranjeunna moal kabeuratan mayar sababaraha dolar tambahan.

Total Processing nunjuk kaluar 4 fitur konci anu ngadamel gateway pembayaran anu kuat

  1. Gerbang pamayaran nyayogikeun nasabah lega Asép Sunandar Sunarya ti pilihan pamayaran.
  2. Gerbang pamayaran nyayogikeun padagang sareng susunan pakakas ningkatkeun transaksi pikeun ngalegaan tawaran.
  3. Gerbang pamayaran parantos kuat manajemén résiko sareng ngawadahan panipuan salaku pondasi platform na.
  4. Gerbang pamayaran teraskeun ngaleupaskeun tawaran anyar éta tetep sareng ngarobah transaksi online.

Solusi Pamayaran Aman

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.