Saluran Telepon Inbound ageung ... sareng Untapped

infographic panggero asup1

Hiji industri anu sacara sahandapeunana kirang dimeunangkeun sareng kasempetan anu saé pikeun para pamasar nyaéta ngalacak telepon. Nalika smartphone janten langkung nyebar dina bisnis maca email, milari usaha, sareng nalungtik pameseran urang - beuki seueur jalma anu saderhana ngaklik nomer telepon aranjeunna mendakan dina situs. Pikeun perusahaan anu ngiklankeun di saluruh saluran média, ieu mangrupikeun masalah ageung kusabab aranjeunna nyalahgunakeun saluran anu ngahasilkeun telepon, kalungguhan sareng konvérsi.

Kami gaduh klién anu ngagaduhan masalah ieu - nyayogikeun nomer telepon anu sami dina iklan tivi na sapertos dina situsna, dina iklan digitalna, sareng ngalangkungan konténna anu nganteurkeun konsumén tina sababaraha sumber - tina milarian ka sosial. Kasalahan internal nyaéta saha waé anu nyauran nomer éta disababkeun ku iklan tipi - tapi ieu ngan saukur sanésna.

Infographic ieu ti Saman, platform dumasar-awan anu nyayogikeun manajemén kampanye, jelas atribusi, praktis analytics sareng alat optimasi sélulér.

Telepon Asup

One comment

  1. 1

    Inpormasi anu saé, Douglas! Telepon kitu, kitu, penting pisan. Sora anu paling nyaring (IMHO) nyaéta yén sélulér henteu dirobih. Dina pangalaman abdi, upami anjeun nyukcruk sauran, mobile DOES ngarobah. Sarta eta ngarobah ogé. Dina kasus usaha dumasar jasa, maranéhna terang lamun maranéhna bisa meunang kalungguhan dina telepon laju konversi lead-to-diobral leuwih luhur.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.