Dina Jaman Pelanggan Internét Henteu Bisa Dianggurkeun

Depositphotos 56060159 m 2015

Dua puluh lima taun ka pengker, perusahaan anu masihan gagal hirup dugi ka harepan konsumén sering nampi serat ambek ti nasabah. Departemen palayanan pelangganna tiasa teu malire kana seratna, sareng éta bakal janten akhir carita.

Konsumén panginten nyarios ka sababaraha réréncangan. Kanggo sabagéan ageung, perusahaan ageung sapertos maskapai tiasa kabur kalayan nganterkeun jasa goréng. Salaku konsumén, urang teu ngagaduhan kakuatan pikeun nanggung jawab aranjeunna.

Tapi ku ayana jaringan sosial, papan diskusi, Twitter, sareng Youtube tabel-tabel parantos robih. Pidéo ieu di handap mangrupikeun conto favorit kuring tina palanggan anu ngalaksanakeun kakuatanana. United Airlines ngaruksak gitar musisi Dave Carroll. Saatos salapan bulan milarian ganti rugi, anjeunna nyerah. Anjeunna nyerat lagu sareng nyiptakeun pidéo anu parantos ditingali langkung ti 73 juta kali. Kalayan 41,000 peringkat sareng 25,000 koméntar anjeunna parantos tiasa ngahontal langkung ti sababaraha babaturan, nunjukkeun pergeseran kasaimbangan kakuatan ka konsumén.

Ieu mangrupikeun mimpi buruk hubungan masarakat pikeun maskapai, kalayan henteu aya jalan pikeun ngeureunkeunana. Salian ti pidéo éta, kuring mendakan langkung ti 70,000 tulisan daptar sareng tautan dina tulisan blog sareng situs berita kalebet Huffington Post ka NY Times,
'Janten naon anu kedah dilakukeun United Airlines? Kumaha perusahaan ageung nganggo média sosial pikeun ngaréspon? Sakali pidéo na dileupaskeun $ 1,200 anu bakal ngajantenkeun masalahna dileungitkeun genep bulan ka pengker, éta henteu cekap. Sakumaha Mr. Carroll ngajelaskeun: Kuring parantos bérés rada lami sareng, upami aya, kuring kedah hatur nuhun ka United. Aranjeunna parantos masihan kuring toko kreatif anu ngahijikeun jalma ti sakumna dunya.

Ku jalan kitu, ngan ukur suksés salaku musisi, lagu na ngahurungkeun Mr. Carroll janten kasuksésan sapeuting, sareng karir anu ngajangjikeun ngobrol sareng kelompok ngeunaan layanan palanggan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.