Ningkatkeun Kinerja Magento sareng Hasil Usaha Anjeun

klaster

Magento diaku salaku platform e-commerce top, ngawasa dugi ka sapertilu sadaya situs web ritel online. Dasar pangguna sareng jaringan pangembang anu masif na nyiptakeun ékosistem dimana, tanpa seueur kaahlian téknis, ampir saha waé tiasa kéngingkeun situs e-commerce sareng gancang jalan.

Nanging, aya kakurangan: Magento tiasa beurat sareng laun upami henteu dioptimalkeun leres. Ieu tiasa janten turn-off nyata pikeun palanggan anu gancang ayeuna anu ngarepkeun waktos réspon gancang tina situs wéb anu aranjeunna didatangan. Nyatana, numutkeun a survey panganyarna ti Clustrix, 50 persén individu bakal balanja di tempat sanés upami halaman wéb lalaunan ngamuat halaman.

Permintaan anu ningkat pikeun gancang halaman wéb parantos ngalih ningkatkeun kinerja Magento ka luhur daptar pikeun kaseueuran pamekar propésional. Hayu urang tingali tilu cara perusahaan tiasa ningkatkeun kinerja platform Magento na.

Ngurangan pamundut

Jumlah komponén dina kaca tinangtu gaduh pangaruh signifikan dina waktos réspon. Langkung seueur komponén masing-masing, langkung seueur file individu anu kedah dicandak ku web server pikeun pangguna. Ngagabungkeun sababaraha file JavaScript sareng CSS bakal ngirangan seueur jumlah pamundut anu kedah dilakukeun unggal halaman, sahingga nyirorotna waktos beban halaman. Idéalna, langkung saé pikeun ngaleutikan jumlah data anu kedah ditampilkeun situs anjeun pikeun tiap halaman-tampilan - ukuran total tina pamundut halaman. Tapi, sanajan éta tetep sami, ngirangan jumlah komponén sareng pamundut file bakal aya pamutahiran kinerja anu nyata.

Nerapkeun Jaringan Pangiriman Kandungan (CDN)

Jaringan Pangiriman Eusi ngamungkinkeun anjeun offload gambar situs anjeun sareng kontén statik sanésna ka pusat data anu caket ka konsumén anjeun. Ngurangan jarak perjalanan hartosna eusi bakal langkung gancang. Sacara sakaligus, ku mareuman-muatan eusi anjeun tina basis data halaman wéb, anjeun sumberdaya gratis-up pikeun ngamungkinkeun para pangguna langkung babarengan, kalayan waktos-tanggepan halaman anu langkung saé. Server database anjeun tiasa dianggo saé sareng épisién nalika tiasa tetep fokus dina nyiptakeun, ngapdet, mastikeun sareng ngarengsekeun transaksi. Hosting read-only dina database anjeun nyiptakeun beban anu teu perlu teu kedah dilawan sareng bottleneck pikeun situs e-commerce lalu lintas tinggi.

Konpigurasikeun leres pangladen database anjeun

Magento ngadamel patarosan anu sami sareng sérver database unggal halaman ditingali, sanaos henteu seueur parobihan dina pamundut ieu langkung waktos. Data kedah dicandak tina disk atanapi média panyimpenan, diurutkeun sareng dimanipulasi, teras dipulangkeun ka klien. Hasilna: teuleum dina pagelaran. MySQL nawiskeun parameter konfigurasi bawaan anu disebat query_cache_size anu nyarios ka server MySQL pikeun nyimpen hasil pamundut dina mémori, anu langkung gancang tibatan aksés tina disk.

Ngurangan pamundut, nerapkeun CDN sareng ngonpigurasikeun sérver database MySQL, kedah ningkatkeun kinerja Magento; kumaha ogé masih aya seueur usaha anu tiasa ngaoptimalkeun kinerja situs sacara umum. Pikeun ngalakukeunana pangurus situs e-commerce kedah ngaevaluasi deui yén backend database MySQL lengkep. Ieu conto nalika skala MySQL pencét témbok:

magento kinerja MySQL

(Re) Peunteun Basis Data anjeun

Seueur situs e-commerce anyar mimitina nganggo database MySQL. Éta databés anu parantos diuji waktos pikeun situs-situs alit. Di dinya aya masalahna. Basis data MySQL ngagaduhan watesna. Seueur basis data MySQL henteu tiasa ngatosan tuntutan anu gancang tina halaman wéb e-commerce anu gancang, sanaos kinerja Magento anu dioptimalkeun. Sedengkeun situs anu nganggo MySQL tiasa skala sacara gampang tina nol dugi ka 200,000 pangguna, aranjeunna tiasa tersedak nalika skala tina 200,000 dugi 300,000 pangguna sabab ngan saukur teu tiasa skala sacara bertambah ku beban. Sareng urang sadayana terang, upami halaman wéb henteu tiasa ngadukung perdagangan kusabab basis data anu lepat, garis handap bisnis bakal sangsara.

  • Mertimbangkeun solusi anyar - Kabeneran, aya solusina: basis data NewSQL ngajaga konsép hubungan SQL tapi nambihan komponén kinerja, skalabilitas sareng kasadiaan anu leungit tina MySQL. Basis data NewSQL ngamungkinkeun bisnis pikeun ngahontal kinerja anu diperyogikeun pikeun aplikasi konci, sapertos Magento, nalika nganggo solusi anu ramah pikeun pangembang anu parantos lebet dina SQL.
  • Ngungkit pendekatan skala-kaluar - NewSQL mangrupikeun basis data hubungan anu ngagungkeun fungsionalitas skala skala, jaminan transaksi ACID sareng kamampuan ngolah jilid ageung transaksi kalayan kinerja optimal. Pungsionalitas sapertos kitu mastikeun yén pangalaman balanja palanggan bebas repot ku cara ngirangan atanapi ngaleungitkeun panundaan digital anu aranjeunna tiasa tahan. Samentawis éta, pembuat kaputusan tiasa nganalisis data pikeun wawasan cara-cara khusus sasaran pembeli ku kasempetan jual beuli sareng jual beuli.

Situs e-commerce anu teu disiapkeun saukur moal jalan leres upami aranjeunna henteu dilengkepan pikeun nanganan beban anu beurat, utamina dina waktos paningkatan lalu lintas. Ku ngamangpaatkeun basis data SQL skala-toleran, anjeun tiasa mastikeun yén situs e-commerce anjeun tiasa ngadamel jumlah lalu lintas dina ampir kaayaan naon waé, ogé nyayogikeun nasabah pangalaman balanja anu lancar.

Ngamangpaatkeun database SQL skala-skala ogé ningkatkeun kinerja Magento. Kauntungan anu hadé tina basis data SQL skala nyaéta yén sacara linier tiasa numuwuhkeun maca, nyerat, ngapdet sareng nganalisis sabab langkung seueur titik data sareng alat anu ditambihan. Nalika arsitéktur skala-kaluar memenuhi awan, aplikasi anyar tiasa gampang nyerep tambahan konsumén anyar sareng ningkatkeun volume transaksi.

Sareng saenyana, éta database NewSQL transparan tiasa ngadistribusikaeun patarosan di sababaraha server database, bari sacara otomatis ngamuat-nyaimbangkeun beban damel situs anjeun. Ieu conto database NewSQL, ClustrixDB. Éta ngajalankeun genep titik server, ngadistribusikaeun duanana nyerat sareng maca-query dina sadaya genep titik, bari tetep waspada kana panggunaan sumberdaya sistem sareng kali palaksanaan query:

Clustrix NewSQL

Pastikeun pangalaman palanggan anu idéal

Upami anjeun gaduh bisnis, anjeun kedah ngalakukeun sadayana anu aya dina kakawasaan anjeun pikeun mastikeun pangalaman e-commerce anu idéal pikeun palanggan anjeun, henteu paduli sabaraha pangunjung situs anjeun dina unggal waktos. Barina ogé, upami ngeunaan pilihan balanja online, konsumén ayeuna ngagaduhan pilihan anu teu aya tungtungna - hiji pangalaman anu goréng tiasa ngusir aranjeunna.

Ngeunaan Clustrix

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.