6 Cara anu Sinyal Sosial Ningkatkeun Paringkat

Sinyal Sosial

Sinyal sosial ngagambarkeun interaksi, sapertos retweet, likes, sareng votes, pangguna média sosial kalayan mérek anjeun, anu nunjukkeun popularitas sareng kualitas na pikeun mesin pencari. Google, Bing, Yahoo, sareng mesin pencari sanésna nganggo algoritma anu tangtu pikeun tangtoskeun peringkat hasil pamilarian. Pangaruh aktual sinyal sosial kana hasil tina algoritma nyaéta tebakan saha waé, sabab algoritma mesin pencari dijagaan ngalangkungan perjanjian non-panyingkepan. Nanging, média sosial henteu diragukeun mangrupikeun cara anu paling épéktip pikeun ngamajukeun kontén dina internét, naha tulisan blogna, buku, pidéo, jasa, atanapi kontén anu sanés, kalayan pilihan pikeun pemirsa anjeun atanapi konsumén pikeun meunteun jasa atanapi ngabagi konténna babaturanana, ngalangkungan tombol bagi. Ieu sababaraha cara kumaha sinyal sosial ningkatkeun réngking:

Jumlah Pengikut Media Sosial

Jumlah jalma anu nuturkeun merk anjeun dina média sosial nunjukkeun indikasi anjeun pikeun mesin pencari. Upami anjeun gaduh seueur pengikut, mesin pencari bakal mikawanoh éta sareng éta bakal mangaruhan kana réngking anjeun dina hasil teangan. Faktor kontributor sanés anu aya hubunganana sareng média sosial nyaéta jumlah saham atanapi retweet anu dicandak ku merk anjeun, sabab jumlah saham anu ageung naekeun pangunjung kana situs anjeun.

Backlinks

Mesin pencari ogé mikawanoh sareng tumut kana jumlah na kualitas backlinks nalika réngking hasil pamilarian. Backlinks nyaéta tautan dina halaman wéb sanés anu nuju kana halaman anjeun. Langkung dipercaya sareng aya hubunganana sareng halaman wéb na, langkung saé kualitas backlinks anjeun.

Ulasan anu saé

Tinjauan nunjukkeun kapuasan konsumén anjeun kana jasa atanapi barang anu anjeun pasihkeun, sareng sapertos kitu, relevan pikeun sagala rupa bisnis. Maka, upami anjeun gaduh bisnis, anjeun kedah ngalebetkeun sistem tinjauan dina halaman wéb anjeun, kumargi ulasan anu saé bakal nyumbang kana halaman anjeun pikeun peringkat anu hadé ku mesin pencari. Anjeun ogé kedah ngémutan situs wéb anu ngahususkeun dina nyayogikeun inpormasi ngeunaan ulasan pelanggan, sabab ulasan anu saé pikeun situs anu kawéntar sapertos éta ogé bakal ningkatkeun peringkat anjeun.

Kumaha Ngaronjatkeun Sinyal Sosial anjeun?

Upami anjeun milari ningkatkeun jajaran milarian ku ningkatkeun sinyal sosial, panginten anjeun kedah nimbangkeun ngiring salah sahiji seueur agénsi anu nawiskeun jasa aranjeunna online, sapertos Dalapan Klién pikeun nyieun kampanye sosial pikeun anjeun. Eusi kualitas luhur sareng ngahibur penting pisan pikeun interaksi positip. Sakali eusina leres, anjeun ogé kedah pastikeun éta mendakan tempatna dina feed berita média sosial, ku ngeposkeun rutin, atanapi masihan insentif pikeun ngabagi kontén anjeun, sapertos hadiah berkala. Éta ogé penting pikeun dicatet yén situs média sosial anu béda tiasa nyayogikeun anjeun ngahasilkeun macem-macem jinis kontén supados aya dina sadayana.

Tarif Bouncing Rendah

Upami jalma anu nganjang halaman wéb anjeun ogé nyéépkeun sababaraha waktos dina browsing na atanapi maca kontén, éta hartosna eusi anu anjeun sayogi relevan. Di sisi anu sanésna, jalma-jalma langsung balik kana hasil pamilarianna saatos diklik dina halaman anjeun nunjukkeun anu sabalikna. Laju mumbul handap sareng langkung seueur waktos pikeun ngotéktak eusi wéb anjeun bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun peringkat langkung saé tibatan pesaing anjeun.

Hasil Pribadi

Nalika jalma meunteun, marios, atanapi resep bisnis atanapi jasa anjeun online, sigana halaman wéb anjeun ogé bakal muncul sakumaha disarankeun pikeun babaturan jalma éta kumargi seueur situs média sosial nganggo hasil anu dipersonalisasi pikeun nunjukkeun eusi pangguna na anu babaturanana resep. Ku ngajantenkeun eusi anjeun pikaresepeun sareng interaktif anjeun tiasa nganggo pangaruh kaskade ieu pikeun ningkatkeun ayana mérek anjeun online.

Pamilarian Pilarian

Ayana online anu langkung ageung tina hasil mérek anjeun dina langkung seueur jalma anu milari dina mesin pencari. Pamundut pamilarian sering kalebet nami mérek anjeun bakal nyumbang kana hal éta sakumaha relevan sareng dipercaya, anu dina gilirannana ngahasilkeun mesin pencari pikeun milarian halaman wéb anjeun langkung saé dina hasil pamilarian pikeun kontén anu sami sareng anu anjeun pasihkeun, sanaos mérek anjeun henteu kalebetkeun kana pamundut pamilarian. Salaku conto, upami perusahaan anjeun ngurus instrumen musik, sajumlah ageung maluruh sapertos "/ nami toko anjeun / gitar" bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun peringkat anu langkung saé nalika jalma milarian "toko gitar online".

Sanaos teu aya jawaban anu pasti kana patarosan ngeunaan cara naon sareng sabaraha tingkat sinyal sosial mangaruhan kana réngking halaman wéb anjeun dina hasil pamilarian, korélasi teu langsung antara popularitas dina média sosial sareng réngking cukup jelas. Ieu alesan naha perusahaan nempatkeun usaha anu cukup kana perencanaan sareng ngalaksanakeun pamasaran média sosial. Barina ogé, sanaos sinyal sosial henteu naekeun réngking anjeun, média sosial bakal tetep janten salah sahiji cara anu paling saé pikeun ngajantenkeun perusahaan anjeun sayogi sareng gampang dipendakan sacara online, sareng ngamajukeun kontén anjeun ka pemirsa global anu tuwuh.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.