6 Konci Pikeun Suksés Palayanan Palanggan Ngagunakeun Média Sosial

Palayanan Palanggan Sucess sareng Média Sosial
Waktu maca: 2 menit

Urang bagi statistik ngeunaan kamekaran palayanan pelanggan nganggo média sosial, sareng infographic ieu nyandak sakedik deui, nyayogikeun 6 tombol anu béda pikeun perusahaan anjeun dilebetkeun pikeun mastikeun kasuksesan. Jasa palanggan Lousy tiasa derail pamasaran anjeun, jadi éta penting pikeun marketer ngawaskeun sentimen sareng waktos réspon liwat média sosial.

Dina hiji survey JD Power langkung ti 23,000 konsumén online, 67% réspondén ngalaporkeun parantos ngahubungi perusahaan ngalangkungan média sosial pikeun dukungan. Nanging, ayana dina média sosial nyalira henteu cekap. Pikeun ngamangpaatkeunana sacara épéktip, bisnis kedah ati-ati kana kumaha aranjeunna ngupingkeun, sareng anu langkung penting, kumaha résponna. Outsourcing Global

Ieu mangrupikeun 6 konci, per infographic Tips Top pikeun Ngamangpaatkeun Media Sosial dina Palayanan Palanggan, ti Global Outsourcing:

  1. Milih anu Pangsaéna Platform Média Sosial éta Pas Kabutuhan Bisnis Anjeun - kami duta besar Agorapulse anu kuring nyarankeun pisan ka organisasi ageung sareng alit. Platform nampilkeun interaksi anjeun seueur sapertos koropak, ngamungkinkeun perusahaan pikeun ngajawab atanapi utusan ngawalon masalah épéktip.
  2. Mantau Perkawis Sosial - konsumén sareng prospek bakal nyebatkeun anjeun dina média sosial tanpa méré tag anjeun atanapi nyarios langsung ka anjeun. Penting pikeun anjeun nganggo platform dimana anjeun tiasa waspada nalika anjeun disebatkeun tetep payun tina masalah layanan palanggan. Ieu fitur anu saé pikeun Agorapulse, ngomong-ngomong.
  3. nganggo Nada Katuhu Sora Konsistén - réspon sassy henteu ditarjamahkeun sacara online ogé, janten pastikeun pikeun ngaréspon réspon anjeun sareng pamundut anu badé dilakukeun. Tim anjeun kedah paduli ... sareng katingalina siga aranjeunna paduli ... janten anjeun henteu dititénan atanapi dikritik tambahan tina jaringan sosial individu éta.
  4. Inget Do's and Don'ts of Media Sosial - tong mopohokeun, mupus atanapi nyumputkeun koméntar, janten pertahanan, ngiringan troll, atanapi ngabahekeun konsumén ku seueur teuing inpormasi. Ngahaturkeun nuhun ka aranjeunna anu parantos ngaluarkeun masalah kana perhatian anjeun, ngaku perhatosanna, sareng nyungkeun hapunten tina kasulitan éta. Pangpangna, pastikeun anjeun tiasa kéngingkeun résolusi anu ngajantenkeun pelanggan senang.
  5. Ngamangpaatkeun a Base pangaweruh - 91% konsumén online nyarios yén aranjeunna bakal nganggo pangkalan informasi onling upami éta sayogi sareng diluyukeun sareng kabutuhanna  Tweet Ieu! Basis Pangetahuan tiasa ngirangan tikét pangrojong, nganteurkeun hasilna langkung gancang, sareng ngajagi konsumén senang.
  6. Terang Iraha Ngaluarkeun Isu Offline - forum umum sapertos média sosial panginten sanés janten tempat anu pangsaéna pikeun konsumén anu kesel sareng masalah anu rumit. Henteu umum pikeun naroskeun ka pelanggan pikeun nuturkeun anjeun, sambung sareng aranjeunna ngalangkungan pesen langsung, sareng mindahkeun paguneman sacara offline ngalangkungan telepon atanapi tatap muka dimana anjeun tiasa ngabantosan aranjeunna langkung éfisién.

 

6 Konci Pikeun Suksés Palanggan Ngagunakeun Média Sosial

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.