8 Strategi Pikeun Ngaronjatkeun Éféktivitas Penjualan Anjeun

jualan prospek

Peuting ieu, kuring nuju ngémbalan sapédah sareng batur sapagawean sareng antara kaméra sareng puffs kami nuju ngabahas rutinitas penjualan pikeun bisnis urang. Kami duaan leres-leres satuju yén kurangna disiplin anu dilarapkeun pikeun penjualan urang ngahambat kadua perusahaan urang. Produk parangkat lunak na narik industri sareng ukuran khusus, janten anjeunna parantos terang saha prospekna. Usaha kuring langkung alit, tapi kami fokus pisan kana klien konci anu khusus anu tiasa nguntungkeun tina jangkauan kami dina situs ieu ogé kaahlian kami dina industri. Duka tah, duanana urang ngagaduhan daptar udagan anu parantos ngempelkeun lebu.

Teu ilahar. Perusahaan tanpa tenaga kerja terorganisir sareng staf anu akuntabel sering nempatkeun penjualan dugi ka aranjeunna hoyong pisan jual. Sareng kaputusan éta tiasa nyababkeun sababaraha hubungan pelanggan anu dahsyat sareng sono ekspektasi antara klien anu peryogi sareng perusahaan anu peryogi artos.

Salah sahiji léngkah anu paling penting sareng awal dina penjualan nyaéta prospék - anu mangrupikeun prosés pikeun nyayogikeun kalungguhan anu parantos nunjukkeun kahayang pikeun nyandak kaputusan pameseran. Léngkah ieu penting dina nutup transaksi sareng sapertos kitu, kedah dilaksanakeun tepat waktu sareng leres pikeun mastikeun kasuksesan. Kanyataanna, statistik nyebutkeun yén anu ngajual munggaran anu tiasa ngahontal anu nyandak kaputusan ngagaduhan 74% kasempetan pikeun meunang perjanjian upami aranjeunna ngatur pikeun netepkeun visi pameseran. Garret Norris, Palatih Bisnis Sydney

Palatih Bisnis Sydney, konsultan Australia sareng spesialis penjualan, pamasaran, sareng pembinaan, ngembangkeun infographic komprehensif ieu, Cara Pikeun Prospék Langkung Épéktip, Anu ngaluarkeun 8 strategi pikeun ningkatkeun efektivitas prospek penjualan anjeun:

  1. Turutan jadwal anu saluyu kalayan waktos sadidinten disisihkeun unggal énjing sareng jadwal mingguan.
  2. Fokus, pokus, sareng pokus dina palaksanaan rencana anjeun.
  3. Ngalaksanakeun téknik anu béda jeung ngukur hasil masing-masing pikeun nangtoskeun dimana anjeun kéngingkeun paling pangaruh.
  4. Ngadamel skrip prospek sareng uji coba verbiage anu béda pikeun ningali naon anu paling mangaruhan. Salawasna aktip ngadangukeun pikeun mastikeun réspon anjeun aya dina udagan sareng paguneman.
  5. Janten panyadia solusi anu saé ku ngaku tantangan sareng kabutuhan klien anjeun sareng nyayogikeun aranjeunna ku solusi… teras teraskeun kanggo mastikeun kasuksésan na.
  6. Prakték nelepon haneut ku nyambungkeun online sateuacan ngadamel telepon aduh offline janten anjeun wawuh nalika anjeun ngahontal dina telepon.
  7. Ngadegkeun diri salaku pamimpin pamikiran ku mastikeun anjeun gaduh artikel industri dina situs anu berwibawa sareng terbitan. Ieu bakal nyayogikeun prospek kalayan kesan anu hébat nalika nalungtik anjeun ogé perusahaan.
  8. Nyaho yén prospecting henteu payu, éta mangrupikeun kasempetan pikeun berinteraksi sareng lead, mastikeun yén aranjeunna mumpuni, sareng ngamimitian perjalanan ngalangkungan corong penjualan anjeun.

Infographic hébat anu urang bade nerapkeun geuwat ka ningkatkeun prospék penjualan urang sorangan efektivitas!

strategi prospek penjualan

 

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.