Kunaon Panggilan Inbound kritis pikeun Perjalanan Palanggan Anjeun

panggero perjalanan customer

Kuring kedah ngaku yén kuring pikareueuseun ngeunaan telepon sareng kuring terang pisan yén kuring nyéépkeun artos dina méja sareng bisnis kuring. Telepon abdi sering disada sadidinten sareng masarakat henteu ganggu kanggo ngantunkeun pesen, aranjeunna ngan ukur ngalih. Tebak kuring nyaéta aranjeunna ngan saukur henteu hoyong damel sareng perusahaan anu teu responsif sareng ngawalon telepon mangrupikeun indikator tina éta. Sabalikna anu leres - kami resep pisan kana palanggan. Prospék kami anu sering disingkirkeun, sanaos. Henteu saé!

Sareng ieu buktina:

52% jalma anu teu tiasa nyarios sareng jalma asli nyarios yén éta parantos mangaruhan kaputusanana pikeun mésér.

Infographic ieu nyayogikeun sababaraha wawasan tambahan anu ngadorong kuring pikeun narik sumberdaya anu urang butuhkeun pikeun ngagaduhan strategi nelepon anu aktip sareng responsif. DialogTech (baheulana Ifbyphone) nyumponan data ieu tina sababaraha sumber di sapanjang industri - sareng éta pantes ditalungtik!

Usaha Paguneman

Ngeunaan DialogTech

DialogTech nyaéta pamimpin dina telepon analytics sareng otomatisasi pikeun perusahaan, agénsi, sareng perusahaan berkembang pesat.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.