Lagu karesep kuring pikeun Drumming dina Roda kemudi

ti Blogstorm. Sapertos seueur, kuring henteu terang naon hubunganana gorila maénkeun kendang sareng batang coklat ... tapi kuring henteu tiasa ngabantosan ngalirkeun pidéo éta kusabab éta mangrupikeun lagu favorit kuring pikeun drum dina setir kalayan musik ngabeledug.

One comment

  1. 1

    Janten, saur anjeun éta gorila nyata? Anjeunna katingalina nyata pisan tapi anjeunna henteu tiasa maénkeun kendang sapertos kitu. Tiasa anjeunna?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.