Dina 25 Taun Salajengna, Ramalan Kuring

Depositphotos 13612930 s

Pikaresepeun pikeun mikiran masa depan sareng naon anu tiasa didamelna. Ieu kumpulan ramalan kuring ...

  1. Monitor komputer bakal fleksibel, hampang, lega sareng murah. Seueur didamel tina plastik, prosés pembuatanna bakal langkung mirah sareng langkung mirah.
  2. Konvergénsi telepon, televisi, sareng komputasi bakal lengkep.
  3. Mobil sareng pesawat masih tiasa ngajalankeun bénsin.
  4. Énergi Amérika Serikat tetep bakal dibekelan seueur ku batubara.
  5. Parangkat lunak komputer bakal seueur ical, diganti ku Software salaku Layanan. Komputer ngan saukur gaduh panyungsi sareng aplikasi profil leutik anu diaktipkeun ku internét nganggo datastores ageung.
  6. Nirkabel bakal sayogi dimana-mana, kalayan solusi terpadu… balanja kalayan nirkabel, ningali acara olahraga nganggo nirkabel, jsb.
  7. Desain aplikasi bakal robih tina pemrograman kana aplikasi anu dihasilkeun ku pangguna nganggo interfaces pangguna.
  8. GPS bakal aya dimana-mana, sareng sistem inpormasi géografis bakal dianggo pikeun ngalacak urang, murangkalih urang, telepon, mobil urang, jst.
  9. Alat-alat rumah tangga bakal siap Internét, kalayan kadali aplikasi saderhana nganggo wéb.
  10. Sistem sareng kaméra alarm bakal sadayana siap dina internét sareng nirkabel, ngamungkinkeun para nasabah sareng personil darurat nyambung jauh sareng mastikeun masalah.
  11. Sistem pangenalan bakal ngalih saluareun sidik, rupa, sareng bola soca - sareng saleresna bakal ngamangpaatkeun gerak pikeun ngembangkeun profil sareng pertandingan.
  12. Komputer moal ngagaduhan bagian anu tiasa dipindahkeun pikeun mémori (teu aya drive rotary, disk, CD, atanapi DVD)
  13. Musisi sareng musikna bakal dikontrak ku korporasi, hubunganana musik sareng mérek. Musik bakal disebarkeun tanpa biaya.
  14. Alat panarjamahan pribadi sareng panarjamah digital real-time bakal sayogi pikeun rapat atanapi konperénsi pidéo, ngajantenkeun basa sareng dialék henteu relevan.
  15. Duit bakal kalolobaannana teu aya dina kahirupan urang sadidinten, tibatan urang bakal ngagunakeun mata uang éléktronik.
  16. Alat pikeun operasi bakal kauninga yén ngamanipulasi jaringan tanpa némpél sacara fisik.
  17. Pamaréntah anu neken bakal terus turun kusabab Internét sareng Ékonomi Global.
  18. Jurang antara kabeungharan sareng kamiskinan bakal turun tapi kalaparan sareng kurang gizi bakal ningkat.
  19. Agama-agama umumna bakal gagal sareng janten langkung seueur sistem dukungan spiritual berbasis masarakat.
  20. Internét bakal ngajanggélék jadi sababaraha lapisan, komérsial, pribadi, aman, jst. Anu mandiri.
  21. Names Domain bakal janten seueur anu henteu aya hubunganana sabab pamilarian pangenalan basa sareng pangenalan kontén janten menonjol. Kaseueuran jalma moal nganggo ogé titik com urang deui.
  22. Pamekar bakal mekar ka Integrator anu bakal mekar ka Logis nalika basa komputer janten solusi anu langkung jelas sareng kreatif ngagunakeun seueur alat janten langkung penting.
  23. Papan sirkuit bakal janten langka - sistem colokan-tegangan low sareng sirkuit terpadu solidified janten langkung umum. Teu aya solder, teu gaduh kabel, teu panas ... langkung sapertos Legos.
  24. Pemetaan pikiran ngalangkungan dorongan listrik sareng kimia bakal asup ka ubar. Manipulasi bahan kimia sareng impuls listrik bakal salajengna. Pél moal ilahar kumargi sadayana ubar bakal ngagaduhan cara pikeun diinum sacara lokal tanpa nyeri, suntikan, atanapi pencernaan.
  25. Pangobatan bakal ngubaran obesitas.

Naha anjeun leres-leres pikir kuring badé nyarios Damai Dunia? Henteu.

3 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.