7 Alat Anu Saé Guna pikeun Ngaronjatkeun Dursasana Website

Parabot Online

Salami sababaraha taun ka pengker, paningkatan panggunaan média digital ku konsumén parantos ngarobah cara perusahaan memasar mérekna. Usaha gaduh ngan sababaraha menit pikeun narik perhatian anu datang sareng ngendalikeun kakuatan pameseran na. Kalayan seueur pilihan anu sayogi pikeun palanggan, unggal organisasi kedah mendakan campuran unik strategi marketing anu bakal mastikeun kasatiaan palanggan kana mérekna.

Nanging, sadaya strategi ieu ayeuna difokuskeun ngawangun sareng langkung ningkatkeun dursasana halaman wéb. Kami parantos nyusun sababaraha alesan kunaon Dursasana pelanggan dianggap prioritas salain ngan ukur tujuan akhir sadaya strategi pemasaran.

  • Numutkeun kana tulisan anu diterbitkeun ku Forbes, langkung ti 50% palanggan remen mayar premium pikeun pangalaman mérek anu hébat
  • Sedengkeun tulisan séjén anu diterbitkeun ku lifehack nyatakeun yén konsumén anu kalibet bakal mayar dugi ka 25% langkung seueur tibatan anu henteu yakin
  • Tulisan anu sami ku Lifehack ogé nyatakeun yén langkung ti 65% palanggan mésér produk dumasar kana perlakuan sareng kanyamanan na dina situs khusus

Sanaos seueur situs anu populér, seuseueurna palanggan henteu resep ku jumlah inpormasi anu ditampi di tungtungna. Ieu mangrupikeun indikasi anu jelas pikeun perusahaan yén aranjeunna kedah langkung fokus pikeun nyayogikeun inpormasi anu leres sareng / atanapi pesen dina waktos anu pas pikeun ngagaduhan pangaruh anu signifikan. Mertimbangkeun yén seueur halaman wéb anu gaduh peringkat tinggi nampi langkung ti 100,000 pengunjung unggal taun rata-rata, departemén pamasaran moal tiasa ngémutan malah hiji pangunjung. Untungna, aya sababaraha alat anu tiasa ngabantosan ngahontal kapuasan palanggan. Hayu urang tingali di handap ieu.

7 Alat Praktis anu Ningkatkeun Dursasana Website

1. Analytics: Strategi pamasaran nganggo data pikeun ngadamel kampanye iklan anyar pikeun ningkatkeun papacangan palanggan. Hatur nuhun kana alat analytics, perusahaan ayeuna gaduh aksés kana sababaraha titik data. Hasil anu diturunkeun tiasa dianggo mendesain sareng ngirim pesen anu dipersonalisasi ka basis pelangganna dina titik touch multi-level. 

Analisis mobile salaku alat ogé ngagaduhan daya tarik. Hiji hal anu kedah diémutan nyaéta penjualan, IT sareng departemén pamasaran kedah damel dina konsér pikeun nyiptakeun kampanye anu saé. Aya seueur padamelan anu masih teras-terasan di daérah ieu sabab perusahaan nyanghareupan masalah anu aya hubunganana sareng palaksanaan sareng panempatan média.

2. Obrolan Langsung: Obrolan proaktif janten salah sahiji pendekatan anu paling sering dianggo ku perusahaan ayeuna. Sareng pikeun ngalaksanakeun leres sareng instan, seueur organisasi henteu nyerah kana ideu ngeunaan parangkat lunak obrolan langsung. Nanging, ku seueur teuing pilihan anu sayogi di pasar éta henteu gampang dibéréskeun sareng salah sahiji. Tapi upami anjeun gaduh alat pendukung sapertos ProProfs Ngobrol, nyayogikeun dukungan instan janten sapotong kuéh.

Parangkat lunak obrolan langsung ngamungkinkeun operator anjeun ngartos kabiasaan pangunjung sareng ngamimitian paguneman proaktif kalayan fitur sapertos Salam Salam. Henteu ngan ukur ngamajukeun kauntungan dukungan instan tapi ogé ngawangun pangalaman dukungan anu dipersonalisasi pikeun pengunjung. Kalayan seueur fitur anu damel sasarengan, bisnis anjeun tiasa mastikeun yén tetep pangunjung manjang sareng aranjeunna ngalengkepan pameseran dumasar kana saran operator anjeun.

3. Dukungan Mobile: Aplikasi mobile janten langkung umum sabab gampang dianggo sareng nawiskeun pangalaman mésér ningkat ka konsumén. Nyatana, seueur pangecér nawiskeun diskon anu langkung lungkawing pikeun pangguna aplikasi pikeun ngajantélkeun aranjeunna ka toko aplikasi, bahkan nalika di perjalanan. 

Salaku saluran dukungan pelanggan anu sanés, perusahaan anu nanem modal dina pangrojong aplikasi bakal tiasa nawiskeun pangalaman balanja anu sami sareng lancar. Pastikeun yén palanggan anjeun parantos kéngingkeun ijin pikeun ngaksés pilihan ieu, ngan ukur anjeun henteu dugi ka perang légal.

4. Alat Panyokong 24/7: Aya sababaraha alat anu tiasa dianggo pikeun naekeun penjualan dina sababaraha saluran. Milarian anu saé sareng anggo éta pikeun ngabantosan pituduh konsumén sanaos prosés kaputusan ogé mésér. Alat-alat ieu tiasa ngonpigurasi kana halaman wéb perusahaan pikeun ngaoptimalkeun Dursasana sareng kauntungan maksimum.

5. Platform média sosial: Siga gaduh halaman wéb mangrupikeun kabutuhan, sami penting pikeun kalibet sareng palanggan anjeun ngalangkungan ayana média sosial anu mangaruhan. Konsumén resep ngahubungkeun sareng perusahaan ngalangkungan Instagram, Pinterest atanapi Facebook –saliksik parantos mendakan jalma-jalma ngagaleuh 40% langkung upami presentasi sareng alur carita produk saé. 

Émut yén éta henteu cekap ngan ukur gaduh akun tapi aya anu ngawaskeunana ogé diperyogikeun. Tim anu nyatana tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngajawab unggal patarosan anu aya sareng ngaréspon masalah atanapi patarosan anu ngagaduhan inpormasi anu leres. Ku nyayogikeun palanggan anjeun kasempetan pikeun kéngingkeun inpormasi langkung gancang, henteu ngan ukur anjeun ningkatkeun kamungkinan ingetanana tapi ogé ningkatkeun kasatiaanana ka mérek anjeun.

6. Fitur Callback:Usaha sareng konsumén kedah nyulap seueur prioritas sareng jawaban anu dipilarian kalayan gancang. Aya program anu perusahaan tiasa masang sareng dianggo pikeun wawakil jasa pikeun ngatur antrian telepon. Sedengkeun palanggan kadang-kadang kedah ngantosan bari sateuacan patarosan aranjeunna diwaler, kanyataan yén aranjeunna daék cicing dina garis nunjukkeun minat sareng Dursasana sareng mérek.

7. Méja Pitulung: Ieu panginten mangrupikeun salah sahiji alat anu paling penting anu bisnis henteu kedah pernah kompromi. Ngagunakeun sistem tikét ngabantosan ngabéréskeun masalah sareng nyayogikeun waleran anu diperyogikeun gancang. Tiket mangrupikeun cara anu hadé pikeun ngalacak masalah ti mimiti dugi ka akhir sareng nyayogikeun résolusi. 

Ngagunakeun alat-alat prediktip pikeun prosés ieu tiasa ngabuktoskeun mangpaat pisan sabab ngantisipasi masalah sateuacanna mangrupikeun bagian tina prosés. Milarian cara pikeun ngungkulan masalah janten gampang ogé. Konsumén pasti kagum upami usaha nganggo program sapertos kitu – éta mangrupikeun paningkatan mérek anu hadé sareng saé pikeun kapuasan pelanggan.

Ngabungkus Pamakéan 7+ Pakakas Super Guna

Atuh ku inovasi téknologi, seueur perusahaan anu ngembangkeun produk énggal anu nyayogikeun solusi ramah-pelanggan. Jalma anu mampuh cicing payuneun trend ku investasi dina alat anu leres, ulah cicing payuneun kurva ku nohonan kabutuhan klien sareng ngaleungitkeun éta.

Aya perusahaan jasa anu tiasa nyayogikeun sadaya alat ieu sareng ngajantenkeun gampang pikeun bisnis fokus dina fungsi inti na. Naha henteu nganggo kaahlian anu sayogi pikeun naekeun dursasana halaman wéb, produktivitas sareng kepuasan pelanggan - sadayana dina waktos anu sami?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.