Ngagunakeun Tés Otomatis pikeun Ngaronjatkeun Pangalaman Salesforce

Penjual Accelq

Tetep payun tina parobihan gancang sareng iterasi dina platform perusahaan ageung, sapertos Salesforce, tiasa nangtang. Tapi Salesforce na AccelQ anu damel babarengan pikeun mapag tantangan éta.

Ngagunakeun platform manajemén kualitas lincah tina AccelQ, anu terintegrasi pageuh sareng Salesforce, sacara nyata ngagancangkeun sareng ningkatkeun kualitas sékrési Salesforce hiji organisasi. AccelQ mangrupikeun perusahaan platform kolaborasi anu tiasa dianggo pikeun ngajadikeun otomatis, ngatur, ngaéksekusi, sareng ngalacak uji coba Salesforce.

AccelQ mangrupikeun hiji-hijina platform otomatisasi tés sareng manajemén anu kadaptar dina Salesforce AppExchange. Nyatana, sababaraha palanggan perusahaan Salesforce ngajantenkeun AccelQ, dipasihan nilai anu dibangkitkeun pikeun ngaoptimalkeun siklus pelepasan Salesforce na. AccelQ ngaliwat prosés évaluasi anu ketat pikeun didaptarkeun di Salesforce AppExchange. Nyatana, sababaraha palanggan perusahaan Salesforce ngajantenkeun AccelQ, dipasihan nilai anu dibangkitkeun pikeun ngaoptimalkeun siklus pelepasan Salesforce na. 

Platform Manajemén Tés lengkep

AccelQ mangrupikeun platform manajemén tés anu lengkep anu ngabantosan perusahaan pikeun nganteurkeun palaksanaan Salesforce anu kualitas. Di host dina awan, AccelQ langkung gancang sareng gampang diatur tibatan Provar atanapi Selenium. 

Alat ayeuna anu nyobian ngajadikeun otomatis uji coba Salesforce henteu hasil sabab henteu tiasa nyandak sudut pandang bisnis. Sareng aranjeunna bahkan gagal pikeun nanganan panganteur pangguna dinamis Salesforce sareng elemen na. AccelQ leres-leres saderhana, ngajadikeun otomatis, sareng ngagancangkeun automasi uji Salesforce kalayan Salesforce Universe na anu tos diwangun, solusi khusus AccelQ pikeun ngadukung ékosistem Salesforce produk.

Salesforce tiasa lumayan rumit kalayan kontén wéb na anu dinamis, iframes, sareng Visualforce, pikeun sawatara ngaran, ditambah ku kabutuhan pikeun ngadukung édisi Kilat sareng Klasik Salesforce. AccelQ lancar nanganan sadayana pajeulitna ieu dina otomatisasi no-kode saderhana anu sayogi dina awan. Siklus palaksanaan sareng pelepasan parantos sacara gancang ngagancangkeun basis pelanggan Salesforce AccelQ bari nganteurkeun kualitas anu langkung luhur pikeun bisnis dina biaya anu langkung handap. 

Suite uji Salesforce tina AccelQ nanganan perencanaan uji coba dumasar-modul atanapi perobihan, éksékusi, sareng pelacakan kalayan rencana anu tos dikonfigurasi. Éta ngamungkinkeun perusahaan ngalacak kasus uji anu dieksekusi kalayan pandangan prosés bisnis sareng ngamungkinkeun siklus validasi gancang kalayan parobihan konfigurasi anu lumangsung dina implementasi Salesforce na.

Salesforce Content Pack ngagancangkeun automatisasi uji Salesforce sareng Salesforce Universe anu parantos ditangtoskeun, otomatisasi basa alamiah anu teu nganggo kode, sareng kamampuan analisis dampak parobihan otomatis. Perusahaan tiasa ngahontal langkung 3x percepatan dina fase jaminan kualitas tina implementasi Salesforce.

Otomatisasi Tés sareng Manajemén

AccelQ nawiskeun uji coba otomatis anu gancang-gancang sareng gampang, sapertos Salesforce. Éta nyayogikeun:

  • Modél visual ngeunaan palaksanaan Salesforce perusahaan sareng prosés bisnis
  • Otomatisasi no-code éta saderhana sareng kuat
  • Perencanaan tés anu cerdas sareng éksékusi awan diaktipkeun kalayan integrasi kontinyu
  • Manajemén tés anu komprehensif kalayan dilacak pikeun sadayana aset uji
  • Dasbor lincah pikeun ngalacak éksékusi sareng ngalaporkeun lengkep

Ogé, AccelQ ngalengkepan Selenium pikeun perusahaan anu badé ngajadikeun otomatis uji coba aplikasi Salesforce na sareng Selenium, utamina nalika tés sacara manual nyalira henteu tiasa nutupan syarat uji coba pikeun uji régrési. 

Aplikasi anu diwangun dina Salesforce lumayan rumit sareng tiasa nangtang pikeun diuji ku Selenium. AccelQ ngamungkinkeun panguji ngahasilkeun kasus uji pikeun Salesforce kalayan gampang sareng ningkatkeun kakuatan Selenium, ngajantenkeun éta dipercaya, scalable, sareng hemat biaya.

Studi Kasus Tés Salesforce Salesforce

Hiji konsumén Salesforce ngaktipkeun pangguna bisnis Salesforce-na nganggo komprehensif, kamampuan uji coba otomatis dina-sprint ti AccelQ

Palanggan, perusahaan inpormasi, data, sareng pangukuran global anu berbasis di Inggris, hoyong ningkatkeun pangalaman pangguna ogé kualitas sareng kapinteran sistem manajemen hubungan pelanggan Salesforce na. Palaksanaan Salesforce ieu penting pikeun bisnis, tapi dina kaayaan normal, tés régrési bakal nyéépkeun seueur sumber daya.

Janten nasabah hoyong:

  • Otomatiskeun prosés prosés bisnis dina genep modul Salesforce anu sanés
  • Nanganan kompleksitas kadali Penjualan Salesforce pikeun interaksi otomatis
  • Ngurangan tés manual tina sababaraha dinten ka sababaraha jam
  • Épéktip nungkulan pigura anu dihasilkeun sacara dinamis sareng bersarang di Salesforce sareng hindarkeun overhead pangropéa
  • Aktipkeun tim bisnis pikeun ngalakukeun otomatisasi langsung

Kauntungan bisnis tina AccelQ, kalebet:

  • Langkung gancang, Kaluaran Salesforce anu langkung saé
  • Usaha uji manual multi-dinten diréduksi janten sababaraha jam régrési otomatis
  • Pangirangan anu penting dina biaya sareng usaha
  • Modularitas ngamungkinkeun pamekaran pikeun prosés prosés otomatis bisnis anu langkung nganggo 80 persén panggunaan deui
  • Tim uji anu diaktipkeun mendesain sareng ngembangkeun otomatisasi babarengan sareng palaksanaan fitur anyar
  • Kaunggulan téknis kalayan manpaat anu berkelanjutan
  • Élmu prakték pangsaéna sareng prinsip desain pikeun konsistén ngungkulan masalah periferal sareng kalacak 

Tés Salesforce sareng otomatisasi peryogi langkung tangkas kusabab dikompréskeun sareng siklus palaksanaan. Kamampuan AccelQ sacara unik diungkit ku aset otomasi tés anu siap dianggo kalayan henteu aya kompléks téknis sareng overhead. Kalayan AccelQ, perusahaan tiasa nguatkeun pangguna bisnis sareng pemangku kapentingan sanésna sareng kéngingkeun pisibilitas lengkep kana kualitas palaksanaan Salesforce na.

Percobaan Gratis tina AccelQ pikeun Salesforce

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.