Kagunaan: Ningkatkeun Pangaruh tina Iklan Média Sosial Anjeun

Kagunaan

Kana waktosna, para pamasar parantos ngembangkeun metode unik sareng inovatif pikeun ngahasilkeun lead. Tapi iklan online tetep ngajaga posisi dominan di pasar. Ulikan Appssavvy, "Indéks Kegiatan Sosial - Ngukur Éféktivitas Iklan Sosial" anu dilakukeun dina bulan April 2011, ngungkabkeun yén iklan diintegrasikeun kana kagiatan sosial anu sumebar di buruan sosial, aplikasi, sareng situs wéb 11 kali langkung épéktip tibatan pamilarian anu dibayar, sareng dua kali épéktip sakumaha média euyeub.

Iklan Internét tradisional, dina média sosial atanapi tempat sanésna, mangrupikeun iklan kotak atanapi spanduk. Sedengkeun épéktip mimitina, iklan sapertos ayeuna ngahasilkeun CPM anu lemah sareng parantos turun dina épéktipitas mangtaun-taun. Polling Harris Interactive taun 2010 ngungkabkeun yén 43 persén pangguna internét malire iklan spanduk. Ieu sabagean kusabab kanyataan yén pangguna jaringan sosial gaduh kirang waktos (sareng bentang perhatian!) Pikeun ngahaturanan ka iklan, anu aranjeunna anggap salaku selingan.

Appssavvy nyoba mastikeun yén iklan média sosial nganteurkeun ROI séhat kalayan pendekatan anyar pikeun iklan online.

Adtivity ku Appssavvy mangrupikeun platform téknologi iklan dumasar kagiatan anu tiasa kaukur anu ngamungkinkeun para pemasar pikeun muka konci kasempetan iklan anyar tibatan ngan saukur mésér rohangan dina inventaris anu aya.

Platform Adtivity pastikeun yén pangguna tetep resep kana iklanna. Éta ngalacak kalakuan pangguna sareng nganteurkeun iklan nalika pangguna istirahat di tengah kagiatan. Éta ogé mastikeun yén iklan éta ngahijikeun kana pangalaman sacara umum. Kalayan kecap séjén, éta nunjukkeun iklan anu aya hubunganana, pastikeun yén iklanna aya hubunganana sareng kagiatan anu dipikaresep ku pangguna, sareng nyobian henteu ngaganggu pangguna.

Ningkatkeun Épéktipitas Iklan Media Sosial ku Kabiasaan | Martech Zone

Pemasar ngagaduhan wawasan kana efektivitas iklanna liwat métrik kampanye, analytics sareng panalungtikan anu disayogikeun ku Adtivity.

Kanggo inpormasi lengkep, harga, atanapi pikeun ngamimitian nerbitkeun iklan nganggo Adtivity, mangga buka:  http://appssavvy.com/#contact.

One comment

  1. 1

    Leres. Hal-hal anu teras-terasan robih sareng SM sareng saé pisan anjeun ngatur kiat anu mangpaat pikeun ngungkit parobihan sareng ningkatkeun efektivitas SMA.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.